فتنه ها تنها با اتصال به فرهنگ کربلا و عاشورا از بین می روند



به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، ظهر امروز سومین همایش فعالان عرصه هیئت و تجلیل از خادمان مواکب اربعین استان همدان در کشور عراق به همت جامعه ایمانی مشعر و کمیته مشارکت های مردمی اسکان و تغذیه ستاد اربعین برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام سید حسین مومنی به بیان روایتی از پیامبر اکرم(ص) در باره امام حسین (ع) پرداخت و اظهار داشت: روزی پیامبر اکرم(ص) دست امام حسین (ع) را بالا برده و خطاب به مردم گفتند نسبت به این فرد معرفت پیدا کنید چرا که وی فرزند علی(ع) است.

وی با تاکید براینکه مسئله کسب معرفت مردم نسبت به امام حسین(ع) که پیامبر (ص) می گویند بسیار مهم بوده چرا که این موضوع سر الله است، افزود: به واسطه اربعین حسینی هرسال معرفت ما نسبت به این امام معصوم(ع) افزایش می یابد.

مومنی با بیان اینکه برپایی موکب های خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی حرکت در مسیر کسب معرفت نسبت به امام حسین(ع) است، عنوان کرد: امام حسین (ع) محدود به یک نسل و یا یک زمان خاص در تاریخ نمی شود به همین دلیل اربعین حسینی سبب تمدن سازی در داخل و خارج از کشور می شود.

وی با تشریح فعالیت های جبهه باطل برای تمدن سازی ابراز کرد: در فتنه اخیر دشمنان تلاش می کردند جمعیتی را برای اغتشاش بسیج کنند یا اینکه برای بستن خیابان به مردم پول می دادند.

این خطیب توانا امت سازی را حرکت در جبهه حق و مسیر پیامبران الهی دانست و اظهار داشت: کربلا برای ما نماد تمدن است چرا که حول آن طواف صورت می گیرد و امت سازی رخ می دهد.

وی با تاکید براینکه نباید از کثرت جبهه باطل ترسید افزود: این جبهه به واسطه جریان کربلا از بین می رود چرا که نام سید الشهدا(ع) از بین برنده فتنه هاست.

مومنی با اشاره به اینکه فتنه ها تنها با اتصال به فرهنگ کربلا و عاشورا از بین می روند به همین دلیل نیز دشمنان از عاشورا می هراسند، اظهار داشت: عاشورا هزینه ای بود که پیامبراکرم(ص) برای امت سازی و عبور امت خود از فتنه ها پرداخت کردند.

وی خطاب به فعالان عرصه هیئت تاکید کرد: بدانید دشمن به دنبال نفوذ در این جبهه و از هم پاشاندن آن است چرا که مراسم عزای سیدالشهدا(ع) محور اتصال امت با عاشورا است که سبب رشد و تعالی امت می شود

مسئول کمیته مشارکت های مردمی ستاد اربعین استان همدان نیز با اشاره به اینکه سختی ها و مشکلات بسیاری در مسیر خدمت رسانی به زائران وجود دارد اما حلاوت خدمت به امام حسین(ع) این سختی ها را ناچیز می کند.

بادامی بیان کرد: امسال بیش از ۱۸ موکب از سوی استان همدان در کشور عراق برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی برپا شد که توانستند به بیش از ۵ میلیون نفر خدمت رسانی کنند.

وی با تاکید براینکه تمام فعالیت های این مواکب به صورت مردمی بوده است، عنوان کرد: در این مواکب هزار و ۵۰۰ خادم روزانه برای ۷۰۰ هزار نفر غذا آماده کرده و شرایط اسکان برای هرشب ۲۵۰ هزار نفر را فراهم می کردند.

مسئول کمیته مشارکت های مردمی ستاد اربعین استان همدان اعلام کرد: در اربعین امسال یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان وجه نقد و ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اقلام مصرفی از سوی مردم به مواکب اهدا شده است

مسئول جامعه ایمانی مشعر استان همدان نیز اربعین حسینی را نقطه عطفی در کارهای جمعی دنیا دانست و گفت: اربعین دنیا را تحت تاثیر خود قرار داده است رویدادی که مقدمه ای برای ظهور است.

وی با بیان اینکه جامعه ایمانی مشعر یک اقدام تشکیلاتی است که در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر انجام کار جمعی و تشکیلاتی شکل گرفته است، افزود: در حال حاضر ۱۵۰ هیت از استان همدان به ایت تشکیلات پیوسته اند.

تلطفی ساماندهی روضه های خانگی و هیئت های مذهبی زنان را از دیگر اقدامات این تشکیلات برشمد و اظهارداشت: امسال همایش بانوان هیئتی شهرستانهای همدان و بهار برگزار شد.

وی توجه به مسئله خانواده را از دیگر برنامه های جامعه ایمانی مشعر دانست و تصریح کرد: امروز دشمنان خانواده را هدف قرار داده اند به همین دلیل باید این مهم در هیئت های مذهبی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش تسنیم، در این مراسم حاج ولی الله کلامی زنجانی مداحی کرده و از فعالان عرصه هیئت و خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق نیز تجلیل شد.

انتهای پیام/۷۴۲/ ت
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «فتنه ها تنها با اتصال به فرهنگ کربلا و عاشورا از بین می روند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.