کاهش ۳۵۰۰ کیلومتری مسیر ارتباطی چین و روسیه با بهره برداری از پل مرزی



به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، ساخت بخش نهایی پل ریلی بر روی رودخانه آرمور به سمت شهر چینی تونگ جیانگ ماه آینده پایان می یابد .

این پل بخشی از زیر ساختی با هدف اتصال خاور دور روسیه به شمالی ترین استان چین، هیونگ چیانگ است .

این پل ۲۲۰۹ متری که نیژنلنینسکو (منطقه خودمختار یهودی نشین) را به تونگ جیانگ (استان هیلونگ جیانگ) منتقل می کند، اولین پل ریلی بین دو کشور است . چین قبلا ساخت بخش مخصوص به خود را از این پل تکمیل کرده بود .

روسیه قصد دارد سنگ معدن آهن، زغال سنگ، کودهای معدنی، الوار و سایر کالاها را از طریق زیرساخت های ریلی به چین بفرستند .

ساخت پل بین مرزی بین روسیه و چین رسما در ۲۰۱۶ پس از ۲۸ سال مذاکره آغاز شد. هزینه ساخت پل جدید و زیرساخت های همراه آن بیش از ۳۰۰ میلیون دلار و طول آن ۱۹٫۹ کیلومتر خواهد بود . ۶٫۵ کیلومتر از این پل و اتصالات جاده ای در چین قرار دارد و ۱۳٫۵ کیلومتر باقی مانده در روسیه . طول پل معلق اصلی ۱۳۰۰ متر و پهنای آن ۱۴٫۵ متر است .

بخش بزرگراهی پل در سال جاری آماده استفاده است. انتظار می رود ظرفیت ترافیکی از سه میلیون تن کالا فراتر رود و به ۱٫۴۸ میلیون نفر در سال تا ۲۰۲۰ برسد .

این پل تا حد زیادی تجارت بین دو کشور را تسهیل می کند چون ۳۵۰۰ کیلومتر کوتاهتر از سفرهای فعلی است. تا ۲۰۲۰ انتظار می رود انتقال کالا ۱۰ برابر شود و از ۳۰۰ هزار تا ۳ میلیون تن برسد .

انتهای پیام/۲۸
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «کاهش ۳۵۰۰ کیلومتری مسیر ارتباطی چین و روسیه با بهره برداری از پل مرزی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.