اجرای طرح بالندگی نیروی انسانی مدارس غیردولتی / ۴ درصد شهریه برای توانمندسازی نیروها



رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت های مردمی از اجرای طرح بالندگی نیروی انسانی مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جاری خبر داد و گفت: متولی مدارس هیأت امنایی، شوراهای آموزش و پرورش مناطق کشور هستند.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، مجتبی زینی وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت های مردمی آموزش و پرورش در سی وچهارمین اجلاس رؤسا و مدیران مناطق آموزش و پرورش سراسر کشور، اظهار کرد: متولی و سیاست گذاری مدارس هیأت امنایی، شوراهای آموزش و پرورش مناطق کشور هستند مخصوصا در زیست بوم جدید این موضوع مورد تأکید است؛ مدارس هیأت امنایی، مدارس دولتی است که با شیوه هیأت امنایی اداره می شود و تصویب برنامه، هزینه ها و کسب مجوز مدارس هیأت امنایی با شورای آموزش و پرورش مناطق است.

وی به فعالیت مدارس غیردولتی اشاره کرد و افزود: مدارس غیردولتی با فرمان حضرت امام(ره) که فرمودند مردم را در فرهنگ شرکت دهید، شکل گرفت و یکی از جلوه های بارز مشارکت مردم در آموزش و پرورش است.

زینی وند افزود: همراهی مدیران شهرستان ها تضمین کننده موفقیت مدارس غیردولتی ایست؛ بنابراین تعامل و همراهی مدیران حتما لازم است و سه اصل حمایت، هدایت و نظارت را مدنظر داریم؛ در بحث حمایت، صندوق حمایت از مدارس غیردولتی را راه اندازی کردیم که ۲۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده و ۲۵ درصد بیمه معلمان پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه در کنار حمایت با مدارس غیردولتی که از قانون عدول داشتند باید برخورد شود، گفت: طرح بالندگی نیروی انسانی و توانمندسازی معلمان به عنوان بسته تحولی اعلام کردیم و که در سال تحصیلی جدید اجرا می کنیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: معتقدیم معلم مهمترین و اصلی ترین مولفه تعلیم و تربیت است که انتخاب کادر آموزشی در مدارس غیردولتی بر عهده مؤسس است اما برخی موسسین در کیفیت نیروها کم توجهی کردند و بین آنچه که هست با آنچه توقع داریم، فاصله هست؛ بر همین اساس با هدف ارتقا و تضمین کیفیت، جذب و نگهداشت نیرو در مدارس غیردولتی و کیفیت بخشی به فعالیت ها و سنجش صلاحیت های حرفه ای معلمان، طرح بالندگی نیروی انسانی اجرا می شود و انتظار داریم رؤسای مناطق به این طرح الزام کنند.

وی تصریح کرد: ۴ درصد شهریه در الگوی شهریه به مدارسی تعلق می گیرد که تمام معلمان در این طرح توانمندسازی شرکت کنند.

زینی وند به طرح آبا اشاره کرد و افزود: موضوع این طرح، بازماندگان از تحصیل و جذب آنهاست؛ چرا که بازگشت بازماندگان از تحصیل به چرخه آموزش از دغدغه مسؤولان آموزش و پرورش است و ظرفیت آموزش از راه دور پازل جذب نیروی بازمانده از تحصیل را تکمیل می کند و امکان بهره گیری از شیوه های جدید آموزشی و فناوری های نوین آموزشی در این راستا هست.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۱۰۰۰ دانش آموز تحت پوشش قرار گرفتند و امسال ۱۰۰ هزار دانش آموز را در قالب ۶ هزار کلاس جذب می کنیم.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «اجرای طرح بالندگی نیروی انسانی مدارس غیردولتی / ۴ درصد شهریه برای توانمندسازی نیروها» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.