زمینه سازی اشتغال ۱۸۴۰ نفر از متقاضیان مشاغل خانگی



رئیس جهاد دانشگاهی لرستان از زمینه سازی اشتغال ۱۸۴۰ نفر از متقاضیان مشاغل خانگی خبر داد.

به گزارش ایسنا منطقه لرستان، دکتر سیدعلی نادر دهقانی در نشست هماهنگی و اتصال به بازار متقاضیان طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در بروجرد که با حضور مدیران شهرستان و کارآفرینان گروه پوشاک برگزار شد، بیان کرد: باید با همه اعتقاد و تعهد برای پیشرفت تلاش کنیم و نمیتوانیم حتی یک لحظه در این بخش تعلل کنیم.

وی با بیان اینکه برای دستیابی به توسعه نیاز به افراد ایثارگر، معتقد به توسعه، خلاق و ریسک پذیر داریم، تأکید کرد: پیشرفت وارداتی نیست بلکه یک حرکت درونزا بوده که محصول خلاقیت، تلاش و مشارکت آحاد جامعه است.

دکتر دهقانی با اشاره به نقش بانوان در توسعه و پیشرفت کشور و فعالیت به ویژه در حوزه اقتصادی ادامه داد: امروز شاهد فعالیت ایثارگرانه بانوان در حوزه مشاغل خانگی هستیم و تلاشی که یک خانم خانهدار میتواند انجام دهد از دو منظر حائز اهمیت است اول نقش مؤثر در تولید و اشتغال و دوم ایفای نقش مادرانه در منزل که میتواند هم زمان با فعالیت و تولید نقش تربیت فرزندان را نیز انجام دهد و این بسیار مهم و اساسی است.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان در ادامه با اشاره به طرح مشاغل خانگی و اینکه این طرح با حمایت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان کلید خورد، اضافه کرد: در سامانه طرح نوین مشاغل خانگی و در مرحله اول ۴۶۲۶ نفر ثبت نام کردند.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان عنوان کرد: سهمیه استان در طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی ۲۷۰۰ نفر بود.

وی با بیان اینکه طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی به صورت پایلوت در ۹ استان در حال اجراست، افزود: کل سهمیه کشور در این طرح ۲۰ هزار نفر بوده که بعد از ثبت نام متقاضیان و ارزیابی های انجام شده آمار نهایی متقاضیان استان به ۳۵۵۴ نفر رسید که بخشی از این آمار مربوط به بروجرد است.

دکتر دهقانی خاطرنشان کرد: بروجرد یکی از ظرفیت های خوب در حوزه مشاغل خانگی استان محسوب می شود و با این رویکرد مزیت های خاص این شهرستان را شناسایی کردیم.

وی تأکید کرد: در حوزه پوشاک خانم حسینی به عنوان پشتیبان ۴۰ متقاضی مشاغل خانگی را تحت پوشش قرار داده و این کار با حمایت بنیاد برکت در حال انجام است.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان در ادامه گفت: تاکنون و با تلاشی مستمر و همراهی بسیار خوب همه دستگاههای اجرایی استان ازجمله استانداری، سازمانهای حمایتی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بنیاد برکت زمینه و بستر برای فعالیت ۱۸۴۰ نفر فراهم شده است ولی متأسفانه بخشی از ثبت نام کنندگان بعد از ایجاد این زمینه اعلام کردند صرفا دنبال تسهیلات هستیم و نیاز به کار نداریم در حالی که بارها اعلام شده است اولویت الگوی نوین ایجاد شغل، توانمندسازی و اتصال به بازار است.

دکتر دهقانی با اشاره به فرهنگ اشتباه کار در استان تصریح کرد: گره خوردن فعالیت با تسهیلات منجر به اشتغال نمیشود و جهاد دانشگاهی در طرح الگوی نوین دنبال ایجاد فعالیت و کار است و در این مسیر پرداخت تسهیلات در اولویت نیست.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان عنوان کرد: هم اکنون در داخل و خارج کشور رایزنی گستردهای برای فروش محصولات انجام شده و امیدواریم ظرف مدت کوتاهی زمینه و بستر اشتغال برای کل سهمیه استان را تکمیل کنیم ولی انتظار میرود متقاضیان هم مانند پشتیبانهای طرح که با جدیت همکاری کرده بر اساس الگوی نوین همکاری کنند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «زمینه سازی اشتغال ۱۸۴۰ نفر از متقاضیان مشاغل خانگی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.