<a href="/fa/dashboard/ class="text info">پشنهاد</a> برگزاری کنگره اسلامی در <a href="/fa/dashboard/ class="text info">زنجان</a>



ایسنا/زنجان استاندار زنجان تاکید کرد: کمیته هایی برای پیگیری موضوع برگزاری کنگره اسلامی تشکیل شود.

فتح الله حقیقی ظهر امروز در جلسه هیئت امنای مساجد و هیئت های مذهبی و فرهنگی اظهار کرد: امروز حضور مردم مسئولان، مدیران و فرمانداران در بین مردم و روستاها افزایش یافته و تکریم مردم جزو شاخص ها برای ارزیابی مدیران است.

وی به حضور مقامات ملی در زنجان برای آشنایی با ظرفیت های این استان و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در قالب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در محل واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت: از سال گذشته تاکنون ۹ کارخانه تعطیل به چرخه فعالیت بازگشته است.

استاندار زنجان ادامه داد: تلاش داریم یکی از کارخانه های زنجان که ۱۵ سال تعطیل بود را احیا کنیم و ۷ کارخانه جدید ا افتتاح خواهیم کرد. مجوز احداث واحد پرورش دام سبک ۶۰ هزار رأسی نیز اخذ شده و فاز نخست آن اردیبهشت ماه راه اندازی می شود.

این مسئول با اشاره به افزایش مشارکت اقتصادی در استان یادآور شد: از سال گذشته تاکنون ۳۵ نفر بیمه بیکاری می گیرند و از سال گذشته ۴۱۸۰ نفر در لیست بیمه اجباری قرار گرفتند که با جایگزین شدن ۵۰۰۰ نفر بازنشسته ۹۱۸۰ اشتغال مفید در استان ایجاد شده است.

وی با اشاره به انتخابات پیش رو، تصریح کرد: ارکان انتخابات را با قدرت اجرا می کنیم و امروز وظیفه ما این است که همه مناسبت ها از جمله دهه فجر را باشکوه برگزار کنیم و نباید در انتخابات جای مردم تصمیم بگیریم تا مشکلات مورد سوء استفاده بیگانگان واقع شود.

حقیقی با بیان اینکه در طرح اقدام ملی تولید مسکن ۵۰۰۰ سهمیه برای استان زنجان در نظر گرفته شده بود، ابراز کرد: اکنون این سهمیه به ۱۰ هزار و ۵۰۰ واحد افزایش یافته است.

وی با مثبت ارزیابی کردن پیشنهاد برگزاری کنگره اسلامی تأکید کرد: کمیته ای تشکل شود تا این موضوع را بررسی کند. هیچ کسی حق استفاده ابزاری از مساجد ندارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان نیز در این این جلسه به ثبت ۷۰۰ هیئت مذهبی در سامانه اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه های این سازمان تقویت هیئات مذهبی خانگی است که ۶۰ نفر از طلاب جوان برای اعزام به این جلسات ساماندهی شدند.

حجت الاسلام سعید احمدی در مورد طرح کاهش آسیب های اجتماعی در سکونت گاه های غیررسمی، بیان کرد: در این مناطق مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را رصد می کنیم و طرح هر «هیئت، یک منطقه» را آغاز کردیم و از ظرفیت مساجد نیز در رفع مشکلات مناطق استفاده می شود.

این مسئول، هیئت های مذهبی را یکی از بازوان نظام خواند و افزود: از ظرفیت هیئت ها برای تبلیغ فرهنگ اسلام ناب و مسائل اجتماعی و فرهنگی بیانیه گام دوم انقلاب استفاده می کنیم.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه، اظهار کرد: ۴۵۷ نفر خادم زیر پوشش بیمه قرار دارند که ۲۰ درصد حق بیمه آن ها توسط دولت پرداخت می شود. مداحان نیز ۷ درصد بیمه را خود پرداخت می کنند و ۲۰ درصد از طریق بنیاد خزایی ارائه می شود.

مسعود علیاری در مورد بیمه مربیان قرآنی نیز خاطرنشان کرد: در بودجه سهمی برای دولت در این خصوص پیش بینی نشده و اگر سازمان برنامه و بودجه هزینه ای را متقبل شود، مشکلی برای بیمه نداریم.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پشنهاد برگزاری کنگره اسلامی در زنجان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.