ایجاد ارزش افزوده برای املاک آموزش و پرورش <a href="/fa/dashboard/ class="text info">قزوین</a> در دستور کار قرار گیرد



ایسنا/قزوین معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین گفت: ظرفیت زیادی در مجموعه املاک آموزش و پرورش وجود دارد و نیاز است که یک کمیته اختصاصی با موضوع تبدیل به احسن کردن و ایجاد ارزش افزوده برای املاک آموزش و پرورش ایجاد شود.

علی فرخزاد در جلسه شورای آموزش و پرورش که عصر امروز ۱۵ شهریور در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، تصریح کرد: اردوگاه یانس آباد که در حال حاضر مجموعه فرهنگی دانش آموزی محسوب می شود، سال ۱۳۶۸ که نیروگاه شهید رجایی ساخته می شد این مکان به عنوان تجهیز کارگاه وزارت نیرو و مجموعه صد واحدی که کره ای ها در آنجا مستقر بودند ساخته شده بود.

وی افزود: این مجموعه ظرفیت بالایی دارد، مشکلات اردوگاه یانس آباد و اردوگاه ضیاآباد مورد بررسی قرار گرفته است اما می توان گفت یکی از مهمترین مشکلات ما منابع اعتباری است، در مقابل ظرفیت زیادی در مجموعه املاک آموزش و پرورش وجود دارد و نیاز است که یک کمیته اختصاصی با موضوع تبدیل به احسن کردن و ایجاد ارزش افزوده برای املاک آموزش و پرورش ایجاد شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین اظهار کرد: این ظرفیت طی سال های گذشته وجود داشته اما به طور کامل استفاده نشده است اما با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته با فعال شدن این کمیته می توان منابع اعتباری خوبی ایجاد کرد که نه تنها در اردوگاه یانس آباد بلکه در سایر پروژه های آموزش و پرورش استفاده کرد.

وی بیان کرد: هرساله فعالیت های کوتاه مدت برای اردوگاه انجام شده و مبالغی برای آن پیش بینی می شود، اما باید توجه کرد که برای دیوارکشی صد هکتار از اردوگاه حدود ۲۰ میلیارد تومان هزینه نیاز دارد، در نهایت اگر بخواهیم حداقل ها را در اردوگاه تأمین کنیم به ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

فرخزاد یادآور شد: در واقع می شود هر واحد را با ۴۰ میلیون تومان تجهیز کنیم، با توجه به اینکه این اردوگاه حدود ۱۰۰ واحد دارد می توان این مجموعه را به مجموعه نمونه کشوری تبدیل کنیم، با توجه به اینکه اعتبارات محدود است این کار چند سال زمان می برد اما پیشنهاد می شود حدود ۲۰ هکتار از ۱۰۰ هکتار موجود را به عنوان املاک مازاد واگذار کنیم.

وی تأکید کرد: در حال حاضر در اراضی کنار اردوگاه، افرادی اقدام به تأسیس باغ ویلای شخصی کردند ما نیز به صورت قانونی می توانیم بخشی از اردوگاه را به عنوان اموال مازاد معرفی و آن را به افراد شخصی واگذار کنیم، علاوه بر آن زمین های دیگری نیز در اختیار آموزش و پرورش وجود دارد که بلااستفاده است، می توانیم با ارزش افزوده املاک آموزش و پرورش بخشی از فعالیت های آموزش و پرورش را که نیاز به اعتبار دارد ساماندهی کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین بیان کرد: زمینی در خیابان شهید بابایی در اختیار آموزش و پرورش قرار دارد که اگر آن را به فضای تجاری تبدیل کنیم به آموزش و پرورش و همچنین سیمای شهری آسیبی نمی زند در مقابل بسیاری از پروژه های آموزش و پرورش تأمین اعتبار می شود.

وی تأکید کرد: در صورتی که کمیته اختصاصی در این حوزه تشکیل شود بر اساس قانون و زیر نظر دستگاه های نظارتی فعالیت های خوبی انجام خواهد شد، منابع و اعتبار کسب شده از این طریق صد درصد به آموزش و پرورش اختصاص می یابد، همچنین آموزش و پرورش فضاهای بلااستفاده زیادی در سطح روستاهای استان دارد که باید پیگیری شود.

فرخزاد خاطرنشان کرد: همچنین می توان از فضای موجود در اردوگاه یانس آباد استفاده کنیم، مثلا می توانیم از فضای ورزشی آن برای فعالیت های ورزشی شهرداری، از سالن اجتماعات موجود برای واگذاری دوره های آموزشی دهیاری و سایر دوره های آموزشی استفاده کنیم، همچنین می توانیم کنفرانس ملی در این محل برگزار کنیم.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ایجاد ارزش افزوده برای املاک آموزش و پرورش قزوین در دستور کار قرار گیرد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.