<span class="text danger">۷۵ درصد</span> مخازن سدهای <a href="/fa/dashboard/ و بلوچستان" class="text info">سیستان و بلوچستان</a> آبگیری شد



به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، محمد دلمرادی اظهار داشت: ظرفیت ذخیره سازی سدهای مخزنی در دست بهره برداری سیستان و بلوچستان حدود دو میلیارد مترمکعب است که با اتمام ۱۱ سد در دست مطالعه و همچنین چهار سد در دست اجرا، ظرفیت ذخیره سازی سدهای استان به بیش از ۳٫۵ میلیارد مترمکعب افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان سیستان و بلوچستان، سدهای در دست بهره برداری استان را ۲۷ سد عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۷ سد مخزنی، ۱۵ سد تغذیه ای و ۵ سد انحرافی است. در حال حاضر ۴ سد مخزنی شامل سد «کهیر» در چابهار، سد «شهری کور» در مهرستان، سد «ماشکید سفلی» در سراوان و سد «گوهرکوه» در شهرستان خاش در دست اجرا است.

دلمرادی گفت: در حالی که متوسط بارندگی کشوری ۲۵۰ میلی متر است، متوسط بارندگی در سیستان و بلوچستان ۱۰۳ میلیمتر بوده که اغلب این بارندگی ها با شدت زیاد و مدت کم باعث خسارت های زیادی شده و از کنترل خارج می شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای سیستان و بلوچستان اضافه کرد: این شرکت همچنین دو طرح تامین آب در مجموع به طول ۱۲۱ کیلومتر در شهرهای زاهدان و سوران و هشت طرح شبکه آبیاری و زهکشی را در سطح استان در دست اجرا دارد. در بخش سواحل و رودخانه ها نیز، پروژه های کنترل و مهار سیلاب، مطالعات تعیین حریم و بستر رودخانه های استان و پروژه های توسعه ای در راستای جهش تولید در دستور کار است.

انتهای پیام/۳۹۲/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۷۵ درصد مخازن سدهای سیستان و بلوچستان آبگیری شد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.