پایتخت به رنگ خاکستری / در آلوده ترین شرایط هوایی به چه نکاتی اهتمام بورزیم؟



پایتخت نشین ها تحمل کنند، سامانه بارشی در راه است

به گزارش خبرنگاردرخصوص شدت گرفتن آلودگی هوا، طبق آخرین آمار اورژانس تنها در ٢٤ ساعت گذشته، بیشتر از ١٥٤٠ نفر به مراکز اورژانس تهران مراجعه کردند.

سازمان هواشناسی این شدت از غلظت آلودگی را برای شهرهای پرجمعیت و صنعتی ادامه دار و درخصوص تعدیل این هوا، اعلام کرد: از روز دوشنبه سامانه بارشی جدید آغاز شده است و در پی بارندگی ها هوا پاک و سالم خواهد شد.

آلودگی هوا را جدی بگیرید

طبق توصیه پزشکان متخصص:

همه شهروندان به خصوص افراد در معرض خطر، بیماران ریوی و عروقی، فشار خون و همچنین بیماران مبتلا به آسم تا حد امکان از محیط امن خانه خارج نشوند.

اولین علائمی که می توانید آنها را به آلودگی هوا نسبت دهید، عوارضی مانند افزایش ضربان قلب، احساس سنگینی سر، تنگفی نفس، نفس های پشت سر هم، بی تمرکزی، گیجی و حالت تهوع است.

بیشتر بخوانید: در زمان آلودگی هوا چه کارهایی باید انجام دهیم؟

در صورتی که شدت هر یک از موارد فوق از حالت عادی خارج شد و با حالت کما و گرفتگی مجرای تنفسی شدید مواجه شدید، به سرعت به بیمارستان مراجعه کنید.

سلامت کودکان در آلودگی هوا بیشتر از دیگر سنین تحت شعاع است

به هیچ عنوان کودکتان را از منزل خارج نکنید. اگر به هر دلیلی مجبور به این کار شدید، بهترین زمان در میان این حجم از آلودگی تنها صبح زود و آخر شب هاست. اگرچه باز هم تأکید می شود که خانه نشینی را ترجیح دهید و با سلامت فرزندتان بازی نکنید.

با وجود امن بودن منزل در برابر شدت آلودگی، ولی باز هم بهتر است کودک از فعالیت های بدنی خود بکاهد تا نیاز به ورود و خروج اکسیژن بیشتری به ریه هایش نباشد، اکسیژنی که در این آلودگی بیشتر از باکتری و گرد و غبار تشکیل شده است. ماسک هایی که هوا را فیلتر می کنند گزینه خوبی برای بهره وری در منزل هستند.

به تغذیه سالم بها دهید

تا می توانید مایعات را جایگزین غذاهای چرب و پرکالری کنید. مایعات باعث می شوند آلودگی وارد شده از طریق ریه ها، تا حد زیادی از بدن دفع شود.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پایتخت به رنگ خاکستری / در آلوده ترین شرایط هوایی به چه نکاتی اهتمام بورزیم؟» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.