استفاده از تجربه های مشترک در توسعه اعتاب مقدس



به گزارش خبرنگار مهر، محمد کاظم ملازم الحسینی ظهر چهارشنبه در دومین نشست «هنر و معماری اعتاب مقدسه در دوران معاصر» که در بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد اظهار کرد: تلاش ما این است که با برگزاری این نشست از از تجارب سایر اعتاب مقدسه در امر توسعه حرم های مقدس استفاده کنیم.

وی افزود: امیدواریم این نشست شروعی برای ادامه همکاری های بین اعتاب مقدسه باشد و بتوانیم با استفاده از تجربه های مشترک به توسعه اعتاب مقدس بپردازیم.

مسئول طرح توسعه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) نیزدر ادامه این همایش گفت: طرح توسعه حرم های شریف حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، امام زاده حمزه و امام زاده طاهر با همکاری دانشگاه علم و صنعت انجام شد.

عبدالحمید نقره کار افزود:قدمت حرم عبدالعظیم حسنی به نیمه قرن سوم هجری مربوط می شود و طرح اولیه توسعه حرم حضرت عبدالعظیم توسط آستان قدس رضوی پیشنهاد شد و از مهم ترین کاربری های این طرح ایجاد مصلی بود.

وی تصریح کرد: ایجاد پژوهشکده حدیث، توسعه حوزه علمیه و ساختمان تولیت، ایجاد مهمان سرای آستانه و دو مرکز فرهنگی برای جوانان، راه اندازی موزه و سالن اجتماعات در شهر ری و تأسیس کتابخانه مرکزی در فاز یک و دو در طرح توسعه عملیاتی و حدود صدهزار متر نازک کاری در این آستان مقدس به انجام رسید.

مسئول طرح توسعه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) خاطرنشان کرد: تلاش شده در طرح های توسعه ای از تکنولوژی روز با تکیه بر اصول معماری و ایرانی استفاده شود.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «استفاده از تجربه های مشترک در توسعه اعتاب مقدس» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.