معرفی بیش از ۱۲ هزار واحد آسیب دیده از زلزله «قطور» به بانک ها برای دریافت تسهیلات



مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان غربی گفت: تسهیلات اختصاص یافته به زلزله زدگان بخش قطور خوی، ۱۴ هزار و ۲۰۰ فقره مصوب شده بوده که تاکنون ۱۲ هزار و ۹۳۰ واحددر مراحل مختلف به بانک های عامل معرفی و یا پرداخت شده است.

محمود بدلی در گفت وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: تسهیلات اختصاص یافته به زلزله زدگان بخش قطور خوی، برای ۱۴ هزار و ۲۰۰ فقره مصوب شده بوده که تاکنون ۱۲ هزار و ۹۳۰ واحد در مراحل مختلف به بانک های عامل معرفی شده اند.

وی افزود: ۳ هزار و ۳۰۵ میلیارد ریال تسهیلات برای زلزله زدگان بخش قطور خوی توسط هیات وزیران مصوب شده و از این میزان ۳ هزار و ۳۹ میلیارد ریال تخصیص یافته که بر اساس پیشرفت فیزیکی واحدهای بازسازی شده، در حال پرداخت است.

بدلی اضافه کرد: این تسهیلات در بخش های احداث و تعمیر واحدهای مسکونی و تجاری، تامین لوازم معیشتی خانگی و سرمایه ای و احداث جایگاه دامی در اختیار متقاضیان خسارت دیده قرار می گیرد.

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان غربی بیان کرد: برای هر واحد مسکونی روستایی ۴۰ میلیون تومان و شهری ۵٠ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه و ۱۰ میلیون تومان در روستا و ١٢ میلیون تومان در شهر بلاعوض پراخت شده است.

بدلی بیان کرد: همچنین ۵ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض و ١۵ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه برای احداث جایگاه دامی و ۵ میلیون تومان بلاعوض تامین لوازم معیشتی به خسارت دیدگان قطور در نظر گرفته شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان غربی گفت: از ۳هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی که عملیات بازسازی آنها آغاز شده است، ۸۹۲ واحد به طور کامل به اتمام رسیده و بهره برداری شده است.

بدلی بیان کرد: همچنین از مجموع واحدهای در حال بازسازی برای ۳هزار و ۲۹۵ واحد فوندانسیون ریزی،۳ هزار و ۴۲ واحد اسکلت بندی و ۲ هزار و ۸۰۰ واحد دیوار ساخته شده است.

وی گفت: همچنین برای ۲ هزار و ۱۵۰ خانوار که واحدهای آنها در زلزله قطور ویران شده است، سقف آن به اتمام رسیده تا از سرمای پیش روی در امان باشند.

وی اضافه کرد: همچنین ۹۸۵ واحد در مرحله گچ کاری، یک هزار و ۱۳۴ واحد در مرحله نصب درب و پنجره و یک هزار و سه واحد در مرحله نماکاری هستند.

انتهای پیام/ح

پرسش و پاسخ در معرفی بیش از ۱۲ هزار واحد آسیب دیده از زلزله «قطور» به بانک ها برای دریافت تسهیلات

گفتگو با هوش مصنوعی