نبود آب شرب عاملی برای خالی شدن روستاها / ۳۶ روستای زنجان در لیست آبرسانی با تانکر



نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه خالی شدن روستاها از جمعیت دلایل متعددی دارد که یکی از این دلایل مربوط به نبود آب شرب است، گفت: در صورت حل کمبود و نبود آب شرب در روستاها شاهد شکوفایی در روستاها خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حجت الاسلام مهدی باقری پیش از ظهر امروز در دیدار با مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان اظهار کرد: امیدوار است با تعامل سازنده مدیران و نمایندگان مجلس مسیر توسعه استان تسریع یابد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه خالی شدن روستاها از جمعیت دلایل متعددی دارد که یکی از این دلایل مربوط به نبود آب شرب است، تصریح کرد: در صورت حل کمبود و نبود آب شرب در روستاها شاهد شکوفایی در روستاها خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه برخی از روستاهای غیر تحت پوشش با مشکل تامین آب شرب در فصول گرم سال مواجه هستند، گفت: امید است شرکت آبفا ضمن بررسی و ارائه طرح های آبرسانی، پیگیری لازم برای تامین اعتبار نیز صورت گیرد.

باقری خاطر نشان کرد: وضعیت فاضلاب بخش جنوبی شهر زنجان، حل مشکل روستاهای «چورزق، قاضی آباد، ایلن گوگلر» و … باید بحث و بررسی شود.

در این دیدار مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با تشریح عملکرد شرکت عمده مشکلات پیش روی شرکت آب و فاضلاب را خشکسالی، کمبود و نبود اعتبار عنوان کرد.

علیرضا جزء قاسمی با بیان اینکه نمایندگان مجلس در جذب اعتبارات بیشتر تاثیرگذار بوده و بر همین اساس می توانند یاری دهنده شرکت در مسیر پیشرفت و توسعه باشند، افزود: در راستای پروژه ها و بهره مندی از آب شرب تعامل با دستگاه های اجرایی را تقویت خواهیم کرد.

وی گفت: در حال حاضر ۲۱ شهر و ۶۱۸ روستا زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب در استان هستند که از تمامی خدمات بهره مند است.

جزء قاسمی اظهار داشت: سال گذشته ۱۷۴ روستای استان با مشکل آب شرب به صورت فصلی و دائمی مواجه بودند که با اجرای پروژه های آبرسانی مشکل ۷۹ روستا رفع شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان در ادامه تصریح کرد: سال گذشته در سطح روستاها آبرسانی سیار نداشتیم اما به دلیل خشکسالی سال جاری ۳۶ روستا در لیست آبرسانی سیار قرار دارند.

وی افزود: شرکت در بحث کنترل کیفی اهتمام ویژه ای داشته و با توجه به حساسیت موضوع بعد از یکپارچه سازی تعداد آزمایشگاه های شرکت به هفت آزمایشگاه افزایش پیدا کرده است.

جزء قاسمی با بیان اینکه در حال حاضر ۶۰ درصد از جمعیت شهر زنجان زیر پوشش فاضلاب شهری است، اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب استان در حال حاضر سالانه ۱۷ میلیون مترمکعب پساب تولید می کند که این بهترین گزینه برای استفاده در صنعت است.

انتهای پیام/۷۳۰۰۹
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «نبود آب شرب عاملی برای خالی شدن روستاها / ۳۶ روستای زنجان در لیست آبرسانی با تانکر» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.