۱۶ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در استان بوشهر شناسایی شد



به گزارش خبرنگار مهر، احمد مشایخی بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تغییر کاربری زمین های کشاورزی می تواند باعث فرسایش خاک، کاهش کیفیت زمین، از بین رفتن پوشش گیاهی و زیستگاه های طبیعی و در نهایت کاهش تنوع زیستی شود.

وی با بیان اینکه کاهش پوشش گیاهی باعث افزایش دمای منطقه و کاهش رطوبت هوا می شود، افزود: از بین رفتن زمین های کشاورزی، کاهش تولید مواد غذایی را در پی خواهد داشت.

مدیر امور اراضی بوشهر ادامه داد: زمین های کشاورزی که تغییر کاربری می یابند، اغلب مستعد فرسایش خاک می شوند و این امر علاوه بر از بین رفتن حاصلخیزی خاک می تواند بر الگوهای بارش و دمای محلی تأثیر بگذارد.

مشایخی اضافه کرد: تغییر کاربری اراضی می تواند به کاهش منابع آب زیرزمینی و سطحی منجر و سیستم های طبیعی جذب و ذخیره آب (مانند سفره های آب زیرزمینی) مختل شود.

وی تصریح کرد: زمین های کشاورزی معمولا توانایی جذب آب باران را دارند، اما با تغییر کاربری، این توانایی از بین می رود و خطر سیلاب افزایش می یابد.

مدیر امور اراضی بوشهر تاکید کرد: با توجه به اثرات مضر تغییر کاربری اراضی کشاورزی، ضروری است تا با مشارکت مردم از تغییر کاربری اراضی کشاورزی به ویژه درجه یک و دو جلوگیری کنیم و از ظرفیت واحد گشت شهرستان به نحو مطلوب در شناسایی به موقع ساخت و سازهای غیر مجاز استفاده شود.

پرسش و پاسخ در ۱۶ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در استان بوشهر شناسایی شد

گفتگو با هوش مصنوعی