<a href="/fa/dashboard/ class="text info">محمودزاده</a>: در برنامه های <a href="/fa/dashboard/ آبادی" class="text info">علی آبادی</a> اشاره ای به صنایع خودروسازی و معدنی نشده است اخبار <a href="/fa/dashboard/ class="text info">مجلس</a> و دولت <a href="/fa/dashboard/ class="text info">ایران</a> اخبار سیاسی <a href="/fa/dashboard/ class="text info">تسنیم</a>



به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، جلال محمودزاده نماینده مهاباد در مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: از نحوه انتخاب وزرای دولت انقلابی و دولت سیزدهم همیشه متعجب و متأسفم شده ام، دایره انتخاب مدیران و وزرای دولت آقای رئیسی به حدی کوچک است که معمولا برای انتخاب وزیر و معاون وزیر با کمبود نیرو مواجه می شویم، انتخاب وزرا از دانشگاه های امام حسین (ع) و امام صادق(ع) و آستان قدس یعنی انتخاب افراد از بین کسانی که در دوران تصدی آقای رئیسی حضور داشته اند.

وی با اشاره به اینکه انتخاب علی آبادی نیز به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت از این امر مستثنی نیست، ادامه داد: شما که سابقه فراوانی در زمینه نظامی داشته اید، آیا لازم نبود که به جای پذیرش مسئولیت وزارتخانه بسیار مهم و کلیدی صنعت، معدن و تجارت در همان مسئولیت های قبلی حضور پیدا می کردید، می دانید که امسال سال افزایش تولید و مهار تورم است. چرا در برنامه هایی که به مجلس ارائه کردید به برنامه های خود برای صنایع خودروسازی و معدنی اشاره نکردید. همه می دانیم خودروهای بی کیفیت داخلی متأسفانه هر سال جان هزاران نفر از هموطنان را می گیرد.

وی افزود: هر وزیری که قبلا برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی می شد ابتدا در برنامه های خود، ساماندهی خودروسازی داخلی را به دقت ذکر کرده است اما بعد از انتخاب در دام مافیای خودروسازی افتاده است، چرا شما در برنامه های خود اشاره ای به این موضوع نکردید و از کجا مطمئن باشیم که شما نیز در دام مافیای خودروسازی گرفتار نمی شوید.

محمودزاده تصریح کرد: مشکل بعدی که در خصوص آقای علی آبادی وجود دارد این است که در مسئولیت های قبلی وی مطرح می کند عدم همفکری، عدم مشورت پذیری و نوعی دیکتاتوری در تصمیم گیری است که اگر اینگونه باشد می تواند برای بدنه وزارت مهم و کلیدی صنعت، معدن و تجارت مشکلاتی را به همراه داشته باشد. امروز صبح در فراکسیون انقلاب اسلامی از بین ۱۴۰ نفر نماینده حاضر، ۹۱ رأی مثبت گرفته اید، می توانید پاسخ دهید چرا این تعداد رأی مخالف از همفکران خود دریافت کرده اید.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس عنوان کرد: لازم است به نمایندگان در خصوص افشاگری هایی که در رسانه ها مطرح شده توضیح دهید، آیا درست است که شما در مپنا با یورو حقوق ماهیانه ۶۰۰ میلیون تومان می گرفته اید و از حقوق نجومی برخوردار بوده اید؟ موضوع مدرک تحصیلی شما چیست؟ تاریخ ورود شما به دانشگاه در مقطع لیسانس سال ۱۳۵۸ بوده، تاریخ اخذ لیسانس مکانیک از دانشگاه شریف سال ۱۳۶۸ است یعنی شما پس از ۱۰ سال توانسته اید مدرک لیسانس را دریافت کنید، آیا درست است که مدرک لیسانس شما را آقای آزاد صادر کرده در حالی که وی سال ۱۳۸۴ رئیس دانشگاه شریف شده یعنی ۱۶ سال پس از اینکه شما از مقطع لیسانس فارغ التحصیل شده اید، فوق لیسانس شما را آقای رهبر از دانشگاه تهران و بر روی یک کاغذ ساده و بدون سربرگ در سال ۱۳۹۰ صادر کرده است، ان شاء الله برای این موارد حتما شما پاسخی دارید که برای نمایندگان ارائه کنید.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم گفت: ضروری است که به تناقض آشکار سال اخذ مدرک تحصیلی و سال استخدام خود پاسخ بدهید، بر اساس مدارک ارائه شده در سال ۱۳۶۵ عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین (ع) شده اید، یعنی زمانی که حتی لیسانس نداشتید عضو هیأت علمی دانشگاه شدید، آقای علی آبادی اطلاعاتی که به عنوان هیأت علمی و معاون دانشگاه به شرکت مپنا در زمان شروع مسئولیت داده اند با سال اخذ مدرک تحصیلی وی همخوانی ندارد.

وی خطاب به علی آبادی ادامه داد: آیا درست است که خانواده شما سال ها ساکن آلمان بوده اند، آیا تابعیت خانواده خود را تأیید یا رد می کنید، بر اساس اطلاعاتی که در رسانه ها وجود دارد، آیا شما قصد داشتید در صورت عدم اعتماد مجلس به خود برای مدیریت خاورمیانه شدن شرکت زیمنس تلاش کنید. امیدوارم به شبهات در خصوص مدرک تحصیلی، حقوق نجومی، مسئولیت های قبلی در دانشگاه و شرکت مپنا و برنامه های راهبردی خود به ویژه در بحث خودروسازی داخلی و صنایع معدنی شفاف سازی کنید.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی افزود: خام فروشی در معادن بیداد می کند، بیشتر کشورهای همسایه محصولات معدنی ما را می برند و با برند خود فرآوری و صادر می کنند در صورتی که حاصل معادن برای ما از بین رفتن منابع طبیعی، محیط زیست و راه های روستایی است. وزیر باید برای بخش معدنی برنامه ویژه داشته باشد. آقای علی آبادی برای این بخش برنامه خاصی ارائه نکرده که چه کاری انجام می دهد تا ارزش افزوده معادن به کشور بازگردد و از ارزش افزوده معادن بهره مند شویم.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «محمودزاده: در برنامه های علی آبادی اشاره ای به صنایع خودروسازی و معدنی نشده است- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.