عرض ارادتی به «کوثر» انقلاب اسلامی



گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم- ۲۰ جمادی الثانی روز ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها و روز ولادت بزرگ مردی از سلاله پاک آن حضرت است که باید از آن مرد الهی به عنوان «کوثر انقلاب اسلامی» یاد کرد. کوثری که خداوند آن را به ملت ایران و بلکه امت اسلامی عطا فرمود تا شب یلدای ستمشاهی ملت ایران و ظلمت دهشتناک سلطه گران و ظالمان در امت اسلامی را به صبح امید روشنایی بخش عزت و سربلندی تبدیل سازد.

کوثری که همه آزادگان جهان برای رهایی از استکبار و استضعاف باید خود را از آن سیراب سازند و از دست او و خلف صالحش جام های ایمان و بصیرت در دست گیرند و برای تحقق وعده محتوم الهی تا سحرگاه طلوع خورشید ولایت عظمی از آن بنوشند و بنوشانند.

در سالروز ولادت این فرزند پاک حضرت فاطمه سلام الله علیها به شکرانه نعمت درک حضورش و ائتمام به امامت عزت آفرینش که آقایی و سربلندی این ملت و امت اسلامی را مرهون مجاهدات آن بزرگ مرد هستیم، بر آستان الهی سر سجده بر زمین می آوریم و برای عرض ارادت به محضر آن بزرگ مرد بخشی از فضائل ایشان را از زبان پاسدار راستین مکتبش و فریاد گر آرمان های والایش و کسی که خود او وی را خورشید انقلاب دانسته بود یعنی رهبر حکیم انقلاب حضرت آیت الله امام خامنه ای مدظله، مرور می کنیم.

«امام از سرآمدان تاریخ ما است … امام یک سرآمد همه جانبه است؛ هم در دانش های دینی سرآمد است ــ امام در فقه، در فلسفه، در عرفان نظری، سرآمد است ــ هم در ایمان و تقوا و رفتارهای پرهیزکارانه سرآمد است، هم در استحکام شخصیت و قوت اراده سرآمد است، هم در قیام لله و سیاست ورزی انقلابی و ایجاد تحول در نظام بشری سرآمد و یگانه است. این خصوصیات در هیچ کدام از سرآمدان تاریخ ما با هم جمع نشده است، [اما] در امام بزرگوار این خصوصیات با همدیگر جمع است.

نتیجه اینکه این امام بزرگوار را هیچ کس نمی تواند از حافظه ی تاریخ محو کند، نه امروز و نه در قرنهای آینده، و نمی‌تواند شخصیت او را تحریف کند؛ چند صباحی ممکن است دروغ پردازی بشود، تحریف شخصیت بشود، اما در نهایت چهره ی درخشان امام، خود را با صدای رسا به همه معرفی می‌کند؛ این خورشید را پشت ابر نمی‌شود نگه داشت ….

امام بزرگوار ما سه عمل عظیم و بزرگ و تاریخی انجام داد، سه تحول بزرگ به وجود آورد، یکی در سطح کشور ایران، یکی در سطح امت اسلامی، و یکی در سطح جهان؛ این سه تحول، هیچ کدام سابقه ندارد، شاید انسان نتواند پیش بینی کند که شبیه اینها و نظیر اینها در آینده هم به وجود بیاید؛ این مخصوص امام بزرگوار بود. اما تحول در سطح کشور این بود که انقلاب اسلامی را در این کشور به وجود آورد؛ انقلاب را مردم انجام دادند اما امام به وجود آورد …. انقلاب، استبداد را به آزادی، بی هویتی روزافزون این ملت را به هویت ملی و به اعتماد به نفس تبدیل کرد؛ این انقلاب، یک ملت چشم دوخته ی به دست اجانب را به نیروی «ما می‌توانیم» مجهز کرد.

اینها معجزه های این انقلاب عظیم و این تحول بزرگی است که امام بزرگوار در سطح کشور به وجود آورد …. آنچه در سطح امت اسلامی روی داد ــ تحول در سطح امت ــ [این بود که] امام جریان بیداری اسلامی را به راه انداخت. دوره ی انفعال و بی تحرکی در دنیای اسلام، با حرکت امام، به سمت ضعف و نابودی حرکت کرد. امروز امت اسلامی نسبت به دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و دوران قبل از امام، پرتحرک تر، فعال تر، آماده تر، سرزنده تر است، اگرچه همچنان نیاز به بیشتر کار کردن در این زمینه محسوس است.

مسئله ی فلسطین پس از آنکه به خیال صهیونیست ها و پشتیبانانشان یک مسئله ی تمام شده به حساب می آمد و دیگر بنا نبود فلسطینی مطرح بشود، با حرکت امام و تحول امام در سطح امت اسلامی، به مسئله ی اول جهان اسلام تبدیل شد. امروز مسئله ی فلسطین، مسئله ی اول جهان اسلام محسوب می شود. امروز فلسطین در کانون توجه ملت های مسلمان است ….. تحول سوم، تحول در سطح جهان است. امام فضای معنویت و توجه معنوی را در دنیا زنده کرد، حتی در کشورهای غیر مسلمان.

معنویت در زیر لگدکوبی سیاست های مادی گری و ضد معنوی از بین رفته بود. واکنش مردم در مقابل تهاجم دستگاه های صهیونیستی و استکباری برای ترویج ماده گرایی، واکنش منفعلانه ای بود. معنویت از یادها رفته بود. حرکت امام بزرگوار، رنگ معنوی را در دنیا دوباره زنده کرد ….

ما از خودمان سؤال می کنیم که امام این کارهای بزرگ را به پشتیبانی و کمک کدام عامل سخت افزاری یا نرم افزاری انجام داد؟ آن عاملی که توانست به امام کمک کند و امام را در این میدان پیش ببرد و او احساس خستگی نکند و بتواند این کارهای بزرگ را انجام بدهد و این کوه های بزرگ موانع را از سر راه بردارد، چه بود؟ امام، عامل کمک کننده ی سخت افزاری نداشت؛ نه پول داشت، نه ابزار تبلیغی داشت، نه رادیو داشت، نه خبرگزاری داشت، نه هیچ کدام از سیاست های دنیا از او حمایت می کردند و [به او] کمک می کردند.

عامل سخت افزاری امام، یک صفحه کاغذ بود که بیانیه در آن بنویسد، یک تکه نوار بود که صدای او را ضبط کند و به گوش این و آن برساند؛ عامل سخت افزاری و کمک کار سخت افزاری نداشت؛ هر چه بود، در کمک عامل نرم افزاری امام بود؛ عامل نرم افزاری امام چه بود؟ این مهم است. این عامل نرم افزاری را می توان با بیان های مختلف بیان کرد. من امروز دو عنوان را، دو تعبیر را از این عامل کمک کننده ی به امام انتخاب کرده ام و اینها را می خواهم مطرح کنم؛ آن دو عامل عبارت است از «ایمان» و «امید». آن چیزی که امام را در این راه پیش برد، او را قادر کرد که این تحول های عظیم را در سطح کشور، در سطح امت، در سطح جهان برای طول تاریخ به وجود بیاورد، عبارت بود از ایمان او و امید او …»

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «عرض ارادتی به «کوثر» انقلاب اسلامی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.