مقایسه دنا پلاس با جیلی GC۶+ مشخصات فنی

مقایسه خودرو؛
به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش علاوه بر مقایسه دنا پلاس با جیلی GC۶، با تاریخ و نحوه ی ورود آن ها به بازار ایران نیز آشنا شوید و برای انتخاب احتمالی یکی از آن ها دید بازتری داشته باشید.
معرفی دنا پلاس و جیلی GC۶
مقایسه دنا پلاس با جیلی GC۶ را با معرفی آن ها آغاز کنیم. دنا، محصول تقریبا تازه وارد ایران خودرو، که پس از تلاش های متمادی و صرف هزینه های گزاف جهت تکمیل فرآیند تولید و عرضه به بازار راهی جاده های ایران شد، برخلاف انتظار ایران خودرو انتقادهای منفی بسیار زیادی را دریافت کرد. در واقع مشکل اصلی دنا در وهله اول، کمبود امکانات رفاهی و آپشن بوده و اغلب خریداران نیز نارضایتی خود را از این بابت به زبان آوردند.
در همین میان ایران خودرو تصمیم گرفت یک فیس لیفت از این خودرو را با نام دنا پلاس معرفی کند که هدف آن جبران کمبودهای نمونه اولیه آن بود. اما می بایست اذعان داشت که دنا پلاس نیز به حد کافی انتظارات خریداران را برآورده نکرد و در حرکتی سوال برانگیز نیز ایران خودرو برخی آپشن های اضافه شده به دنا پلاس را در سال ۹۷ از آن حذف کرد.
اما جیلی GC۶ یکی از تازه واردهای چینی که با دو تیپ الیت و اکسلنت در بازار ما شناخته می شود، یکی دیگر از خودروهای چینی است که این روزها با توجه به قیمت های نجومی خودروهای خارجی توانسته است طرفداران زیادی را برای خود دست وپا کند. تاریخ ورود این سدان جمع وجور چینی به بازارهای کشورمان به سال ۱۳۹۶ و توسط خودروسازان بم باز می گردد.
نمایندگی جیلی برای GC۶ در ایران به منظور جبران کاستی های موجود در نمونه اولیه یعنی الیت تصمیم گرفت فیس لیفت جدیدی از آن را با نام اکسلنت با تغییراتی مثبت چه در ظاهر و چه در بخش فنی معرفی کند، که نمونه جدید توانست نسبت به مدل قبلی خود موفقیت بیشتری کسب کند. باید یادآور شویم که در ادامه، همان فیس لیفت جدید یعنی اکسلنت را بررسی خواهیم کرد.
مقایسه طراحی دنا پلاس با جیلی GC۶
در بخش داخلی و طراحی کابین، ایران خودرو تقریبا هیچ تغییر بزرگی را نسبت به دنا معمولی ایجاد نکرده است. همان نکاتی که در کابین دنا معمولی به عنوان خلاقیت طراح از آن یاد می شد در دنا پلاس نیز به چشم می خورد؛ به عنوان مثال تکه های بسیار کوچک چوب موجود در کابین که البته در زیبایی آن هم تاثیر شگرفی ندارند. نوع طراحی داشبورد دنا پلاس با جیلی GC۶ از آن جهت متفاوت است که طراحان با این سبک از طراحی، فضای جلوی پای سرنشینان را به شدت کاهش داده اند که طبیعتا از راحتی آن ها کاسته اند. در کل نمی توان منکر برخی امکانات رفاهی جدید مانند مانیتور بزرگتر، کروز کنترل و دروبین عقب شد که فاکتورهایی مشتری پسند هستند، اما برای قیمت این سدان وطنی کماکان کافی نیستند.
در مقابل، چینی ها در طراحی داشبورد و فرم صندلی های چرمی و حتی محل قرار دادن صفحه نمایش بهتر عمل کرده اند و نمای درونی آن چشم نوازتر است؛ به گونه ای که می توانید در این فیس لیفت جدید حس نشستن در یک خودروی مدرن را تجربه کنید. اما فراموش نکنید که در بسیاری از قسمت های کابین از پلاستیک خشک و با کیفیت پایین استفاده شده است. در مورد فضای سرنشینان جلو، حداقل جیلیGC۶ از رقیب بهتر عمل کرده است و چه از لحاظ فضای جلوی پا و چه فاصله از سقف مشکلی برای سرنشینان ایجاد نمی کند.
اما مقایسه دنا پلاس با جیلی GC۶ از نظر طراحی خارجی مانند بخش داخلی نیست، زیرا هردو سدان در این قسمت چندان خوب عمل نکرده اند. هر دو با هدف جبران کاستی های مدل های قبلی خود روانه ی بازار شده اند اما در واقعیت طراحان تغییر چشم گیری را ایجاد نکرده اند. دنا پلاس در تغییر طراحی خارجی تنها به تغییر فرم چراغ های جلو و عقب، جلو پنجره و خطوط جانبی خودرو بسنده کرده است. البته بخش جلوی خودرو به مراتب از بخش عقب خودرو امیدوارکننده تر است.
در سوی دیگر نیز جیلی GC۶، در بخش طراحی خارجی وضعیت چندان بهتری ندارد اما نسبت به مدل قبلی خود دچار تغییرات بسیار خوبی شده است که چهره ی آن را مدرن تر می کند. جیلی در نمای کناری جذابیت چندانی ندارد و بسیار ساده طراحی شده است اما در نمای جلو، فرم چراغ ها، سایز جلو پنجره و حتی طراحی جدید لوگوی جیلی به زیبایی این اکسلنت افزوده است. اما در حالت کلی نمی توان در این قسمت یکی را برتر از دیگری دانست زیرا هردو تلاش چندانی برای بهبود نمای ظاهری نداشته اند و در کل با توجه به قیمت این خودروها این نوع طراحی چندان قابل قبول نخواهد بود.
مقایسه مشخصات فنی دنا پلاس با جیلی GC۶
در بخش مشخصات فنی دنا پلاس، باید اذعان کنیم که همان دنا پلاس معمولی، با کیفیت ساخت بهتر است. موتور۴ سیلندر EF۷ با حجم ۱٫۷ لیتری در آن کار گذاشته شده است و توان تولیدی آن ۱۱۳ اسب بخار و گشتاور ۱۵۵ نیوتن بر متر دارد. بیشترین سرعت این خودروی وطنی ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت است و صفر تا ۱۰۰ را در ۱۳٫۵ ثانیه طی می کند. در مدل مورد بحث ما دنده ۵ سرعته دستی وجود دارد، اما از یک مدل با دنده اتوماتیک نیز اخیرا رونمایی شده است.
در سوی دیگر جیلی GC۶ را داریم که در فیس لیفت اکسلنت آن موتور ۴ سیلندر با حجم ۱٫۵ لیتری قرار داده شده است. توان ۱۰۵ اسب بخار و گشتاور ۱۴۱ نیوتنی از طریق گیربکس ۴ دنده اتوماتیک JATCO به چرخ ها منتقل می شود. اما بیشترین سرعت این سدان چینی ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت است و صفر تا ۱۰۰ را در ۱۳٫۵ ثانیه طی می کند.
مدل خودرو دنا پلاس جیلی GC۶ پیشرانه ۴ سیلندر ۴ سیلندر حجم موتور ۱٫۷ لیتر ۱٫۵ لیتر حداکثر قدرت ۱۱۳ اسب بخار ۱۰۵ اسب بخار حداکثر گشتاور ۱۵۵ نیوتن بر متر ۱۴۱ نیوتن بر متر گیربکس ۵ سرعته دستی ۴ دنده اتوماتیک JATCO مصرف سوخت(ترکیبی) ۷٫۹ لیتر ۶ لیتر شتاب صفر تا ۱۰۰ ۱۳٫۵ ثانیه ۱۳٫۵ ثانیه حداکثر سرعت ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت
مقایسه آپشن های رفاهی دنا پلاس با جیلیGC۶
اما مقایسه میان آپشن های رفاهی در این خودروی چینی و سدان وطنی چندان کار سختی نیست زیرا که هر دو در این بخش چندان قوی عمل نکرده و آپشن های کمی دارند. از برجسته ترین آپشن های موجود در جیلیGC۶ میتوان به سانروف، صفحه ی لمسی ۸ اینچی، خروجی ۱۲ ولت و سیستم تهویه مطبوع برقی اشاره کرد. در سوی دیگر، محصول ایران خودرو شرایط چندان بهتری ندارد و از امکانات آن می توان به صفحه ی ۷ اینچی، سانروف(سفارشی) و دوربین عقب اشاره کرد. البته فهرست کامل آپشن ها در جدول زیر قابل مشاهده است و شاید با اندک اختلاف دناپلاس برنده این قسمت باشد.
مدل خودرو دنا پلاس جیلیGC۶ چراغ چراغ های روشن در طول روز، چراغ مه شکن در جلو و عقب، چراغ هالوژنی در جلو چراغ های روشن در طول روز، چراغ مه شکن در جلو و عقب، چراغ هالوژنی در جلو سیستم های مالتی مدیا سیستم صوتی با قابلیت پخش MP۳،MP۴،CD، DVD، بلوتوث، ۶ اسپیکر، USB سیستم صوتی با قابلیت پخش MP۳، بلوتوث، ۶ اسپیکر، USB صفحه ی نمایش ۷ اینچی لمسی ۸ اینچی لمسی آینه آینه های جانبی برقی آینه های جانبی برقی همراه با گرم کن تهویه مطبوع سیستم تهویه اتوماتیک سیستم تهویه دستی صندلی ۵ صندلی،صندلی برقی راننده ۸ حالته، صندلی برقی سرنشین جلو ۸ حالته ۵صندلی با روکش چرمی، تغییر ۴ حالته دستی صندلی راننده و سرنشین جلو شیشه شیشه های برقی شیشه های برقی، سانروف سایر امکانات باز کردن درب صندوق عقب از داخل، سیستم روشنایی موقت در تاریکی، سیستم قطع سوخت خودکار، سیستم عیب یاب هوشمند کامپیوتر سفری، خروجی ۱۲ ولت، تریم دو رنگ
مقایسه ایمنی دنا پلاس با جیلیGC۶
اما نوبت به مقایسه یکی از بخش های جالب در مورد خودروهای چینی و ایرانی می رسد، یعنی ایمنی خودروها. بخشی که هیچکدام در آن بر دیگری برتری ندارند و در واقع حرفی هم برای گفتن ندارند. البته ایرانخودرو سعی کرده است در مدل پلاس با افزودن کیسه های هوای جانبی(که البته از سال ۹۷ به عنوان آپشن استاندارد حذف شد) یا دوربین عقب، ایمنی این خودرو را افزایش دهد اما کماکان ضعف های آن برای گرفتن نمرات قابلقبول ایمنی کافی نیستند.
از طرف دیگر رقیب چینی نیز وضعیتی مشابه دارد و در موسسات معتبر بین المللی مدرکی دالبر تست این خودرو و کسب نمرات قابلقبول وجود ندارد. اما در مورد جیلی GC۶ گفته می شود که ۵ ستاره ایمنی را از موسسه چینی CNCAP دریافت کرده است که البته با استانداردهای موسسات بین المللی تفاوت های بسیاری دارد. در واقع تا زمانیکه مدارک معتبر برای تست ایمنی این خودروها در دسترس نباشد، نمی شود با اطمینان از ایمنی آن ها صحبت کرد.
مدل خودرو دنا پلاس جیلیGC۶ تجهیزات ایمنی و حفاظت سیستم ایموبیلایزر، قفل مرکزی، کروز کنترل، دوربین دید عقب، سیستم هشدار موانع در عقب سیستم ایموبیلایزر، قفل مرکزی، دوربین دید عقب، سنسور هشدار در عقب کیسه هوا ۴ کیسه هوا (البته کیسه های جانبی جلو سفارشی هستند) ۲ کیسه هوا سیستم ترمز ترمز EBD،ABS، ترمز جلو دیسکی خنک شونده، ترمز پشت دیسکی ترمز EBD،ABS
مقایسه رانندگی دنا پلاس با جیلیGC۶
در مورد رفتار دنا پلاس در جاده باید بگوییم که تفاوتی با دنای معمولی ندارد و سواری تقریبا نرمی را تجربه خواهید کرد که اگر ایران خودرو در زمینه ی ارتقاء انتقال قدرت پیشرانه نیز اندکی تلاش کند کیفیت سواری پلاس بهتر خواهد شد. اما دنا پلاس در جاده های ناهموار، پیچ ها و سرعت های بالا خودروی قابل اتکایی نیست و بیشتر جهت استفاده های روزمره و درون شهری می توانید روی آن حساب کنید. با رقیب دنا پلاس یعنی جیلی CG۶ نیز سواری نرمی را تجربه می کنید و عایق بندی مناسب کابین مانع از نفوذ زیاد صدا به درون آن می شود. از دیگر نکات مثبت برای خودرویی در این رنج، ترمزهای مناسب و تعویض دنده های نسبتا خوب آن است. در مجموع در این بخش با اندکی اختلاف جیلی GC۶ می تواند برنده باشد.
بررسی شرایط بازار
در مورد این که شرایط بازار در حالحاضر به نفع کدامیک از این دو سدان است باید بگوییم که در بسیاری از قسمت ها هردو خودرو یکسان هستند اما در حال حاضر طرفداران جیلی از دنا پلاس بیشتر است؛ که آن هم به احتمال زیاد به دلیل استهلاک کمتر، مصرف سوخت پایین تر و کیفیت سواری بهتر است. اما در زمینه خدمات پساز فروش، گارانتی و حتی بازار دستدوم شرایط دنا پلاس از جیلی بهتر است.
جمع بندی مقایسه دنا پلاس با جیلی GC۶
اما کلام آخر اینکه شما با دو خودرو مواجه هستید که تقریبا در بسیاری از فاکتورها با یکدیگر برابری می کنند و انتخاب یکی از آن ها با در نظر گرفتن تفاوت های اندک، سلیقه ی شما و انتظار شما از خودرو، صورت خواهد گرفت. جیلی سواری نرم تر، مصرف سوخت کمتر و طراحی بهتری دارد اما در سوی دیگر خودروی وطنی خدمات پس از فروش بهتر، گارانتی بهتر و آپشن های بیشتری دارد.
انتهای پیام/
به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش علاوه بر مقایسه دنا پلاس با جیلی GC۶، با تاریخ و نحوه ی ورود آن ها به بازار ایران نیز آشنا شوید و برای انتخاب احتمالی یکی از آن ها دید بازتری داشته باشید.
معرفی دنا پلاس و جیلی GC۶
مقایسه دنا پلاس با جیلی GC۶ را با معرفی آن ها آغاز کنیم. دنا، محصول تقریبا تازه وارد ایران خودرو، که پس از تلاش های متمادی و صرف هزینه های گزاف جهت تکمیل فرآیند تولید و عرضه به بازار راهی جاده های ایران شد، برخلاف انتظار ایران خودرو انتقادهای منفی بسیار زیادی را دریافت کرد. در واقع مشکل اصلی دنا در وهله اول، کمبود امکانات رفاهی و آپشن بوده و اغلب خریداران نیز نارضایتی خود را از این بابت به زبان آوردند.
در همین میان ایران خودرو تصمیم گرفت یک فیس لیفت از این خودرو را با نام دنا پلاس معرفی کند که هدف آن جبران کمبودهای نمونه اولیه آن بود. اما می بایست اذعان داشت که دنا پلاس نیز به حد کافی انتظارات خریداران را برآورده نکرد و در حرکتی سوال برانگیز نیز ایران خودرو برخی آپشن های اضافه شده به دنا پلاس را در سال ۹۷ از آن حذف کرد.
اما جیلی GC۶ یکی از تازه واردهای چینی که با دو تیپ الیت و اکسلنت در بازار ما شناخته می شود، یکی دیگر از خودروهای چینی است که این روزها با توجه به قیمت های نجومی خودروهای خارجی توانسته است طرفداران زیادی را برای خود دست وپا کند. تاریخ ورود این سدان جمع وجور چینی به بازارهای کشورمان به سال ۱۳۹۶ و توسط خودروسازان بم باز می گردد.
نمایندگی جیلی برای GC۶ در ایران به منظور جبران کاستی های موجود در نمونه اولیه یعنی الیت تصمیم گرفت فیس لیفت جدیدی از آن را با نام اکسلنت با تغییراتی مثبت چه در ظاهر و چه در بخش فنی معرفی کند، که نمونه جدید توانست نسبت به مدل قبلی خود موفقیت بیشتری کسب کند. باید یادآور شویم که در ادامه، همان فیس لیفت جدید یعنی اکسلنت را بررسی خواهیم کرد.
مقایسه طراحی دنا پلاس با جیلی GC۶
در بخش داخلی و طراحی کابین، ایران خودرو تقریبا هیچ تغییر بزرگی را نسبت به دنا معمولی ایجاد نکرده است. همان نکاتی که در کابین دنا معمولی به عنوان خلاقیت طراح از آن یاد می شد در دنا پلاس نیز به چشم می خورد؛ به عنوان مثال تکه های بسیار کوچک چوب موجود در کابین که البته در زیبایی آن هم تاثیر شگرفی ندارند. نوع طراحی داشبورد دنا پلاس با جیلی GC۶ از آن جهت متفاوت است که طراحان با این سبک از طراحی، فضای جلوی پای سرنشینان را به شدت کاهش داده اند که طبیعتا از راحتی آن ها کاسته اند. در کل نمی توان منکر برخی امکانات رفاهی جدید مانند مانیتور بزرگتر، کروز کنترل و دروبین عقب شد که فاکتورهایی مشتری پسند هستند، اما برای قیمت این سدان وطنی کماکان کافی نیستند.
در مقابل، چینی ها در طراحی داشبورد و فرم صندلی های چرمی و حتی محل قرار دادن صفحه نمایش بهتر عمل کرده اند و نمای درونی آن چشم نوازتر است؛ به گونه ای که می توانید در این فیس لیفت جدید حس نشستن در یک خودروی مدرن را تجربه کنید. اما فراموش نکنید که در بسیاری از قسمت های کابین از پلاستیک خشک و با کیفیت پایین استفاده شده است. در مورد فضای سرنشینان جلو، حداقل جیلیGC۶ از رقیب بهتر عمل کرده است و چه از لحاظ فضای جلوی پا و چه فاصله از سقف مشکلی برای سرنشینان ایجاد نمی کند.
اما مقایسه دنا پلاس با جیلی GC۶ از نظر طراحی خارجی مانند بخش داخلی نیست، زیرا هردو سدان در این قسمت چندان خوب عمل نکرده اند. هر دو با هدف جبران کاستی های مدل های قبلی خود روانه ی بازار شده اند اما در واقعیت طراحان تغییر چشم گیری را ایجاد نکرده اند. دنا پلاس در تغییر طراحی خارجی تنها به تغییر فرم چراغ های جلو و عقب، جلو پنجره و خطوط جانبی خودرو بسنده کرده است. البته بخش جلوی خودرو به مراتب از بخش عقب خودرو امیدوارکننده تر است.
در سوی دیگر نیز جیلی GC۶، در بخش طراحی خارجی وضعیت چندان بهتری ندارد اما نسبت به مدل قبلی خود دچار تغییرات بسیار خوبی شده است که چهره ی آن را مدرن تر می کند. جیلی در نمای کناری جذابیت چندانی ندارد و بسیار ساده طراحی شده است اما در نمای جلو، فرم چراغ ها، سایز جلو پنجره و حتی طراحی جدید لوگوی جیلی به زیبایی این اکسلنت افزوده است. اما در حالت کلی نمی توان در این قسمت یکی را برتر از دیگری دانست زیرا هردو تلاش چندانی برای بهبود نمای ظاهری نداشته اند و در کل با توجه به قیمت این خودروها این نوع طراحی چندان قابل قبول نخواهد بود.
مقایسه مشخصات فنی دنا پلاس با جیلی GC۶
در بخش مشخصات فنی دنا پلاس، باید اذعان کنیم که همان دنا پلاس معمولی، با کیفیت ساخت بهتر است. موتور۴ سیلندر EF۷ با حجم ۱٫۷ لیتری در آن کار گذاشته شده است و توان تولیدی آن ۱۱۳ اسب بخار و گشتاور ۱۵۵ نیوتن بر متر دارد. بیشترین سرعت این خودروی وطنی ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت است و صفر تا ۱۰۰ را در ۱۳٫۵ ثانیه طی می کند. در مدل مورد بحث ما دنده ۵ سرعته دستی وجود دارد، اما از یک مدل با دنده اتوماتیک نیز اخیرا رونمایی شده است.
در سوی دیگر جیلی GC۶ را داریم که در فیس لیفت اکسلنت آن موتور ۴ سیلندر با حجم ۱٫۵ لیتری قرار داده شده است. توان ۱۰۵ اسب بخار و گشتاور ۱۴۱ نیوتنی از طریق گیربکس ۴ دنده اتوماتیک JATCO به چرخ ها منتقل می شود. اما بیشترین سرعت این سدان چینی ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت است و صفر تا ۱۰۰ را در ۱۳٫۵ ثانیه طی می کند.
مدل خودرو دنا پلاس جیلی GC۶ پیشرانه ۴ سیلندر ۴ سیلندر حجم موتور ۱٫۷ لیتر ۱٫۵ لیتر حداکثر قدرت ۱۱۳ اسب بخار ۱۰۵ اسب بخار حداکثر گشتاور ۱۵۵ نیوتن بر متر ۱۴۱ نیوتن بر متر گیربکس ۵ سرعته دستی ۴ دنده اتوماتیک JATCO مصرف سوخت(ترکیبی) ۷٫۹ لیتر ۶ لیتر شتاب صفر تا ۱۰۰ ۱۳٫۵ ثانیه ۱۳٫۵ ثانیه حداکثر سرعت ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت
مقایسه آپشن های رفاهی دنا پلاس با جیلیGC۶
اما مقایسه میان آپشن های رفاهی در این خودروی چینی و سدان وطنی چندان کار سختی نیست زیرا که هر دو در این بخش چندان قوی عمل نکرده و آپشن های کمی دارند. از برجسته ترین آپشن های موجود در جیلیGC۶ میتوان به سانروف، صفحه ی لمسی ۸ اینچی، خروجی ۱۲ ولت و سیستم تهویه مطبوع برقی اشاره کرد. در سوی دیگر، محصول ایران خودرو شرایط چندان بهتری ندارد و از امکانات آن می توان به صفحه ی ۷ اینچی، سانروف(سفارشی) و دوربین عقب اشاره کرد. البته فهرست کامل آپشن ها در جدول زیر قابل مشاهده است و شاید با اندک اختلاف دناپلاس برنده این قسمت باشد.
مدل خودرو دنا پلاس جیلیGC۶ چراغ چراغ های روشن در طول روز، چراغ مه شکن در جلو و عقب، چراغ هالوژنی در جلو چراغ های روشن در طول روز، چراغ مه شکن در جلو و عقب، چراغ هالوژنی در جلو سیستم های مالتی مدیا سیستم صوتی با قابلیت پخش MP۳،MP۴،CD، DVD، بلوتوث، ۶ اسپیکر، USB سیستم صوتی با قابلیت پخش MP۳، بلوتوث، ۶ اسپیکر، USB صفحه ی نمایش ۷ اینچی لمسی ۸ اینچی لمسی آینه آینه های جانبی برقی آینه های جانبی برقی همراه با گرم کن تهویه مطبوع سیستم تهویه اتوماتیک سیستم تهویه دستی صندلی ۵ صندلی،صندلی برقی راننده ۸ حالته، صندلی برقی سرنشین جلو ۸ حالته ۵صندلی با روکش چرمی، تغییر ۴ حالته دستی صندلی راننده و سرنشین جلو شیشه شیشه های برقی شیشه های برقی، سانروف سایر امکانات باز کردن درب صندوق عقب از داخل، سیستم روشنایی موقت در تاریکی، سیستم قطع سوخت خودکار، سیستم عیب یاب هوشمند کامپیوتر سفری، خروجی ۱۲ ولت، تریم دو رنگ
مقایسه ایمنی دنا پلاس با جیلیGC۶
اما نوبت به مقایسه یکی از بخش های جالب در مورد خودروهای چینی و ایرانی می رسد، یعنی ایمنی خودروها. بخشی که هیچکدام در آن بر دیگری برتری ندارند و در واقع حرفی هم برای گفتن ندارند. البته ایرانخودرو سعی کرده است در مدل پلاس با افزودن کیسه های هوای جانبی(که البته از سال ۹۷ به عنوان آپشن استاندارد حذف شد) یا دوربین عقب، ایمنی این خودرو را افزایش دهد اما کماکان ضعف های آن برای گرفتن نمرات قابلقبول ایمنی کافی نیستند.
از طرف دیگر رقیب چینی نیز وضعیتی مشابه دارد و در موسسات معتبر بین المللی مدرکی دالبر تست این خودرو و کسب نمرات قابلقبول وجود ندارد. اما در مورد جیلی GC۶ گفته می شود که ۵ ستاره ایمنی را از موسسه چینی CNCAP دریافت کرده است که البته با استانداردهای موسسات بین المللی تفاوت های بسیاری دارد. در واقع تا زمانیکه مدارک معتبر برای تست ایمنی این خودروها در دسترس نباشد، نمی شود با اطمینان از ایمنی آن ها صحبت کرد.
مدل خودرو دنا پلاس جیلیGC۶ تجهیزات ایمنی و حفاظت سیستم ایموبیلایزر، قفل مرکزی، کروز کنترل، دوربین دید عقب، سیستم هشدار موانع در عقب سیستم ایموبیلایزر، قفل مرکزی، دوربین دید عقب، سنسور هشدار در عقب کیسه هوا ۴ کیسه هوا (البته کیسه های جانبی جلو سفارشی هستند) ۲ کیسه هوا سیستم ترمز ترمز EBD،ABS، ترمز جلو دیسکی خنک شونده، ترمز پشت دیسکی ترمز EBD،ABS
مقایسه رانندگی دنا پلاس با جیلیGC۶
در مورد رفتار دنا پلاس در جاده باید بگوییم که تفاوتی با دنای معمولی ندارد و سواری تقریبا نرمی را تجربه خواهید کرد که اگر ایران خودرو در زمینه ی ارتقاء انتقال قدرت پیشرانه نیز اندکی تلاش کند کیفیت سواری پلاس بهتر خواهد شد. اما دنا پلاس در جاده های ناهموار، پیچ ها و سرعت های بالا خودروی قابل اتکایی نیست و بیشتر جهت استفاده های روزمره و درون شهری می توانید روی آن حساب کنید. با رقیب دنا پلاس یعنی جیلی CG۶ نیز سواری نرمی را تجربه می کنید و عایق بندی مناسب کابین مانع از نفوذ زیاد صدا به درون آن می شود. از دیگر نکات مثبت برای خودرویی در این رنج، ترمزهای مناسب و تعویض دنده های نسبتا خوب آن است. در مجموع در این بخش با اندکی اختلاف جیلی GC۶ می تواند برنده باشد.
بررسی شرایط بازار
در مورد این که شرایط بازار در حالحاضر به نفع کدامیک از این دو سدان است باید بگوییم که در بسیاری از قسمت ها هردو خودرو یکسان هستند اما در حال حاضر طرفداران جیلی از دنا پلاس بیشتر است؛ که آن هم به احتمال زیاد به دلیل استهلاک کمتر، مصرف سوخت پایین تر و کیفیت سواری بهتر است. اما در زمینه خدمات پساز فروش، گارانتی و حتی بازار دستدوم شرایط دنا پلاس از جیلی بهتر است.
جمع بندی مقایسه دنا پلاس با جیلی GC۶
اما کلام آخر اینکه شما با دو خودرو مواجه هستید که تقریبا در بسیاری از فاکتورها با یکدیگر برابری می کنند و انتخاب یکی از آن ها با در نظر گرفتن تفاوت های اندک، سلیقه ی شما و انتظار شما از خودرو، صورت خواهد گرفت. جیلی سواری نرم تر، مصرف سوخت کمتر و طراحی بهتری دارد اما در سوی دیگر خودروی وطنی خدمات پس از فروش بهتر، گارانتی بهتر و آپشن های بیشتری دارد.
انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی
💬 سلام! میخوای دربارهی «مقایسه دنا پلاس با جیلی GC۶+ مشخصات فنی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.