تسریع در روند ساخت «بیمارستان ساوه» نیازمند جذب اعتبارات ملی است



به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، مهدی مصری صبح امروز در بازدید از پروژه بیمارستان ۲۵۰تخت خوابی تخصصی آموزشی جایگزین بیمارستان مدرس در جمع خبرنگاران با اشاره به «ضرورت مشارکت مسئولان در احداث این بیمارستان» اظهار داشت: بیمارستان ۲۵۰تختی آموزشی و تخصصی جایگزین بیمارستان شهید مدرس ساوه جزو مصوبات سال گذشته دانشکده و برنامه های استانی و ملی بوده و ردیف بودجه مستقلی برای آن پیش بینی شده است.

وی افزود: در فاز اول که اتمام آن ۱۸ ماه پیش بینی شده باید اسکلت فلزی آن انجام شود که امیدواریم توسط شرکت مقاوم کار در موعد مقرر انجام شود و با برگزاری مناقصه در فاز دوم شاهد ادامه روند کار این بیمارستان با حضور این شرکت باشیم که باتوجه به اینکه بودجه این پروژه به صورت ملی است نیازمند حمایت مسئولان شهرستانی، استانی و پیگیری نماینده مردم ساوه در مجلس هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ساوه تصریح کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی نیز به عنوان بهره بردار باید تلاش کند هزینه و بودجه طرح در موعد مقرر تأمین شود، این مرکز به عنوان یک بیمارستان آموزشی نیاز است هم بتواند براساس نقشه راه درمان و توزیع عادلانه منابع در حوزه سلامت در زمان مشخص دنبال شود و هم اینکه یک زیر ساخت آماده شود که بتوانیم دوره های آموزشی تخصصی و پزشکی عمومی براساس این زیرساخت های درمانی و بهداشتی را برای شهر داشته باشیم.

مصری بیان کرد: بنابراین یک ضرورت است که بحث تجهیز زیرساخت های درمانی انجام شود و این بیمارستان در زمان پیش بینی شده افتتاح شود که بتوانیم دانشکده های علوم پزشکی و سایر دانشکده هایی که نیاز داریم براساس برنامه توسعه متوازن آموزش وزرارت بهداشت مستقر و یک گام به جلوتر حرکت کنیم.

وی ادامه داد: باتوجه به شاخص های جمعیتی شهرستان ساوه علاوه بربیمارستان ۲۵۰تختخوابی، بیمارستان ۷۵تختخوابی به عنوان مرکزعفونی و همچنین بیمارستان بالای ۱۲۰تختخوابی به عنوان مرکز بیماران قلبی و جراحی قلبی باید در ساوه احداث شود که البته بیمارستان ۷۵تختخوابی پس از تایید فنی و مهندسی بااعتبارات وزارت بهداشت در ۲۲ بهمن به بهره برداری می رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ساوه خاطرنشان کرد: به خاطر اینکه نیازهای شهر ساوه در حوزه پزشکی بصورت تخصصی مرتفع شود، نیاز به پیگیری است و از سوی خیرین سلامت نیز پای کار باشند؛ بودجه ای که برای بیمارستان ۲۵۰تختخوابی پیش بینی شده بالغ بر ۳۴۹میلیارد ریال است و درصورتی که در زمان بندی مشخص شده توسط شرکت مادرتخصصی وزارت بهداشت تامین شود فاز اول آن حداکثر ۱۸ماهه بهره برداری خواهد شد.

وی افزود: فاز اول این بیمارستان شامل بخش داخلی، جراحی, icu ,ccu، پاراکلینک، داروخانه و سایرامکانات یک بیمارستان تخصصی و آموزشی است که باتوجه به اینکه مرکز جراحی قلب دراین بیمارستان پیش بینی نشده به همین خاطر یک بیمارستان بیش از ۱۲۰ تخت برای مرکز بیماران قلبی درنظر گرفته شده است.

رئیس علوم پزشکی ساوه تصریح کرد: در مجموع ۳۶ماه برای تکمیل وبهره برداری این بیمارستان جایگزین مدرس برآورد شده و از آنجایی که این بیمارستان بیشتر به عنوان مرکز بیماران حوادث ترافیکی و تصادفی و جایگزین بیمارستان مدرس دیده شده و نقشه راه درمان است.

انتهای پیام/۷۱۱/س
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تسریع در روند ساخت «بیمارستان ساوه» نیازمند جذب اعتبارات ملی است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.