راه اندازی ۱۱۱۴ تخت بیمارستانی در لرستان؛ ۱۱ مرکز غربالگری سرطان احداث می شود



به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم آباد، سید کامل تقوی نژاد ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی لرستان علی رغم خسارت های ویرانگر سیل با تلاش شبانه روزی و با ارائه خدمات توانست رضایت مردم را جلب کند و در بحث مراقبت های بعد از سیل که در کشورهای دیگر معمولا بیمار ی های واگیر دار سبب ایجاد خسارت های جبران ناپذیری می شود، توانست جلوگیری کند.

وی افزود: در جریان سیلاب در استان لرستان مسئولان، استاندار لرستان و همکاران ما در علوم پزشکی تلاش کردند تا از وقوع هر گونه حادثه ای که نگرانی عمومی ایجاد می کند، جلوگیری کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در رابطه با پروژه های مهم و مورد نیاز مردم لرستان نیز عنوان کرد: در بخش سلامت هم اکنون حدود ۱۱۱۴ تخت در برنامه های وزارت بهداشت برای توسعه داریم که بیش از ۱۰۷ هزار متر مربع ابعاد این پروژه هاست.

وی بیان کرد: در زمینه مراکز دیگری از جمله مراکز درمانی نیز توسعه اورژانس نیز خوشبختانه پروژه های قابل توجهی را داریم و در استان سه پروژه بیمارستانی( بیمارستان شهدای عشایر، بیمارستان کوهدشت و دورود) در دستور کار داریم.

تقوی نژاد با بیان اینکه عملیات اجرایی بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد با همکاری قرارگاه خاتم شروع شده است گفت: این پروژه حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و قرار بود از محل فروش برخی از اماکن ساختمان ها و از تاسیسات و دارایی های علوم پزشکی استان تامین اعتبار شود.

وی تصریح کرد: از آنجا که بحث فروش اماکن ساختمان های علوم پزشکی ممکن است زمان ببرد امروز در جلسه با فرمانده قرار گاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) صحبت کردیم تا علاوه بر امکانات استان از سایر قابلیت هایی که در وزاتخانه وجود دارد استفاده کنیم و این موضوع را در اولویت کاری خودمان قرار خواهیم داد به نحوی که مردم استان لرستان به زودی شاهد پیشرفت های قابل توجه در این بیمارستان خواهند بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه برای دو بیمارستان شهرستان دورود و کوهدشت از منابع بانکی و مشخصا از منابع بانک ملی توافق شده تا به هر کدام به میزان ۱۵۰ میلیارد تومان تامین اعتبار شوند، خاطرنشان کرد: پیش بینی اولیه برای ساخت بیمارستان جایگزین شهدای عشایر ۱۵۰ میلیارد تومان بوده که با افزایش قیمت ها به نظر می ر سد به ۳۵۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کند اما همه تلاشمان بر این است که با قرارگاه توافق کنیم و به امکانات استان و ظرفیتی که وجود دارد اکتفا نکنیم تا این پروژه را فعال نگه داریم.

وی در رابطه با ایجاد مراکز غربالگری سرطان در استان نیز گفت: ما در استان تعدادی کلینیک مربوط به غربالگری سرطان در حال ساخت داریم که این مراکز غربالگری حدود ۱۱ تاست و هم اکنون پیشرفت آنها بیش از ۹۰ درصد است که امیدواریم در سال ۹۸ بتوانیم آنها را به بهره برداری برسانیم.

انتهای پیام/ ز

پرسش و پاسخ در راه اندازی ۱۱۱۴ تخت بیمارستانی در لرستان؛ ۱۱ مرکز غربالگری سرطان احداث می شود

گفتگو با هوش مصنوعی