استحکام کانون خانواده موجب ایستادگی مقابل انحراف اجتماعی است



به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرقدس، مراسم سالروز رحلت جان گداز نبی مکرم اسلام صلی الله و سبط اکبر، امام حسن مجتبی (ع) و همچنین گرامیداشت علامه حسن زاده آملی در شهرستان قدس با سخنرانی حضرت آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور و عضو فقهای شورای نگهبان و مجلس خبرگان رهبری و با حضور حجت الاسلام والمسلمین جوکار امام جمعه شهرستان قدس، نماینده مردم شهرستان های قدس، شهریار و ملارد در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای تأمین، جمعی از مسئولان شهرستانی و مردم بصیر، در مصلی بزرگ شهرستان قدس، همراه با قرائت زیارت پیامبر اکرم از راه دور و اقامه نماز ظهر و عصر به امامت ایشان، برگزار شد.

آیت الله اعرافی در این مراسم اظهار داشت: مرحوم علامه حسن زاده آملی چهره تابناک حوزه های علمیه بودند و علاوه بر فقه، فلسفه، کلام، تفسیر و نور الهی و دینی در انواع علوم دیگر نیز دست والایی داشتند.

وی افزود: علامه حسن زاده آملی، چهره ای بین المللی و شخصیتی مورد احترام در دانشگاه های ایران و جهان و صاحب کرامت فراوان بود و درباره پیامبر اعظم نکات مهمی دارند.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه گفت: در تمام عالم خداوند تمام هنر خود را به تماشا گذاشته و یک تابلو است که همه هزار اسم و صفت خداوند تجلی کرده و آن وجود شریف حضرت محمد مصطفی (ص) است.

اعرافی بیان کرد: امیرالمؤمنین (ع) در بیش از ۴۰ جای نهج البلاغه عاشقانه و مشتاقانه از پیامبر سخن گفته آمد و اگر علی (ع) و فاطمه (س) نبودند کسی پیامبر را نمی شناخت و اگر پیامبر نبود کسی انوار پاک را نمی شناخت.

وی با بیان اینکه پیامبر خدا کانون خلقت و محور هستی و جلوه گاه خوبی هاست و یاد و نام پیامبر مایه خیروبرکت و موجب روشنایی دل ها می شود در ادامه ابراز داشت: به استناد آیات و روایات ما در برابر پیامبر حداقل ۲۵ وظیفه از جمله معرفت، اطاعت، نصرت و صلوات و درود بر پیامبر داریم و حق پیامبر بعد از حق خدا بالاترین حقوق در عالم است و مهم ترین آن معرفت، محبت، اطاعت و الگوگیری است.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به محورهای زندگی پیامبر اذعان داشت: محیط خانوادگی پیامبر (ص)، کانونی سالم، نورانی و مقاوم بود و کانون خانواده ای که مستحکم و پاک باشد در مقابل فساد و انحراف اجتماعی می ایستد.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه ما در برابر همه نسل های آینده وظیفه داریم، با اشاره به اخلاق پیامبر (ص) افزود: اخلاق فردی و اخلاق بندگی و در ارتباط با خدا نمونه هایی مانند نظافت، آراستگی، پاکیزگی، پرهیز از اسراف، نظم و سادگی پیامبر (ص) است که باید آن را در زندگی فردی و اجتماعی و در امور کار و اداری فراگرفت و عمل کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ارتباط با زندگی عبادی پیامبر (ص) خاطرنشان کرد: عبادت ها، راز نیازها و مناجات های بسیاری داشتند و تمام عمر پیامبر برای هدایت بشر صرف شد. همچنین رعایت آداب و اخلاق اجتماعی پیامبر که موجب گسترش سریع اسلام شد و سعی کنیم افق زندگی خود را به پیامبر خدا نزدیک کنیم.

انتهای پیام/ش

پرسش و پاسخ در استحکام کانون خانواده موجب ایستادگی مقابل انحراف اجتماعی است

گفتگو با هوش مصنوعی