بابلسر، بهمنیر و هادی شهر از کمترین اعتبارات ملی برخودار است



به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نادری که ۳۵ سال در ساختار مدیریتی کشور نقش آفرینی کرده و در مشاغلی مانند معاون آموزش و اشتغال بنیاد مستضعفان و جانبازان و قائم مقام امور اقتصادی بنیاد مستضعفان و جانبازان را در کارنامه اش دارد.

وی در نشستی خبری در پاسخ به اینکه چه تفاوت های بارزی با دیگر کاندیداها دارید که جوانان به شما رأی بدهند، افزود: من همیشه اهل کارگروهی، اعتماد به جوانان و سپردن امور به متخصصان و اهل همفکری و کارهای دور از عوامفریبی بوده ام، بابلسر و فریدونکنار و نقاط ضعف و قوت این دو شهرستان را به خوبی می شناسم و برای رشد و بهبود وضعیت این دو شهرستان برنامه جامعی دارم و شاید من تنها کاندیدای این دوره از انتخابات در شهرستان باشم که هم خودم و هم سوابقم و هم برنامه هایم را در معرض نقد و بررسی مردم قرار می دهد.

این داوطلب مستقل یازدهمین دوره انتخابات در حوزه انتخابیه بابلسر و فریدونکنار تصریح کرد: متأسفانه در سال های اخیر بابلسر، بهنمیر و هادی شهر، بسیار بیشتر از قبل از شاخص های توسعه فاصله گرفته اند و این وضعیت برای من که ۸ سال بالاترین مدیر اجرایی شهرستان بودم، نگران کننده است و مصمم شدم تا برای پر کردن این فاصله ها و بازگرداندن قطار فریدونکنار، بابلسر، بهنمیر و هادی شهر به ریل توسعه، وارد صحنه انتخابات شوم و با یاری مردم و به خصوص جوانان و زنان وضعیت موجود را تغییر دهیم.

وی یادآور شد: همه دست به دست هم بدهیم و کمک کنیم تا وضعیت این حوزه تغییر کند و حال مردم خوب شود و نشاط و سرزندگی به جوانان ما بازگردد و دوباره توان زنان شهرمان به چرخه فعالیت های اقتصادی باز گردد، همچنین پروژه های نیمه تمام به پایان برسد و بسیاری از کارهای بر زمین مانده و فراموش شده مجددا عملیاتی شود.

نادری افزود: این بار بیشتر نوبت بابلسری ها و بهنمیری ها و هادی شهری ها است، آنها باید بخواهند و همت کنند و چهره و وضعیت شهرهایمان را تغییر دهند زیرا جوانان باید نیاز به تغییر را به خانه ها و نشست ها و جمع های گروهی ببرند چراکه این آخرین فرصت برای همه ما است و نباید فردای پس از انتخابات تأسف بخوریم.

نادری با اظهار اینکه بسیاری از جوان ها از عملکردها و وضعیت موجود دلخورند و انگیزه ای برای شرکت در انتخابات ندارند و می گویند چرا باید در انتخابات شرکت کنیم و مشارکت چه تأثیری دارد؟ یا اینکه نتایج از قبل معلوم است، ادامه داد: بسیاری از دلخوری ها را تأیید می کنم زیرا بسیاری از اتفاقات نبایست می افتاد و یا برخی شیوه های اجرایی نبایست اتخاذ می شد، بسیاری از کارها که باعث امید و آرامش مردم و رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال برای شما جوانان می شد، باید مهیا می گردید؛ ولی نشد، اما شرکت نکردن در انتخابات همان بلایی را بر سر ما خواهد آورد که تاکنون آورده است.

وی تصریح کرد: هم اینک نرخ بیکاری در بابلسر ۱۲٫۶ و در فریدونکنار ۱۰٫۶ درصد است، در بابلسر ۷۰ درصد جمعیت روستایی به آب آشامیدنی سالم دسترسی دارند اما در فریدونکنار این درصد ۷۵٫۵ درصد است، هنوز بین ۲۵ تا ۳۰ درصد مردم از آب آشامیدنی سالم بهره مند نیستند، ۳۸ درصد کلاس های درس فریدونکنار و ۴۷ درصد کلاس های بابلسر در تمامی مقاطع غیر استاندارد است و کودکان و نوجوانان ما در چه‬ وضعیتی درس می خوانند، ما در فاصله ۲۰۰ کیلومتری پایتخت وضعیتی مشابه سیستان و بلوچستان داریم.

این داوطلب انتخابات ادامه داد: ۹۷ درصد راه های روستایی فریدونکنار و ۷۵ درصد راه های روستایی بابلسر آسفالت هستند، آیا بابلسر و بهنمیر و هادی شهر شایسته چنین وضعیتی است و بدانید اگر ما همچنان کوتاهی کنیم این وضعیت به مراتب بدتر خواهد شد.

وی با اظهار اینکه نتایج در دست و با همت مردم تعیین می شود، گفت: اگر بی تفاوت بودید چوب بی تفاوتی را همه ما خواهیم خورد و اگر آستین همت بالا زدید شهرتان را از وضعیت تأسف بار موجود نجات داده اید و اگر سرمایه سرگردان و نامطمئن در دست مردم را جذب صنایع دریایی، غذایی و شیلاتی و تکمیلی کشاورزی کنیم، بسیاری از جوانان ما با فرصت های جدید، اشتغال خواهند داشت. اینها فقط یک برنامه ریزی و مرد عمل می خواهد.

پرسش و پاسخ در بابلسر، بهمنیر و هادی شهر از کمترین اعتبارات ملی برخودار است

گفتگو با هوش مصنوعی