خودکفایی ایران در تولید تجهیزات صنعت نفت و گاز



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، رضا نوشادی بعد از ظهر در مراسم افتتاح پروژه گازرسانی اردبیل به سمت گرمی اظهار داشت: برای تمام نقاط کشور برنامه تأمین و تزریق گاز را در اولویت اصلی قرار دادیم تا زمینه بهره مندی همه ایرانیان از این نعمت گاز فراهم آید.

وی تصریح کرد: خط لوله ۵۶ اینچ برای تقویت گاز آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل در دستور کار بوده و از مسیر چلوند به اردبیل نیز خط انتقال دوم گاز به این استان با پیشرفت ۶۵ درصد در حال اجراست.

مدیرعامل شرکت توسعه مهندسی گاز ایران گفت: از سال ۸۹ و با تشدید تحریم های دشمنان انقلاب اسلامی ظرفیت تولید، پالایش و انتقال را افزایش داده و در کنار آن توانمندی فنی و تخصصی خود در حوزه نفت و گاز ارتقا دادیم.

نوشادی افزود: در حال حاضر ۸۷۵ میلیون مترمکعب انتقال گاز در شبکه های سراسری را شاهد هستیم و طراحی، ساخت و راه اندازی شبکه گاز با استفاده از توانمندی مهندسان ایرانی انجام می شود.

وی خاطرنشان کرد: صددرصد تجهیزات شبکه و انتقال گازرسانی در داخل کشور تولید می شود و ما هیچ نیازی به خرید این تجهیزات از کشورهای دیگر نداریم.

مدیرعامل شرکت توسعه مهندسی گاز ایران اضافه کرد: ۹۲ درصد تجهیزات تقویت فشار گاز و سایر نیازمندی های توسعه گازرسانی در مناطق شهری و روستایی در کشور ما تولید و روانه بازار مصرف می شود و ما در حال تکمیل آخرین پالایشگاه گاز در کشور با مدرن ترین تکنولوژی ها هستیم.

نوشادی بیان کرد: برنامه بلندمدت ما در بحث ذخیره سازی و افزایش امنیت گاز، اجرای گنبد نمکی در استان های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی است تا زمینه تأمین گاز با ایمنی و امنیت خاطر بیشتر را شاهد باشیم.

وی در ادامه یادآور شد: ما گاز به ارزش ۸۰ میلیارد تومان را به نرخ ۴ میلیارد تومان به مردم خودمان می فروشیم و ضرورت دارد از این منبع غنی و ارزان قیمت بهینه استفاده شده تا بیشترین بهره برداری را در حوزه توسعه صنایع، افزایش تولید ثروت و اشتغال شاهد باشیم.

مدیرعامل شرکت توسعه مهندسی گاز ایران تصریح کرد: شرکت گاز برای ۲ میلیون مشترک خود در قالب خانواده های زیرپوشش بهزیستی و کمیته امداد خدمات رایگان ارائه کرده و ریالی از بابت انشعاب ماهانه دریافت نمی کند.

نوشادی ضرورت بهینه سازی مصرف را به عنوان اصلی ترین مطالبه از مردم یادآور شد و گفت: با وجود ظرفیت عظیم تولید و خودکفایی در صنعت نفت و گاز، ما همچنان انتظار داریم تا مردم ایران بیشترین همکاری و همراهی را در صرفه جویی و بهینه مصرف کردن مورد توجه قرار دهند.

انتهای پیام/۱۳۱/.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «خودکفایی ایران در تولید تجهیزات صنعت نفت و گاز» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.