واحدهای تملک شده بانک های سمنان به چرخه تولید بازگردانده شود



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علیرضا آشناگر پیش از ظهر امروز در نشستی با مدیران استان اظهار داشت: برخی دستگاه های اجرایی نباید املاکی که مورد نیازشان نیست را برای روز مبادا نگه دارند.

وی افزود: دستگاه ها می توانند در شرایط کنونی از طریق فروش آن املاک پول حاصل را صرف طرح های نیمه تمام خود کنند.

استاندار سمنان ادامه داد: درست است که پول این املاک به خزانه واریز می شود؛ اما راه های متعدد و مختلفی برای بازگشت آن به استان وجود دارد.

آشناگر بیان کرد: در استان فضاهای آموزشی تخریبی بسیاری وجود دارد که برخی از آنها موقعیت مناسبی برای تجاری سازی دارند.

وی افزود: باید با آموزش و پرورش همکاری و تبادل نظر لازم صورت پذیرد تا اگر امکان بازسازی فضاهای آموزشی تخریبی وجود دارد در این زمینه اقدام و در غیر اینصورت با فروش آنها شرایط برای بازسازی و مقاوم سازی دیگر فضاهای آموزشی مهیا شود.

استاندار سمنان با اشاره به اینکه در کشور۲ هزار و ۲۲ واحد تولیدی در اختیار بانک ها قرار دارد، افزود: از این تعداد حدود ۶۲ واحد تولیدی تملک شده در اختیار بانک های استان سمنان است.

آشناگر گفت: بانک ها باید واحدهای تملیکی را فعال کنند چرا که اگر این کار به سرعت انجام شود هم بانک ها منتفع شده و زودتر به طلب خود می رسند و صاحبان املاک نیز به باقی مانده دارایی شان دست می یابند.

وی تأکید کرد: بانک ها نباید بیشتر از طلبشان از املاکی که در اختیار دارند، برداشت کنند.

استاندار سمنان بیان کرد: با تعیین تکلیف واحدهای تولیدی از جانب بانک ها ورود واحدها به چرخه تولید تسریع می شود.

آشناگر ادامه داد: تعیین تکلیف واحدهای تولیدی به افزایش نقدینگی بانک ها منجر می شود و از سویی دیگر موجب افزایش سرمایه در گردش و رفع بخشی از مشکلات تولید می شود.

انتهای پیام/ ع

پرسش و پاسخ در واحدهای تملک شده بانک های سمنان به چرخه تولید بازگردانده شود

گفتگو با هوش مصنوعی