ارائه خدمات درمانی به 1000 زائر اربعین به صورت روزانه



قباد محمدی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی استان خدمات مناسبی را برای زوار اربعین آماده کرده اند و بیش از ۲۵۰۰ تخت بیمارستانی با تمام امکانات، جراح و متخصص بیهوشی در آماده باش است.

وی با بیان اینکه این خدمات در شهرهایی که محل عبور زوار اربعین است به صورت ویژه انجام می شود، عنوان کرد: در طول مسیر پایگاه های اورژانس مستقر هستند و بیش از ۱۰۰ آمبولانس در مسیر و دو فروند بالگرد آمبولانس در قصرشیرین و شهر کرمانشاه و همچنین پنج اتوبوس آمبولانس و هشت موتورلانس کار خدمات اورژانسی را انجام می دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: در پایانه خسروی که محل ازدحام زوار است، پنج درمانگاه ایجاد شده که پزشکان و پرستاران به صورت شبانه روزی در آنجا مستقر هستند و کار تزریق سرم و تزریقات دیگر را انجام می دهند.

محمدی با اشاره به فعالیت دو اتاق سرد در مرز افزود: در مرز خسروی تمام خدمات دارویی و درمانی برای زوار به طور رایگان انجام می شود به طوری که روزانه در پیک تردد زوار حدود ۱۰۰۰ نفر در زمینه های مختلف از جمله گرمازدگی و مشکلات گوارشی خدمات رایگان دریافت می کنند.

وی عنوان کرد: بیش از ۱۰۰۰ نیروی بهداشتی در پایانه مستقر و روزانه بین مواکب در تردد هستند و نمونه برداری آب و غذا نیز به صورت مستمر انجام می شود که سلامت تغذیه ای و آب آشامیدنی زوار تضمین شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از ارائه ۱۱ هزار و ۵۷۸ مورد خدمات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین حسینی در استان خبر داد و گفت: تاکنون برای بیش از ۲۰۰۰ مددجو خدمات درمانی ارائه شده و بیش از ۹۰۰۰ مورد بازرسی های بهداشت محیطی توسط نیروهای فعال این حوزه انجام شده است.

محمدی با بیان اینکه مرکز فوریت های پزشکی و خدمات سلامت ثارالله در نقطه صفر مرزی خسروی آماده خدمت رسانی به زائران است افزود: این مرکز با زیربنای ۲۰۰۰متر مربع، دو بخش بستری مردان و زنان، اتاق مامایی، سه اتاق پزشک، داروخانه، آزمایشگاه و تریاژ است ضمن اینکه واحد EOC مجهزی در طبقه دوم این ساختمان آماده مدیریت حوادث است.

وی از حضور فعال و مستقیم ۲۰۰ نیرو و نیز آماده باش و فعالیت غیرمستقیم ۸۰۰ نیروی اورژانس در بحث اربعین امسال خبرداد و گفت: تعداد کل مددجویان و مراجعین به این نیروها از ۱۵ مرداد ماه تاکنون ۲۰۷۸ نفر بوده که ۹۸۵ نفر از این افراد مربوط به مرکز فوریت های پزشکی ثارالله است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه افزود: از ۲۰ مرداد تاکنون ۱۶ هزار و ۵۳۲ زائر هنگام ورود و خروج از نقطه صفر مرزی خسروی از نظر بیماری های واگیر مورد سنجش قرار گرفته اند.

محمدی گفت: ۱۲۰ وسیله امدادی نیز در ایام اربعین اباعبدالله الحسین(ع) آمادگی ارائه خدمت به زوار را دارند که از این تعداد ۱۰۸ دستگاه آمبولانس، پنج دستگاه اتوبوس آمبولانس، پنج دستگاه موتورلانس و دو فروند بالگرد است.

وی با بیان اینکه در کل استان ۷۶ پایگاه شهری و جاده ای و یک پایگاه اورژانس هوایی وجود دارد افزود: از ورودی کنگاور تا پایانه مرزی خسروی ۳۰ پایگاه فعال وجود دارد که ۱۷ پایگاه در کانکس ها در مسیر اربعین قرار دارند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ارائه خدمات درمانی به 1000 زائر اربعین به صورت روزانه» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.