۱۱۳ نفر متقاضی کشت گیاهان دارویی در اراضی شیب دار



فرماندار ماه نشان گفت: برای کشت گیاهان دارویی در اراضی شیب دار این شهرستان تاکنون ۱۱۳ نفر متقاضی شده اند.

مجتبی نوری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۲۰ هکتار از اراضی زراعی ماه نشان زیر کشت زعفران رفته است و پیش بینی می شود که ۵ کیلوگرم زعفران از این اراضی برداشت شود. همچنین ۳۸ هکتار نیز زیر کشت گل محمدی قرار دارد و پیش بینی می شود که حدود ۲ تن محصول نیز از این مزارع برداشت شود.

این مسئول با اشاره به این که برای اجرای طرح کشت ۵۰۰ هکتاری گیاهان دارویی در اراضی شیب دار ماه نشان تاکنون ۱۱۳ نفر اعلام آمادگی کرده اند، ادامه داد: این تعداد متقاضی برای کشت گیاهان دارویی در ۱۳۰ هکتار از اراضی زراعی اعلام آمادگی کرده اند (۱۱۰ نفر گل محمدی و ۲۰ نفر زعفران) که ۹۰ هکتار از آن با GPS برداشت و برای تهیه نقشه به نظام مهندسی تحویل داده شده است. نقشه های ۱۰ نفر از متقاضیان مربوط به سه روستا نیز آماده بوده و جهت مشخص شدن وضعیت ملی و مستثنیات، به منابع طبیعی تحویل داده شده است.

وی افزود: کشت محصولات با نیاز آبی بالا مقرون به صرفه نیست. در همین راستا، با توجه به شرایط اقلیمی ماه نشان، علی الخصوص طی تابستان که بروز کم آبی شدت می یابد، کشت گیاهان دارویی از جمله «گل محمدی» و «زعفران» مورد توجه قرار گرفته است.

نوری با تاکید بر این که کشت این محصولات علاوه بر اشتغال زایی نیروی کار فعال روستایی، ارزآوری به دنبال دارد، تصریح کرد: زعفران گیاهی است که در سراسر دنیا به عنوان طلای سرخ شناخته می شود و گل محمدی نیز پایه ساخت بسیاری از عطرهای گران دنیا است. از این رو در شرایطی که بحران آب باعث گسیل روستاییان به مناطق شهری شده است، کشت این گیاهان بر پایه علم روز می تواند اشتغال زایی و درآمدزایی را به ارمغان بیاورد.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۱۱۳ نفر متقاضی کشت گیاهان دارویی در اراضی شیب دار» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.