۲۱۷ مصوبه، حاصل بیست و پنجمین سفر استانی هیأت دولت در استان اصفهان



معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه با ۳۰ دستگاه در این سفر مصوباتی داشتیم، گفت: مجموعه مصوبات سفر استان اصفهان ۲۱۷ مصوبه است که این مصوبات فقط عمرانی و تعداد قابل توجهی مصوبه در رابطه با بنگاه های اقتصادی در این استان تصویب شده که تسهیلاتی حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان برای رفع مشکلات پیش بینی شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سیدصولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور بامداد پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان اصفهان با بیان اینکه با ۳۰ دستگاه در این سفر مصوباتی داشتیم، اظهار داشت: مجموعه مصوبات سفر استان اصفهان ۲۱۷ مصوبه است که این مصوبات فقط عمرانی و تعداد قابل توجهی مصوبه در رابطه با بنگاه های اقتصادی در این استان تصویب شده که تسهیلاتی حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان برای رفع مشکلات پیش بینی شده است.

وی عنوان کرد: در حوزه زیربنایی ۴۵ مصوبه، بهداشت و درمان ۳۳ مصوبه، آب و خاک و کشاورزی ۴۲ مصوبه و برای علاج بخشی به مشکل آب استان تقریبا یک سوم کل اعتبارات را به تامین و ساماندهی فاضلاب استان اختصاص داده شد، در حوزه رفاهی و اجتماعی ۲۶ مصوبه، اشتغال ۸ مصوبه، فرهنگی، آموزشی و ورزشی ۵۳ مصوبه و در سایر حوزه ها نیز ۹ مصوبه داشتیم.

مصوبات بخش کشاورزی

در ادامه این جلسه سیدجواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی، اظهار داشت: مصوبات بخش کشاورزی سفر استانی در ۲ بخش مطرح می شود که به شرح زیر است:

بخش اول ۳ هزار و ۲٠٠ میلیارد تومان برای بخش کشاورزی

۲٠٠ میلیارد تومان برای مرمت قنوات

هزار و ۴٠٠ میلیارد تومان برای آبیاری نوین، انتقال آب با لوله، ایجاد استخرهای ذخیره آب شبکه آب یاری

۲٠٠ میلیارد تومان برای اصلاح باغات

۱۸٠ میلیارد تومان برای صدور سند و رفع تداخلات کشاورزی

۳٠٠ میلیارد تومان برای صیانت از آبخیرداری، آبخوان داری، بیابان زدایی، صیانت از جنگل های زاگرس، یگان حفاظت منابع طبیعی و امور اراضی

۱٠٠ میلیارد تومان برای کمک به عشایر در آب رسانی

۵۷٠ میلیارد تومان برای کمک به زیرساخت های شهرک های کشاورزی

۲٠ میلیارد تومان برای حمایت از پرورش شتر در بخش کویری

۶٠ میلیارد تومان برای ایجاد صندوق گیاهان دارویی و گل محمدی

۶٠ میلیارد تومان برای کمک به آزمایش های دامپزشکی

۱٠٠ میلیارد برای تومان احداث جاده بین مزارع

بخش دوم ۲ هزار میلیار تومان یارانه سود تسهیلات از محل تبصره ۱۸ برای توسعه گلخانه ها و اشتغال جایگزین در بخش کشاورزی با اولویت غرب و شرق اصفهان

مصوبات بخش راه های استان

رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی نیز در این جلسه اظهار داشت: در این سفر برای راه های استان ۳ هزار میلیارد تومان منبع دیده شده و امید داریم با این عدد بخش قابل توجهی به جز آزادراه ها که از منابع ملی و مشارکتی در دست جریان است از جمله کمربندی شرق که در حال انجام است، حل شود.

وی با بیان اینکه استان اصفهان حدود ۱٠ درصد آزادراه ها را در خود جای داده است، گفت: به لحاظ تردد بار و مسافر این بخش ازادراهی وجود دارد همچنین بسیاری از راه ها دچار فرسودگی است و نیاز به بازسازی دارد.

قاسمی پیرامون طرح ملی مسکن توضیح داد: برای نهضت ملی مسکن حدود ۴٠٠ هزار نفر در استان ثبت نام کرده اند که حدود ۸٠ درصد در پالایش باقی خواهند ماند و نیازمند اقدام جدی و اساسی در این باره هستیم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بر اساس گزارشات و بازدیدها، برای ۲ سال آینده برای بیش از ۱٠٠ هزار نفر زمین پیش بینی شده و دیگر زمین ها در حال بررسی است، امروز هم ۲٠ هزار واحد برای ساخت در دست اجرا داریم اما کافی نیست و نیازمند اقدامات اساسی هستیم.

وی یادآور شد: از رئیس جمهور می خواهم حتما برای جهش تولید نهضت مسکن وقتی ویژه گذاشته شود تا عقب ماندگی مان در بحث ساخت جبران شود همچنین برخی زمین ها نیاز به انتقال به راه و شهرسازی دارد.

پروژه قطار سریع السیر اصفهان-تهران، نیازمند تصمیم جدی است

قاسمی با بیان اینکه امروز از قطار سریع السیر بازدید داشتیم، گفت: کل مسیر ۲۵٠ کیلومتر است و ۱۴٠ کیلومتر روسازی انجام شده و نزدیک به ۲ هزار نفر مشغول به کار هستند، نیاز است درباره این پروژه تصمیمی جدی گرفته شود.

وزیر راه و شهرسازی گفت: مشکل این است که طرف چینی منتظر بازگشایی بخش بعدی است و اگر این کار انجام نشود، بخش انجام شده فاسده، ای ندارد و توسط طرف مقابل جریمه نیز خواهیم شد.

هم چنین بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت نیز با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با ۱٠ دانشکده از بهترین و بزرگ ترین دانشگاه های کشور است، هزار و ۲۴ هیات علمی و ۱٠ هزار دانشجو دارد، اظهار داشت: این دانشگاه به استان های مجاور نیز خدمات می دهد، هزار خانه و مرکز جامع بهداشت خدمات می دهد و با توجه به جمعیت نیاز است کمک های لازم برای بحث بهداشتی و درمانی ارائه شود.

وی شرح مصوبات حوزه بهداشت و درمان را به شرح زیر اعلام کرد:

۲٠٠ میلیارد تومان تکمیل بیمارستان کودکان امام حسین

۱٠٠ میلیارد تومان تکمیل بیمارستان فیض

۸٠ میلیارد تومان برای بیمارستان افضلیان نائین

۲٠٠ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان ساعی خمینی شهر

۳٠ میلیارد تومان برای تکمیل خوابگاه دانشجویی

۱ میلیارد تومان تکمیل پایگاه امداد جاده ای آران و بیدگل

۲٠ میلیارد تومان برای تکمیل دانشکده دندانپزشکی

۴٠٠ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های بهداشتی

۳٠ میلیارد تومان برای تکمیل کلینیک تخصصی بیمارستان شهید بهشتی اصفهان

۳٠ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان ورزنه

۱٠٠ میلیارد تومان برای بیمارستان شیخ بهایی

۸٠ میلیارد تومان برای تکمیل اتاق های عمل و icu بیمارستان امین

۳۵ میلیارد تومان برای تهیه ۵ دستگاه سی تی اسکن

۵ میلیارد تومان برای توسعه بیمارستان بادرود

۱٠ میلیارد تومان برای تکمیل کلینیک تخصصی بیمارستان سمیرم

۲٠ میلیارد تومان برای تکمیل و تجهیز اورزانس درمانگاه بیمارستان سوانح سوختگی امام موسی کاظم(ع)

۵ میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز پایگاه انتقال خون شهرضا

۴ میلیارد تومان برای تکمیل پایگاه انتقال خون استان

۴٠ میلیارد تومان برای تکمیل پاویون پزشکان بیمارستان الزهرا

۱۲ میلیارد تومان برای تکمیل کلینیک تخصصی بیمارستان چادگان

۷٠ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان امام حسن آران و بیدگل

۱۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان قلب شهید چمران

انتهای پیام/۶۳۱۱۹/آ/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۲۱۷ مصوبه، حاصل بیست و پنجمین سفر استانی هیأت دولت در استان اصفهان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.