برداشت پیله ابریشم در شفت آغاز شد



محمدرضا یوسف نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از اهداف این طرح اشتغالزایی و تولید در زمینه کرم ابریشم بوده و شفت ظرفیت قابل توجهی در این بخش دارد.

وی با بیان اینکه برداشت نخستین پیله تر ابریشم در این شهرستان آغاز شده است، افزود: مهدی رمضانی کشاورز نوغاندار روستای بیالوا از توابع بخش مرکزی شفت اولین کشاورزی بوده که امسال اقدام به برداشت پیله نموده است.

وی ادامه داد: این کشاورز که اقدام به پرورش ۲ جعبه تخم نوغان نموده موفق به مقدار ۵۵ کیلو گرم پیله تر به ارزش اقتصادی ۱۲۶,۵۰۰,۰۰۰ ریال تولید و روانه بازار نماید.

یوسف نژاد اضافه کرد: با پرورش هر جعبه تخم نوغان، حدود ۳۰ تا ۳۵ کیلوگرم پیله تر ابریشم تولید و پس از فرآوری از هر ۳ کیلوگرم پیله تر، یک کیلوگرم نخ ابریشم به دست می آید.

مدیر جهاد کشاورزی شفت تصریح کرد: پرورش کرم ابریشم از اوایل فروردین ماه هر سال آغاز و پس از طی یک دوره حدود ۴۵ روزه تا ۲ ماهه، نوغانداران موفق به تولید پیله تر می شوند.

وی افزود: در کنار صنعت نوغانداری، ابریشم بافی به عنوان صنعت وابسته و مکمل به نوغانداری مطرح است و با تولید نخ های ابریشمی، زمینه ساز تولید دست بافته های سنتی و هنری در قالب فرش ها و تابلو فرش ها می شود و ارزش افزوده و سود خوبی دارد.

یوسف نژاد تاکید کرد: شهرستان شفت رتبه دوم در پرورش کرم ابریشم دارد و پیش بینی می گردد امسال حدود ۱۵۰ تن پیله تر در این شهرستان تولید و روانه بازار گردد.

پرسش و پاسخ در برداشت پیله ابریشم در شفت آغاز شد

گفتگو با هوش مصنوعی