«انجمن حمایت از بیماران ام.اس»؛ پناهگاهی برای مبتلایان



مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به ام اس استان زنجان (امید) گفت: بیماران مبتلا به این بیماری نباید دغدغه تامین دارو و درمان خود را داشته باشند.

به گزارش ایسنا، جمال وثوق در نشست خبری، در رابطه با فرآیند مالی برای جذب کمک های مالی در این انجمن، اظهار کرد: اولین دفتر انجمن با حمایت های خیرین استان زنجان راه اندازی شده است. کمیته واحد وجود دارد که حدود ۱۷۰۰ قلک در سطح شهر توزیع کرده و دومین راه درآمدزایی، بنر ها و قبض های ماهیانه است که انجمن جمعیت حمایت از بیماران مبتلا به ام.اس از طریق آن ها کمک های ماهیانه دریافت می کند.

وی ادامه داد: علاوه بر موارد ذکر شده، بخشی از درآمد نیز از طریق کمک های مردمی مانند احسان و نذورات تامین می شود. کار جمعیت حمایت از بیماران مبتلا به ام.اس استان زنجان است. مجتمع انجمن جمعیت حمایت از بیماران مبتلا به ام.اس استان زنجان پناهگاهی برای بیماران مبتلا به ام.اس است و این انجمن تنها انجمن تخصصی و فوق تخصصی بیماران مبتلا به ام.اس در کشور به شمار می رود.

در ادامه این نشست، رئیس هیئت مدیره انجمن جمعیت حمایت از بیماران مبتلا به ام.اس استان زنجان (امید) در رابطه با مشارکت های مردمی، اظهار کرد: مجموعه جمعیت حمایت از بیماران مبتلا به ام.اس استان زنجان با کمک های مالی، معنوی و مهندسی خیرین ساخته شده است. این مجموعه نمادی از مشارکت های مردمی است. همه هزینه های نرم افزاری و سخت افزاری توسط کمک های خیرین داده شده است. انجمن جمعیت حمایت از بیماران مبتلا به ام.اس نزدیک به ۱۰۰۰ پرونده این بیماران را تحت پوشش دارد.

محسن جاویدان افزود: کمک هایی که به این مجموعه می شود از مشارکت های مردمی است. خیریه ها به ویژه خیریه های سلامت، نماد مشارکت های مردمی هستند، به همین دلیل استان زنجان بهشت خیرین است. این مجموعه فعالیت های مشخصی را برای بیماران در قالب ۱۰ کمیته فعال ارائه می دهد و یکی از آن واحدها، واحد پزشکی است که از این پس بیماران نباید نگران تامین هزینه دارو و درمان خود در حوزه ام.اس باشند.

این مسئول ادامه داد: ورزش، یکی از اولویت های انجمن حمایت از بیماران ام.اس است. ورزش برای این بیماران جزئی از درمان است، زیرا پس از دارو و درمان، ورزش و فعالیت های بدنی می تواند سبب بهبود بیماران مبتلا به ام.اس شود که این ورزش ها شامل آب درمانی، استخر، یوگا، پیاده روی، کوهپیمایی است. بیشترین مبتلایان به بیماری ام.اس خانم های جوان و میان سال هستند.

وی در رابطه با اقدامات این انجمن در حوزه های مختلف، خاطرنشان کرد: پزشکان تاکید کرده اند که بیماران باید در محیط های مفرحی قرار گیرند که در این زمینه انجمن در حوزه فرهنگی و آموزش، اردوهای تفریحی و زیارتی، در حوزه کاردرمانی، آموزش صنایع دستی است که در این زمینه انجمن ام.اس تفاهم نامه ای با آموزش فنی و حرفه ای دارد و در حوزه امداد و رفاه، بحث اشتغال و کمک های مالی نیز در حوزه های مختلف به بیماران نیازمند (طبق طبقه بندی صورت گرفته در انجمن ام.اس) داده می شود و مشاوره حقوقی و روان شناسی نیز در انجمن انجام می شود تا بیماران فقط درد ناشی از بیماری خود را تحمل کنند و از سایر ابعاد زندگی خود نگرانی نداشته باشند.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی ««انجمن حمایت از بیماران ام.اس»؛ پناهگاهی برای مبتلایان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.