خون خود را بی دلیل هدر ندهید



ایسنا/خراسان جنوبی یک متخصص و مدرس طب ایرانی با بیان اینکه بهتر است خون، این ماده حیاتی را بی دلیل و بدون اندیکاسیون هدر ندهید، گفت: انجام فصد اصولی و علمی در مطب، توسط کارشناسان ماهر و با تجربه برای درمان برای درمان کبد چرب، دردهای سیاتیکی، غلظت خون و … تحت نظر و تجویز متخصص طب ایرانی انجام می شود.

دکتر مریم نواب زاده در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: فصد؛ از لحاظ لغوی به معنی گشودن رگ و در طب سنتی ایران، یکی از انواع استفراغ است که با این روش معمولا مقداری خون از وریدهای بدن خارج می شود.

وی افزود: فصد یکی از روش های درمان قوی محسوب می شود و با شیوه های مختلف و در اوقات خاص، در درمان بعضی از بیماری ها مثل افزایش غیرطبیعی خون و جلوگیری از ادم حاصل ضربه به سر بکار می رود.

این متخصص و مدرس طب ایرانی بیان کرد: فصد از جمله پراستفاده ترین راه های درمانی در طب سنتی ایران به حساب می آید و از جمله شیوه های خونگیری است که فقط باید توسط پزشک متخصص طب سنتی انجام شود و یک راهکار درمانی مناسب برای درمان غلظت خون است.

نواب زاده ادامه داد: انجام فصد اصولی و علمی در مطب، توسط کارشناسان ماهر و با تجربه برای درمان برای درمان کبد چرب، دردهای سیاتیکی، غلظت خون و … تحت نظر و تجویز متخصص طب ایرانی انجام می شود.

وی افزود: بنابراین بهتر است خون، این ماده حیاتی را بی دلیل و بدون اندیکاسیون هدر ندهید و فقط در ضرورت و برای درمان با تجویز متخصص این کار انجام شود.

خستکی و هزاران عامل ناشناخته

نواب زاده با بیان اینکه اگر همیشه خسته اید این ۱۲ عامل ممکن است مقصر باشند، تصریح کرد: کمبود ویتامین و املاح مانند ویتامین B۱۲، D، آهن، منیزیم و پتاسیم، رژیم غذایی نامناسب مانند حذف وعده های غذایی به خصوص صبحانه، سندرم خستگی مزمن که تشخیص آن سخت و با رد سایر عوامل است و اختلالات خواب که موجب دریافت ناکافی اکسیژن می شود، از جمله مهم ترین عوامل است.

وی بیان کرد: همچنین زندگی یکجانشینی و بی تحرکی باعث افزایش احساس خستگی می شود؛ کمبود خواب نیز دخیل است چراکه اغلب بزرگسالان به ۷ تا ۹ ساعت خواب شبانه نیاز دارند؛ استرس مزمن نیز موثر است چراکه استرس، بدن را در حالت جنگ و گریز قرار می دهد.

نواب زاده ادامه داد: کمبود انرژی و خستگی از عواقب احساس افسردگی است؛ داشتن اضافه وزن با سخت تر کار کردن بدن همراه است و خستگی به همراه دارد؛ برخی داروها ممکن است خستگی آور باشند؛ در برچسب داروها می توان به وجود این عارضه پی برد؛ دیابت نیز از دیگر عوامل است و به دلیل بالا بودن قند در خون و پایین بودن آن در سلول ها حادث می شود؛ وضعیت فیبرومیالژیا نیز با درد و حساسیت عضلانی همراه است که با شناسایی هریک از این عوامل توسط پزشک باید برای درمان اقدام کرد.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «خون خود را بی دلیل هدر ندهید» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.