چه راهکاری برای جلوگیری از «گسست نسلی و همگرایی بین نسلی» وجود دارد؟



آیت الله سیدمحمدکاظم مدرسی یزدی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در یزد با تبریک هفته کتاب و کتاب خوانی اظهار داشت: یکی از آفت های موجود در جوامع بشری امروز گسست نسلی است؛ گسست نسلی به معنای خاص آفت های زیادی را برای جوامع بشری در پی دارد و چه بسا بتواند هویت فردی و اجتماعی انسان ها را تغییر بدهد.

وی گفت: علاوه بر این که گسست نسلی آثار زیان بار روحی و روانی را برای انسان ها در پی دارد فردگرایی را در جامعه رواج می دهد و سبب می شود هزینه های اقتصادی خانواده ها هم به واسطه این گسست نسلی و فردگرایی منهای همگرایی افزایش پیدا کند.

نائب رئیس شورای مرکزی حوزه های علمیه یزد در پاسخ به این سئوال که چه راهکاری برای جلوگیری از گسست نسلی و در حقیقت ایجاد همگرایی بین نسلی وجود دارد بیان کرد: یکی از بهترین راه ها مطالعه کتاب است، به هر حال هر شخصی سعی می کند بهترین فکر خود را با زیباترین قلم به رشته تحریر در آورد و عالی ترین مطلب موجود در ذهن خودش را برای دیگران و نسل های بعدی باقی بگذارد.

مدرسی یزدی تصریح کرد: مطالعه می تواند از گسست نسلی جلوگیری کند و در حقیقت همگرایی نسلی را رقم بزند که البته این هدف با مطالعه کتاب های جهت دار و اصالت دار محقق می شود نه هر کتاب و نوشته ای که به بازار ارائه می شود.

امام جمعه بخش مرکزی یزد گفت: امروزه یکی از آفت های بزرگ فرهنگ کتاب و کتابخوانی وجود کتاب هایی است که نمی تواند برای مطالعه کننده اثر مناسبی را در پی داشته باشد، البته این ما هستیم که باید کتاب خوب و شایسته ترین نوشته ها را برای مطالعه انتخاب کنیم.

وی ادامه داد: همچنان که ما باید برای بهره برداری از مطالعه خود دست به قلم شویم و نکته های ظریف نوشته ها را برداریم، یادداشت کنیم و برای دوام در ذهن خود آن نکته های ظریف را برای دیگران هم نقل کنیم.

رئیس حوزه علمیه مدینه العلم الکاظمیه(ع) گفت: به افراد اهل مطالعه توصیه می کنم مطالعه خود را با کتاب های جهت دار و اصالت دار تقویت کنند و ضمن یادداشت برداری نکته های ظریف را هم در پای سفره ها، محافل و مجالس خانوادگی برای اطرافیان خود نقل کنند.

انتهای پیام/۷۸۱/ی

پرسش و پاسخ در چه راهکاری برای جلوگیری از «گسست نسلی و همگرایی بین نسلی» وجود دارد؟

گفتگو با هوش مصنوعی