ضرورت بسط فضای اعتماد، امید و نشاط اجتماعی در دانشگاه ها



معاون فرهنگی وزارت علوم تاکید کرد: بسط فضای اعتماد، امید و نشاط اجتماعی به عنوان ماموریت کلان معاونت های فرهنگی در دانشگاه ها باید جدی گرفته شود؛ چرا که بدون داشتن فضای با نشاط امکان تولید و تقویت سرمایه های فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی در دانشگاه وجود ندارد.

دکتر غلامرضا غفاری در گفت وگو با ایسنا، در حاشیه تجدید میثاق جهادگران و دانشگاهیان با آرمان های امام راحل(ره) که امروز در مرقد بنیانگذار انقلاب اسلامی برگزار شد در گفت و گو با ایسنا به ضرورت تربیت دانشجوی انقلابی تاکید کرد و اظهار کرد: ویژگی های دانشجوی تراز انقلاب اسلامی در اسناد بالادستی، بیانات امام(ره) در ارتباط بادانشگاه ها و دانشجویان همچنین در فرمایشات مقام معظم رهبری وجود دارد و در آنها ملاک و معیارهایی را برای دانشجوی تراز انقلاب اسلامی مطرح می کنند که مهمترین این ویژگی نگاه آرمان گرایانه ای است که باید دانشجویان ما نیز آن را داشته باشند.

وی همچنین تقویت هویت در دانشجویان را موضوعی با اهمیت دانست و تصریح کرد: همچنین توجه به آرمان هایی که به نوعی بر خود باوری و خود اتکایی تاکید دارد باید در بین دانشجویان تقویت شود. دانشجویی که از لحاظ علمی و آموزشی در سطح بالایی قرار دارد و در فعالیت های اجتماعی، فرهنگی نیز سهیم است و مشارکت دارد باید به نوعی نسبت به آرمان های انقلاب نیز دغدغه مند باشد.

معاون فرهنگی وزارت علوم به سند اسلامی شدن دانشگاه ها و اجرای این سند اشاره کرد و افزود: در حال حاضر آنچه در دانشگاه ها اجرایی می شود، عمدتا همان بندهای سند اسلامی شدن دانشگاه ها است و تقریبا منویات موجود در این سند در قالب راهبردهایی که تعریف شده است در دانشگاهها عملی می شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: تعمیق ارزش های دینی و اخلاقی، حفظ کرامت مجموعه دانشگاهیان، احترام به آزادی بیان، التزام به قانون، ارتقای سطح مشارکت دانشگاهیان در برنامه های فرهنگی و ترویج فضای نقد و مدارا باید در دانشگاه ها پیاده شود و باید بکوشیم با جلب مشارکت مجموعه های دانشجویی، فعالیت های فرهنگی در دانشگاهها را به لحاظ کمی و کیفی افزایش دهیم.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ضرورت بسط فضای اعتماد، امید و نشاط اجتماعی در دانشگاه ها» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.