گیلان ۴۰۰۰ دانش آموز بدسرپرست و بی سرپرست دارد



به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، نادر جهان آرای صبح امروز در نشست اجرای شیوه نامه تقویت مهارت های گفت وگو و ارتباط موثر اظهار داشت: بهتر است به جای گفت وگو از گفت و شنود استفاده کنیم زیرا گفتن و شنیدن توامان می تواند در ارتقای سطح آموزشی و رفع مشکلات کمک کننده باشد.

نادر جهان آرای با بیان اینکه استان گیلان ۳۹۲ هزار دانش آموز، ۳۴ منطقه آموزش و پرورش و بیش از ۲۰ هزار کلاس آموزشی دارد گفت: بنده وظیفه دارم برای رفع مشکلات همه دانش آموزان به یک اندازه همت کنم.

وی با اشاره به اینکه عوامل مختلفی در موفقیت یک انسان نقش دارد تصریح کرد: استعداد بالا، انگیزه کافی، تقویت مهارت های فردی، خودباوری و اعتماد به نفس از مهمترین عوامل موفقیت یک فرد در زندگی و جامعه است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان افزود: بسیاری از انسان های موفق خیلی از این عوامل را به طور کامل نداشتند اما به توانایی و استعدادهای خود باور داشته و برای رسیدن به اهداف خود تلاش کردند.

جهان آرای با تأکید بر آشنایی دانش آموزان با شخصیت های برجسته و موفق و خواندن زندگینامه آنان خاطرنشان کرد: کمبود و کاستی همزاد بشر است و انسان باید خودش برای حل مشکلات زندگی تلاش کند.

وی با اشاره به ضرورت و اهمیت کتاب خواندن در طول زندگی تصریح کرد: کتاب خواندن عنصر مهمی در موفقیت یک انسان محسوب می شود و همه دانش آموزان و مسئولان باید برای ترویج کتابخوانی تلاش کنند.

جهان آرای به از بین بردن اضطراب و استرس در محیط های آموزشی اشاره کرد و افزود: یادگیری باید برای یادگیری و همراه با آموزش باشد و من شخصا با نمره مخالفم اما طبق قانون باید در مقاطع بالا از نمره استفاده کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با بیان اینکه باید فضاهای ورزشی و کار گروهی درمدارس افزایش یابد گفت: در بحث انتخاب رشته علاقه و استعداد خود دانش آموزان مهمترین فاکتور است و باید بیش از هر چیز به این عامل توجه کرد.

جهان آرای با اشاره به اینکه با کاهش زمان آموزش مخالف است خاطرنشان کرد: در حال حاضر زمان آموزش به خاطر کاهش هزینه ها کم شده و معتقدم باید زمان آموزش را زیاد کرده اما اضطراب را از این محیط دور کنیم.

وی با اشاره به دانش آموزان بد سرپرست در مناطق محروم استان افزود: در حال حاضر نزدیک به ۴ هزار دانش آموز بد سرپرست و بی سرپرست در سراسر گیلان داریم که باید با کمک های خیرخواهانه خود وضعیت آنها را بهبود ببخشیم.

به گزارش تسنیم این شیوه نامه برای افزایش مهارت های گفت وگو و اعتماد به نفس دانش آموزان سراسر کشور ابلاغ شده و به صورت کشوری و با کمک مسئولان آموزش و پرورش اجرایی می شود.

دانش آموزان حاضر در این نشست درباره مشکلات فضای مجازی، انتظار خود از والدین و درد و دل های خود در زمینه آموزش و پرورش صحبت کردند و پیشنهاداتی درباره تغییر ساعت شروع مدارس و افزایش نشاط بین دانش آموزان ارائه دادند.

انتهای پیام/ح
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «گیلان ۴۰۰۰ دانش آموز بدسرپرست و بی سرپرست دارد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.