«زاینده رود خشک» سرحلقه بسیاری از مشکلات اصفهان است

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمد نورصالحی در هفدهمین جلسه شورای شهر اصفهان با اشاره به حماسه و ایثار مردم اصفهان در ۲۵ آبان ماه سال ۱۳۶۱ اظهار داشت: ۳۹ سال پیش در چنین روزهایی بود که مردم شهر گنبدهای فیروزه ای با بدرقه باشکوه فرزندان خود حماسه ساز شدند و در این روز گوشه به گوشه این شهر با حجله ۳۷۰ شهید تزیین شد. در این روز مردم پیکر ۳۷۰ شهید عملیات محرم را با شکوهی مثال زدنی و بی نظیر بر دوش خود تا گلستان شهدا همراهی کردند که تشییع بی مانند پیکر این شهدا گواه استقامت و مرد روزهای سخت بودن مردم این دیار است.
رئیس شورای شهر اصفهان پیرامون خشکی زاینده رود تصریح کرد: رئیس جمهور در دیدار با مجمع نمایندگان استان وعده پیگیری مسئله آب را دادند که به دنبال آن وزیر نیرو روز جمعه به اصفهان سفر کردند و از نزدیک با بحران خشکسالی و تاثیر آن بر اکوسیستم منطقه آشنا شدند. استاندار، فرماندار، شهردار و ما به عنوان نمایندگان پارلمان شهری نیز بارها بر پیگیری حق کشاورزان و مطالبات مردم استان تاکید کرده ایم، زمان وعده و وعیدها برای احیای زاینده رود و نجات زندگی در فلات مرکزی ایران گذشته است.
وی درباره دغدغه اعضای شورای شهر ششم برای تحقق شعار «اصفهان، شهر زندگی» بیان کرد: برای جامه عمل پوشاندن به وعده داده شده به مردم، به پشتوانه ساعت ها کار کارشناسی و اعلام نظر تخصصی نخبگان و مدیران شهری در مرکز پژوهش های شورا پیش نویس سندی تهیه و تنظیم شده که قرار است طی ۴ سال کلیه اقدامات، برنامه ها، طرح ها و پروژه هایی که در سطح شهر اصفهان به اجرا در می آیند با انطباق و هماهنگی این سند در قالب لوایح در شورا تصویب و توسط مدیریت شهری اجرا شود. امید است که با همکاری و مشارکت مردم شاهد تحقق و اجرای مفاد این سند برای تبدیل کردن اصفهان به شهری زیست پذیرتر باشیم.
سبک زندگی شهدا باید الگوی حیات مردم باشد
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اصفهان در این جلسه تصریح کرد: اگر از لحاظ زمانی و مکانی ۸ سال دفاع مقدس را در سراسر کشور مشاهده کنیم نمونه ای همانند ۲۵ آبان ماه اصفهان پیدا نخواهیم کرد و ایثاری که اصفهانی ها در عملیات محرم و در آبان ماه سال ۱۳۶۱ انجام دادند جای تأمل دارد. روز حماسه و ایثار مردم اصفهان نیازمند تشکیل ستاد دائمی با هدف مقابله با آسیب های فرهنگی و اجتماعی در مسیر گام دوم انقلاب است و چه خوب که شورای شهر کلید این ستاد را بزند و به عنوان یکی از اقدامات ماندگار در شورای شهر رقم بخورد.
سرهنگ محمد رضایی گفت: رسالت بنیاد، حفظ و نشر آثار دفاع مقدس بوده تا با این اقدام در موضوعات مختلف الگویی مناسب برای مردم و مسئولان ایجاد شود و گام دوم انقلاب را با قدرت بیشتری برداریم. لازم به ذکر است که سبک زندگی شهدا باید الگوی حیات مردم باشد تا نسل های آینده نیز از آن استفاده کنند. این در حالی بوده که به مناسبت روز حماسه و ایثار مردم اصفهان از ۲۵ جلد کتاب دفاع مقدس ویژه استان اصفهان در هفته آینده رونمایی می شود.
وی افزود: ۱۰۳ دستگاه برنامه های خود را برای هفته دفاع مقدس امسال اعلام کردند و این جای خرسندی دارد. مکان موزه دفاع مقدس بهترین انتخاب بوده چراکه در کنار قبور مطهر شهدای گمنام در مجموعه باغ غدیر، در جوار مسجد و حسینیه ای که در حال ساخت است قرار دارد، در این راستا مردم باید این فضا را یک مجموعه واحد بدانند و حتی فضای سبز و نمادهایی که در باغ غدیر ایجاد می شود باید یکدست باشد. این مجموعه باید به عنوان یک ابرمرکز فرهنگی در شهر اصفهان معرفی شود و نمونه های مشابه در قم و یزد نیز اثر مثبتی بر فضای شهر داشته است.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اصفهان اظهار داشت: امید است تا اردیبهشت سال آینده بخش مهمی از زیرساخت و تجهیزات شبکه و آی تی موزه تکمیل شود، تجهیزات اطفا حریق، کتابخانه تخصصی و محتوای موزه دیجیتال از نیازمندی های موزه است که اگر اعتبار آن به قیمت روز معادل ۷۰ میلیارد تومان تأمین شود ۲۵ آبانماه سال ۱۴۰۱ شاهد افتتاح کامل موزه دفاع مقدس استان هستیم.
«۳۷۰رود بی پایان» در میدان امام (ره) برگزار می شود
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان ضمن گرامیداشت سالروز حماسه ۲۵ آبان ماه با اشاره به برنامه های فرهنگی شهرداری در این روز اظهار داشت: براساس تاکید کمیسیون فرهنگی و شهردار اصفهان ۲ برنامه به موازات یکدیگر برنامه ریزی شده که یکی از آن ها برنامه محل محوری است. تجربه ای را در سال گذشته و در یکی از مناطق به همراه داشتیم و آن شناسایی خانواده ای بود که شهید آن ها در ۲۵ آبان ماه تشییع شده بود و با همکاری بنیاد شهید خانواده این شهید شناسایی شدند و تجربه بسیار خوبی بود.
مجتبی شاهمرادی بیان کرد: در این برنامه که تحت عنوان «شهید کوچه ما روشنایی شهر است» نامگذاری شده، با رضایت خانواده ها ۳۷۰ چراغ در محلات مختلف به صورت هماهنگ نصب می شود و تولیداتی همانند سرود، کتابچه و غیره برای این برنامه در نظر گرفته شده است. برنامه میدانی و متمرکز دیگری نیز تحت عنوان «۳۷۰ رود بی پایان» در میدان امام خمینی(ره) برگزار می شود که خانواده ها مخاطبین آن بوده به مدت ۴ شب از ۲۵ تا ۲۸ آبان ماه ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می شود.
زاینده رود خشک سرحلقه بسیاری از مشکلات اصفهان است
در ادامه رئیس کمیسیون پایش و نظارت بر مصوبات شورای شهر اصفهان گفت: در آستانه تشکیل کارگروه های بودجه شهرداری از شهردار اصفهان می خواهم که در توجه به پیوست عدالت در بودجه نویسی و توجه به سیاست های کلان شورا، از جمله توجه به نقاط محروم، تحصیل درآمدهای طاهر، تسهیل در امور مربوط به صدور پروانه و پرهیز از تجملات بر پهنه شهر تأکید کنند، همچنین تذکر می دهم که بدون ملاحظه، کسانی که در خدمت رسانی به مردم در هر سطحی دچار رخوت یا اخلال شده اند کنار گذاشته شوند.
احمدرضا مصور تصریح کرد: امید است تلاش های تمامی مسئولان به ثمر بنشیند و گره ای از زاینده رود خشک که سرحلقه بسیاری از مشکلات اصفهان است گشوده شود، در این میان نباید موضوع حقابه شهر در کنار حقابه کشاورزان شرق و غرب فراموش شود. فضای سبز جزو اکوسیستم اصفهان است و عدم تأمین آب لازم اصفهان زیبا را به کویری مبدل خواهد کرد. این در حالی است که شهرداری نیز در اسرع وقت برنامه های خود را برای بازتعریف اقتصاد گردشگری به ویژه در مدیریت شهری را ارائه کند و همه ذی نفعان این قضیه در نظر گرفته شوند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اصفهان نیز در ادامه هفدهمین جلسه علنی شورا اظهار داشت: شاهد حذف تدریجی کتاب از سبد خانوارهای ایرانی هستیم و باید به دنبال این باشیم که سرانه مطالعه را ارتقا بدهیم، در شورای قبل و در موضوع توسعه کتابخانه مرکزی بودجه ای مصوب و فعالیت هایی آغاز شد که همچنان تکمیل نشده و تذکر جدی من پیرامون تکمیل این فعالیت هاست. برگزاری رویدادهای شهری در حوزه کتاب و جریان سازی کتابخوانی در سطح شهر باید از موضوعات مورد توجه مدیریت شهری باشد.
حجت الاسلام منوچهر مهروی پور افزود: امروزه با آسیب های اجتماعی فراوانی از جمله حاشیه نشینی ، طلاق، اعتیاد و کودکان کار در اصفهان روبه رو هستیم که این موضوعات در حال رصد است و پیشنهاد می کنم شهرداری نسبت به مسئولیت اجتماعی سند یا لایحه ای جامعی را تهیه کند تا به تصویب برسد و با یکنواختی در مدیریت این مسائل روبه رو شویم. بودجه سنواتی ۱۴۰۱ بر مسائل زیست محیطی، آلودگی هوا، بحران آب و خشکسالی متمرکز بوده، این در حالی است که نگاه به فرهنگ و گردشگری نیز موضوعی جدی بوده اما محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار نباید در بودجه مورد غفلت قرار گیرد.
وی گفت: تیم مدیریت شهری باید به بررسی بودجه های محرومیت زدایی ورود کند تا مشخص گردد که چه میزان از بودجه محقق شده و گزارش کاملی در این باره داشته باشیم تا در حوزه محرومیت زدایی نیز گام های جدی در تدوین بودجه سال آینده برداریم.
عضو هیات رئیسه شورای شهر پیرامون زاینده رود خشک و وضعیت کنونی آن تصریح کرد: رئیس قوه قضائیه امروزه محور عدالت در ایران شما هستید، از این رو درخواست دارم که کمیته ویژه بررسی نحوه حقابه حق و حقوق سند حقابه مردم اصفهان را تشکیل داده و اقدامات جدی و عملی و به دور از هرگونه شعار و هیاهو را در این زمینه داشته باشید.
یکی از آفت های بزرگ شورا و شهرداری به روزمرگی افتادن امور است
ابوالفضل قربانی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در هفدهمین جلسه شورا اظهار داشت: ابتدا باید از اقدامات مجموعه خدمات شهری در ارتباط با نظافت شهر که پیش از این تذکر آن داده شده بود و این روزها شاهد آن هستیم که وضعیت نسبت به گذشته بسیار بهبود پیدا کرده از تمامی دست اندرکاران آن تقدیر و تشکر می کنم. در ادامه و به مناسبت روز کتابخوانی از شهرداری درخواست دارم که یک اطلاعات آماری از برداشت های سازمان کتابخانه ها طی امسال و سال گذشته از شهرداری اصفهان را به شورای شهر ارائه کند چراکه نسبت به سال های گذشته مبالغ برداشت شده بیش از آن چیزی بوده که باید باشد.
همچنین مصطفی نباتی نژاد، رئیس مرکز پژوهش های شورای شهر اصفهان نیز در ادامه افزود: یکی از ساز و کارهایی که در اختیار ما بوده موضوع مطالبه گری است و درخواست های متعددی که می توانیم از دستگاه ها داشته باشیم، در جلسات متعددی همانند جلسات امروز مطالباتی دریافت می شود و شهرداری نیز بر اساس روالی که وجود دارد پاسخگویی خود را بر ما دارد، در خصوص سایر نهادهای شهری نیز می توانیم مطالبه گری داشته باشیم که در این راستا فرم های استانداردی تعریف شود و تذکراتی که اعضای شورای شهر از سایر نهادها دارند نیز از آن ها درخواست شود.
در پایان رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل و نقل شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: یکی از آفت های بزرگ شورا و شهرداری به روزمرگی افتادن امور است، از این رو تقاضا می کنم که منشور تهیه شده که یک منشور جامع است را هر روز در جلوی دیدگان خود قرار دهیم و همچنین شهردار اصفهان نیز برنامه های جامع ارائه داده شده خود را چلوی دیدگان خود قرار دهد تا در این ۴ سال لحظه به لحظه بتوانیم با فعالیت و استفاده از نخبگان و صاحب نظران سطح شهر به برنامه ها و اهداف خود برسیم.
محمدرضا فلاح ادامه داد: متاسفانه خطوط دوچرخه سواری که در دوره قبل میلیاردها تومان هزینه آن شد از استانداردهای لازم برخوردار نیست، همچنین اکنون فصل زمستان را در پیش داریم و بسیاری از اتوبوس ها گرمایش مناسبی به همراه ندارد، در حالی که اگر قصد داریم شهروندان را به استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی تشویق کنیم، باید اتوبوس های باکیفیتی در اختیار آن ها قرار دهیم، در این راستا خواستارم که شرکت واحد اتوبوسرانی دقت لازم را در گرمایش اتوبوس ها و بالا بردن کیفیت داشته باشد ضمن اینکه سر فاصله ارائه خدمات نیز رعایت شود.
انتهای پیام/۱۶۷/ ز
رئیس شورای شهر اصفهان پیرامون خشکی زاینده رود تصریح کرد: رئیس جمهور در دیدار با مجمع نمایندگان استان وعده پیگیری مسئله آب را دادند که به دنبال آن وزیر نیرو روز جمعه به اصفهان سفر کردند و از نزدیک با بحران خشکسالی و تاثیر آن بر اکوسیستم منطقه آشنا شدند. استاندار، فرماندار، شهردار و ما به عنوان نمایندگان پارلمان شهری نیز بارها بر پیگیری حق کشاورزان و مطالبات مردم استان تاکید کرده ایم، زمان وعده و وعیدها برای احیای زاینده رود و نجات زندگی در فلات مرکزی ایران گذشته است.
وی درباره دغدغه اعضای شورای شهر ششم برای تحقق شعار «اصفهان، شهر زندگی» بیان کرد: برای جامه عمل پوشاندن به وعده داده شده به مردم، به پشتوانه ساعت ها کار کارشناسی و اعلام نظر تخصصی نخبگان و مدیران شهری در مرکز پژوهش های شورا پیش نویس سندی تهیه و تنظیم شده که قرار است طی ۴ سال کلیه اقدامات، برنامه ها، طرح ها و پروژه هایی که در سطح شهر اصفهان به اجرا در می آیند با انطباق و هماهنگی این سند در قالب لوایح در شورا تصویب و توسط مدیریت شهری اجرا شود. امید است که با همکاری و مشارکت مردم شاهد تحقق و اجرای مفاد این سند برای تبدیل کردن اصفهان به شهری زیست پذیرتر باشیم.
سبک زندگی شهدا باید الگوی حیات مردم باشد
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اصفهان در این جلسه تصریح کرد: اگر از لحاظ زمانی و مکانی ۸ سال دفاع مقدس را در سراسر کشور مشاهده کنیم نمونه ای همانند ۲۵ آبان ماه اصفهان پیدا نخواهیم کرد و ایثاری که اصفهانی ها در عملیات محرم و در آبان ماه سال ۱۳۶۱ انجام دادند جای تأمل دارد. روز حماسه و ایثار مردم اصفهان نیازمند تشکیل ستاد دائمی با هدف مقابله با آسیب های فرهنگی و اجتماعی در مسیر گام دوم انقلاب است و چه خوب که شورای شهر کلید این ستاد را بزند و به عنوان یکی از اقدامات ماندگار در شورای شهر رقم بخورد.
سرهنگ محمد رضایی گفت: رسالت بنیاد، حفظ و نشر آثار دفاع مقدس بوده تا با این اقدام در موضوعات مختلف الگویی مناسب برای مردم و مسئولان ایجاد شود و گام دوم انقلاب را با قدرت بیشتری برداریم. لازم به ذکر است که سبک زندگی شهدا باید الگوی حیات مردم باشد تا نسل های آینده نیز از آن استفاده کنند. این در حالی بوده که به مناسبت روز حماسه و ایثار مردم اصفهان از ۲۵ جلد کتاب دفاع مقدس ویژه استان اصفهان در هفته آینده رونمایی می شود.
وی افزود: ۱۰۳ دستگاه برنامه های خود را برای هفته دفاع مقدس امسال اعلام کردند و این جای خرسندی دارد. مکان موزه دفاع مقدس بهترین انتخاب بوده چراکه در کنار قبور مطهر شهدای گمنام در مجموعه باغ غدیر، در جوار مسجد و حسینیه ای که در حال ساخت است قرار دارد، در این راستا مردم باید این فضا را یک مجموعه واحد بدانند و حتی فضای سبز و نمادهایی که در باغ غدیر ایجاد می شود باید یکدست باشد. این مجموعه باید به عنوان یک ابرمرکز فرهنگی در شهر اصفهان معرفی شود و نمونه های مشابه در قم و یزد نیز اثر مثبتی بر فضای شهر داشته است.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اصفهان اظهار داشت: امید است تا اردیبهشت سال آینده بخش مهمی از زیرساخت و تجهیزات شبکه و آی تی موزه تکمیل شود، تجهیزات اطفا حریق، کتابخانه تخصصی و محتوای موزه دیجیتال از نیازمندی های موزه است که اگر اعتبار آن به قیمت روز معادل ۷۰ میلیارد تومان تأمین شود ۲۵ آبانماه سال ۱۴۰۱ شاهد افتتاح کامل موزه دفاع مقدس استان هستیم.
«۳۷۰رود بی پایان» در میدان امام (ره) برگزار می شود
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان ضمن گرامیداشت سالروز حماسه ۲۵ آبان ماه با اشاره به برنامه های فرهنگی شهرداری در این روز اظهار داشت: براساس تاکید کمیسیون فرهنگی و شهردار اصفهان ۲ برنامه به موازات یکدیگر برنامه ریزی شده که یکی از آن ها برنامه محل محوری است. تجربه ای را در سال گذشته و در یکی از مناطق به همراه داشتیم و آن شناسایی خانواده ای بود که شهید آن ها در ۲۵ آبان ماه تشییع شده بود و با همکاری بنیاد شهید خانواده این شهید شناسایی شدند و تجربه بسیار خوبی بود.
مجتبی شاهمرادی بیان کرد: در این برنامه که تحت عنوان «شهید کوچه ما روشنایی شهر است» نامگذاری شده، با رضایت خانواده ها ۳۷۰ چراغ در محلات مختلف به صورت هماهنگ نصب می شود و تولیداتی همانند سرود، کتابچه و غیره برای این برنامه در نظر گرفته شده است. برنامه میدانی و متمرکز دیگری نیز تحت عنوان «۳۷۰ رود بی پایان» در میدان امام خمینی(ره) برگزار می شود که خانواده ها مخاطبین آن بوده به مدت ۴ شب از ۲۵ تا ۲۸ آبان ماه ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می شود.
زاینده رود خشک سرحلقه بسیاری از مشکلات اصفهان است
در ادامه رئیس کمیسیون پایش و نظارت بر مصوبات شورای شهر اصفهان گفت: در آستانه تشکیل کارگروه های بودجه شهرداری از شهردار اصفهان می خواهم که در توجه به پیوست عدالت در بودجه نویسی و توجه به سیاست های کلان شورا، از جمله توجه به نقاط محروم، تحصیل درآمدهای طاهر، تسهیل در امور مربوط به صدور پروانه و پرهیز از تجملات بر پهنه شهر تأکید کنند، همچنین تذکر می دهم که بدون ملاحظه، کسانی که در خدمت رسانی به مردم در هر سطحی دچار رخوت یا اخلال شده اند کنار گذاشته شوند.
احمدرضا مصور تصریح کرد: امید است تلاش های تمامی مسئولان به ثمر بنشیند و گره ای از زاینده رود خشک که سرحلقه بسیاری از مشکلات اصفهان است گشوده شود، در این میان نباید موضوع حقابه شهر در کنار حقابه کشاورزان شرق و غرب فراموش شود. فضای سبز جزو اکوسیستم اصفهان است و عدم تأمین آب لازم اصفهان زیبا را به کویری مبدل خواهد کرد. این در حالی است که شهرداری نیز در اسرع وقت برنامه های خود را برای بازتعریف اقتصاد گردشگری به ویژه در مدیریت شهری را ارائه کند و همه ذی نفعان این قضیه در نظر گرفته شوند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اصفهان نیز در ادامه هفدهمین جلسه علنی شورا اظهار داشت: شاهد حذف تدریجی کتاب از سبد خانوارهای ایرانی هستیم و باید به دنبال این باشیم که سرانه مطالعه را ارتقا بدهیم، در شورای قبل و در موضوع توسعه کتابخانه مرکزی بودجه ای مصوب و فعالیت هایی آغاز شد که همچنان تکمیل نشده و تذکر جدی من پیرامون تکمیل این فعالیت هاست. برگزاری رویدادهای شهری در حوزه کتاب و جریان سازی کتابخوانی در سطح شهر باید از موضوعات مورد توجه مدیریت شهری باشد.
حجت الاسلام منوچهر مهروی پور افزود: امروزه با آسیب های اجتماعی فراوانی از جمله حاشیه نشینی ، طلاق، اعتیاد و کودکان کار در اصفهان روبه رو هستیم که این موضوعات در حال رصد است و پیشنهاد می کنم شهرداری نسبت به مسئولیت اجتماعی سند یا لایحه ای جامعی را تهیه کند تا به تصویب برسد و با یکنواختی در مدیریت این مسائل روبه رو شویم. بودجه سنواتی ۱۴۰۱ بر مسائل زیست محیطی، آلودگی هوا، بحران آب و خشکسالی متمرکز بوده، این در حالی است که نگاه به فرهنگ و گردشگری نیز موضوعی جدی بوده اما محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار نباید در بودجه مورد غفلت قرار گیرد.
وی گفت: تیم مدیریت شهری باید به بررسی بودجه های محرومیت زدایی ورود کند تا مشخص گردد که چه میزان از بودجه محقق شده و گزارش کاملی در این باره داشته باشیم تا در حوزه محرومیت زدایی نیز گام های جدی در تدوین بودجه سال آینده برداریم.
عضو هیات رئیسه شورای شهر پیرامون زاینده رود خشک و وضعیت کنونی آن تصریح کرد: رئیس قوه قضائیه امروزه محور عدالت در ایران شما هستید، از این رو درخواست دارم که کمیته ویژه بررسی نحوه حقابه حق و حقوق سند حقابه مردم اصفهان را تشکیل داده و اقدامات جدی و عملی و به دور از هرگونه شعار و هیاهو را در این زمینه داشته باشید.
یکی از آفت های بزرگ شورا و شهرداری به روزمرگی افتادن امور است
ابوالفضل قربانی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در هفدهمین جلسه شورا اظهار داشت: ابتدا باید از اقدامات مجموعه خدمات شهری در ارتباط با نظافت شهر که پیش از این تذکر آن داده شده بود و این روزها شاهد آن هستیم که وضعیت نسبت به گذشته بسیار بهبود پیدا کرده از تمامی دست اندرکاران آن تقدیر و تشکر می کنم. در ادامه و به مناسبت روز کتابخوانی از شهرداری درخواست دارم که یک اطلاعات آماری از برداشت های سازمان کتابخانه ها طی امسال و سال گذشته از شهرداری اصفهان را به شورای شهر ارائه کند چراکه نسبت به سال های گذشته مبالغ برداشت شده بیش از آن چیزی بوده که باید باشد.
همچنین مصطفی نباتی نژاد، رئیس مرکز پژوهش های شورای شهر اصفهان نیز در ادامه افزود: یکی از ساز و کارهایی که در اختیار ما بوده موضوع مطالبه گری است و درخواست های متعددی که می توانیم از دستگاه ها داشته باشیم، در جلسات متعددی همانند جلسات امروز مطالباتی دریافت می شود و شهرداری نیز بر اساس روالی که وجود دارد پاسخگویی خود را بر ما دارد، در خصوص سایر نهادهای شهری نیز می توانیم مطالبه گری داشته باشیم که در این راستا فرم های استانداردی تعریف شود و تذکراتی که اعضای شورای شهر از سایر نهادها دارند نیز از آن ها درخواست شود.
در پایان رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل و نقل شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: یکی از آفت های بزرگ شورا و شهرداری به روزمرگی افتادن امور است، از این رو تقاضا می کنم که منشور تهیه شده که یک منشور جامع است را هر روز در جلوی دیدگان خود قرار دهیم و همچنین شهردار اصفهان نیز برنامه های جامع ارائه داده شده خود را چلوی دیدگان خود قرار دهد تا در این ۴ سال لحظه به لحظه بتوانیم با فعالیت و استفاده از نخبگان و صاحب نظران سطح شهر به برنامه ها و اهداف خود برسیم.
محمدرضا فلاح ادامه داد: متاسفانه خطوط دوچرخه سواری که در دوره قبل میلیاردها تومان هزینه آن شد از استانداردهای لازم برخوردار نیست، همچنین اکنون فصل زمستان را در پیش داریم و بسیاری از اتوبوس ها گرمایش مناسبی به همراه ندارد، در حالی که اگر قصد داریم شهروندان را به استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی تشویق کنیم، باید اتوبوس های باکیفیتی در اختیار آن ها قرار دهیم، در این راستا خواستارم که شرکت واحد اتوبوسرانی دقت لازم را در گرمایش اتوبوس ها و بالا بردن کیفیت داشته باشد ضمن اینکه سر فاصله ارائه خدمات نیز رعایت شود.
انتهای پیام/۱۶۷/ ز
گفتگو با هوش مصنوعی
💬 سلام! میخوای دربارهی ««زاینده رود خشک» سرحلقه بسیاری از مشکلات اصفهان است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.