ساخت ۲۰۰ هزار مسکن در شهرهای جدید با پول بخش خصوصی



به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حبیب الله طاهرخانی درباره ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید، اظهار کرد: با توجه به اهداف آمایشی کشور، توجه به ابعاد زیرساخت ها و آماده سازی زمین قبل از شروع عملیات اجرای ساخت واحدها، برنامه ریزی برای دهک های مختلف جمعیتی با تمرکز بر قشر متوسط اجتماعی و با هدف تنوع بخشی به ساختار جمیعتی و اجتماعی بخشی از اهداف هستند.

وی تصریح کرد: پرهیز از تصدی گری و ورود مستقیم بخش دولتی در امر ساخت، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و تامین مالی پروژه ها از طریق شراکت با بخش خصوصی، تاکید بر رویکرد محله محوری به منظور تامین همزمان خدمات و تسهیلات رفاهی ساکنان با تناسب ساخت واحدهای مسکونی، استفاده از تکنولوری های نو، صنعتی سازی، انبوه سازی و صرفه جویی منابع آب در ایجاد محلات بخش دیگری از مزیت های برنامه تولید مسکن در شهرهای جدید است.

وی ادامه داد: از دیگر مزیت های برنامه تولید مسکن در شهرهای جدید توجه به کیفیت کالبدی مناسب و عدم یکسان سازی کالبد واحدهای مسکونی، امکان پیش فروش واحدهای ساختمانی در مرحله پیشرفت فیزیکی۳۰ درصدبه منظور تامین مالی پروژه، بهره مندی از تسهیلات بانک مسکن با نرخ سود ۱۸ درصد و قابلیت کاهش تا ۱۵ درصد از جمله کاهش یک درصدی در صورت انبوه سازی، یک درصدی در صورت صنعتی سازی و یک درصدی در صورت ترویج الگوی ساختمان سبز است.

طاهرخانی بیان کرد: ساخت ۴۴۵۰۰واحد در استان تهران، ۱۸۰۰۰ هزار در استان البرز، ۳۷۵۰۰ واحد در اصفهان، ۲۸۰۰۰ واحد در خراسان جنوبی، ۲۵۰۰۰ واحد در فارس، ۱۶۰۰۰ واحد در آذربایجان شرقی، ۶۵۰۰ واحد در بوشهر، ۱۲۰۰۰ واحد در مرکزی، ۱۰۰۰ واحد در هرمزگان، ۳۰۰۰ واحد در خوزستان، ۵۵۰۰ واحد در سیستان و بلوچستان و ۳۰۰۰ واحد در سمنان برنامه ریزی شده است.

به گزارش تسنیم، بر اساس برنامه اعلام شده از سوی وزیر راه و شهرسازی قرار است ۴۰۰ هزار واحد مسکونی طی سال های ۹۸ و ۹۹ با هدف متناسب کردن عرضه و تقاضا در بازار مسکن ساخته شود. تاکنون ساخت حدود ۱۰۰۰ واحد از این برنامه در مشهد و استان مرکزی آنهم توسط بنیاد مسکن آغاز شده است. کارشناسان اقتصاد مسکن بر این باورند در خوشبینانه ترین حالت ممکن ۲۰ درصد از این برنامه عملیاتی خواهد شد.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در ساخت ۲۰۰ هزار مسکن در شهرهای جدید با پول بخش خصوصی

گفتگو با هوش مصنوعی