از اعتراض به برگزاری همایش های بی ثمر تا درخواست نجلیل از کارمندان پرتلاش



به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، جلسه صحن علنی شورای شهر همدان ظهر امروز با دستور جلسه بررسی نامه های رسیده برگزار شد. در این جلسه اگرچه با نامه شهرداری مبنی بر عدم اخذ عوارض از تبدیل بناهای واجد ارزش تاریخی به سفره خانه سنتی یا با اعمال ۵۰ درصد ضریب تعرفه صنعتی موافقت شود، اما دیگر اعضای شورا انتقاداتی به آن داشتند که اعتراض رئیس کمیسیون سرمایه گذاری حسین قراباغی را در پی داشت.

حسین قراباغی گفت: اعضای شورای شهر می توانند بررسی کنند در سالی که عوارض ساخت هتل در شهر همدان را رایگان کردیم شاهد احداث بناهای بسیاری بودیم اتفاقی که نه تنها شهرداری هیچ هزینه ای برای انجام ان نکرد، بلکه توانست از این اقدام قلکی برای خود ایجاد کند.

وی بابیان اینکه با احداث چندین هتل در سطح شهر شهرداری توانست عوارض نوسازی، نقل وانتقال و غیره را کسب کند افزود: این در حالی است که در طول ۴۰ سال گذشته هتلی در شهر ساخته نشده بود.

رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر همدان بابیان اینکه آیا نباید برای بافت های واجد ارزش یا با زنده سازی آنها گزینه های تشویقی قرار دهیم عنوان کرد: امروز این بافت ها در حال تخریب هستند که ما باید مانع از ریزش آنها شویم، آیا بهتر نیست به جای این کار گزینه های تشویقی قرار دهیم تا خود مالک برای احیای آن اقدام کند.

رحیمی فر دیگر عضو شورا که با نامه شهرداری مخالف بود ابراز کرد: کسی با گردشگری و رونق آن در شهر مخالف نیست اما اگر قرار باشد همه هزینه های این کاربر دوش شهرداری قرار گیرد مخالفم چراکه شهرداری مشکلات خودش را دارد پس باید برای رونق گردشگری دولت نیز ورود کند.

وی تصریح کرد: به نظر شما آیا مردم راضی اند فردی یک سود ویژه ببرد اما ریالی به شهرداری ندهد، حمام به سفره خانه تبدیل کند، از فضای ارزش افزوده ای که ایجاد شده سود کند اما ریالی به شهرداری نپردازد؟

در ادامه جلسه صحن علنی شورای شهر همدان موضوع همایش بین المللی راه ابریشم نیز مورد بررسی قرار گرفت. در این بخش نیز رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای شهر همدان عنوان کرد: در این طول این مدت شاهد برگزاری رویدادهای بین المللی در عرصه گردشگری در همدان بودیم و همه اعتقاد داشتیم برنامه ای که اجرا می شود باید نتیجه نیز داشته باشد.

قراباغی بابیان اینکه در رویداد اخیر که به جاده ابریشم تعلق داشت شهرداری همدان با مجوز شورای شهر برای برگزاری آن ۵۰۰ میلیون تومان هزینه کرد که باید به زودی جزئیات این هزینه ها را به همراه اقدامات انجام شده در صحن علنی شورای شهر اعلام کند.

وی با اشاره به اینکه حضور آقای ایوبی فرصت خوبی بود تا ما سؤالات و دیدگاه های مردم درباره این همایش را به ایشان منتقل کنیم، عنوان کرد: وقتی رویدادی برگزار می شود باید نتیجه ای برای جامعه داشته باشد در غیر این صورت اگر نتیجه نداشته ویا پیگیری نشود یعنی ما مردم را سرکار گذاشته ایم.

رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای شهر همدان با انتقاد از برنامه ریزی همایش راه ابریشم عنوان کرد: در این اجلاس قرار بود ظرفیت های فرهنگی و مشاهیر همدان نیز معرفی شوند اما باوجود اسکان مسافران در هتل باباطاهر حتی آنها از آرامگاه باباطاهر که در نزدیکی آنها بود نیز بازدیدی نداشتند.

وی با اشاره به اینکه برخی استان های کشور بدون برگزاری این همایش ها توانسته اند عناوینی مانند شهر خلاق و غیره را به دست آورند گفت: ارائه پیوست های سرمایه گذاری و اقتصادی از مهم ترین اقداماتی که بود که باید انجام می شد هرچند در این بخش نیز شاهد هیچ اقدامی نبودیم.

قراباغی بابیان اینکه حتی از ظرفیت باستان شناسان همدانی که افراد به نامی هستند در پنل های تخصصی همایش نیز استفاده نشد، افزود: در بخش ادیان نیز به جای بررسی های گسترده درباره وضعیت ادیان تنها اقلیت های مذهبی در همدان تبلیغ شدند.

وی با انتقاد از عملکرد ضعیف گروه اطلاع رسانی همایش نیز بیان کرد: عدم حضور خبرنگاران بین المللی و ضعف اطلاع رسانی توسط کمیته خبری همایش سبب شد حتی در یک رسانه خارجی نیز خبری از همایش منتشر نشود.

رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر همدان بابیان اینکه همدان میزبان چندین همایش بین المللی بود و توانست به خوبی آنها را برگزار کند ابراز کرد: اینکه آقای ایوبی گفتند ما در ابتدا نگران اجرای همایش بودیم حرف اشتباهی است چراکه ما تجربه برگزاری چندین همایش جهانی و بین المللی را داشتیم.

وی عنوان کرد: دبیرخانه و شهرداری همدان باید اعلام کنند از کشورهای عضو جاده ابریشم چه تعداد گردشگر خارجی چه تعداد مسئول و در چه سطحی در این همایش حضور یافتند و یا اینکه چرا گروه های گردشگری به این همایش دعوت نشده بودند.

نایب رئیس شورای شهر همدان نیز بابیان اینکه این نظرات و نقدها باید در کمیسیون های جداگانه مورد بررسی قرار گیرد اظهار داشت: باید ببینیم دیگر استان ها برای به دست آوردن امتیازاتی مانند شهر خلاق چه اقداماتی را انجام داده و تا چه اندازه پیگیر کارها بوده اند.

قراباغی در واکنش به حرف بادامی نجات بیان کرد: شهرداری و دبیرخانه همایش اصلا با ما هماهنگ نبودند حتی ما خودمان به دبیرخانه رفتیم تا اگر کاری از دستمان برمی آید انجام دهیم هرچند بازهم درنهایت کار از دست ما خارج شد.

بادامی نجات نیز در پاسخ به قراباغی گفت: شمارا هم تحویل نگرفتند؟ اشکال ندارد ما هم وقتی به دبیرخانه رفتیم تحویلمان نگرفتند.

فتحی دیگر عضو شورای شهر نیز بابیان اینکه نباید خودزنی کنیم، عنوان کرد: کاستی هایی در برگزاری همایش وجود داشت اما کارهای خوبی نیز انجام شده است پس باید از ظرفیت های ایجاد شده به درستی استفاده کنیم.

وی در ادامه جلسه به موضوع کسب درآمدهای کوششی در مناطق شهرداری اشاره کرد و افزود: شهرداری منطقه سه توانسته با تلاش بسیار و تشکیل پرونده میزان تحقق خود در درآمد کوششی را به ۸۵ درصد برساند که مبلغ آن بیش از ۱۰ میلیارد تومان است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان با تأکید بر اینکه متأسفانه در شهرداری افرادی که تلاش بسیار می کنند دیده نشده و در عوض افرادی که تن به کار نمی دهند موفق تر می شوند خواستار توجه به کارمندان فعال و تجلیل از آنها شد.

کاووسی دیگر عضو شورای نیز بیان کرد: موضوع جهانی شدن ظاهری مثل پفک دارد یعنی همه از آن خوششان می آید اما در اصل هیچ فایده ای برای انسان ندارد.

وی با تشریح ابعاد سند ۲۰۳۰ ابراز کرد: پشت پرده بسیاری از طرح های جهانی حرکت در مسیر خواسته های رژیم غاصب اسراییل است موضوعی که یونسکو آن را پیگیری می کند.

رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر همدان بیان کرد: جهانی شدن یعنی فرهنگ، اقتصاد و سیاست ما در جهت خواست رژیم غاصب صهیونیستی حرکت کند به همین دلیل مخالف این هستم که با دستان خودمان برای آنها در شهر همدان دفتر راه اندازی کرده و فرهنگ آنها را وارد جامعه کنیم.

وی در واکنش به خنده های بادامی نجات نایب رئیس شورا عنوان کرد: ما از دو دیدگاه متفاوت هستیم اما همان طور که در برجام معلوم شد چه میوه ای برای ما مهیا کرده اند در این عرصه نیز معلوم می شود.

انتهای پیام/۷۴۲/ ت

پرسش و پاسخ در از اعتراض به برگزاری همایش های بی ثمر تا درخواست نجلیل از کارمندان پرتلاش

گفتگو با هوش مصنوعی