مدیران استانی موانع موجود بر سر راه توسعه نهاوند را مرتفع کنند



ایسنا/همدان نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: از مدیران حاضر استان در این جلسه می خواهم موانع نهاوند را با رایزنی با مسئولان بالادستی در کشور رفع کنند.

علیرضا شهبازی شنبه ۵ مهرماه در جلسه شورای هماهنگی مدیران کل دستگاه های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شهرستان نهاوند، مطرح کرد: لازمه توسعه همه جانبه، توسعه شهرستان نهاوند و رفع محدودیت ها و موانع آن است بنابراین می طلبد مدیران استانی با هدف رفع موانع موجود در شهرستان پیگیری لازم را از مسئولان کشوری خود داشته باشند، ما نیز برای حمایت از آنها آمادگی لازم را داریم.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری های صورت گرفته مقرر شد درمانگاه تأمین اجتماعی نهاوند از یک نوبت پذیرش در روز به دو نوبت ارتقاء یابد اما متأسفانه تاکنون با وجود ابلاغ آن، این مهم عملی نشده است و مردم شهرستان در حال تحمل رنج هستند.

شهبازی تأکید کرد: با توجه به فاصله نهاوند با مرکز استان و همچنین شرایط اقتصادی موجود ضرورت دارد امکانات و زیرساخت های موجود در شهرستان تقویت شود تا ترددها به مرکز استان کمتر شود.

فرماندار شهرستان نهاوند نیز گفت: نهاوند ظرفیت های بسیاری دارد اما بعضا راکد مانده است بنابراین باید تلاش کرد این ظرفیت ها را به حالت فعال بازگرداند.

مراد ناصری با بیان اینکه نهاوند شهرستان چهار فصلی است و ظرفیت خوبی برای توسعه دارد، اضافه کرد: با توجه به اینکه نیمی از جمعیت شهرستان را روستاها تشکیل داده اند، وزارتخانه رویه کار را سمت صنعتی شدن برده و مردم و به ویژه مشاغلی که در حوزه سنتی به وجود آمد را متضرر کرد و مردم هم آسیب دیدند.

وی با بیان اینکه باید ظرفیت های خالی حوزه شهرستان را دریابیم و این کار نگاه بلند مجموعه رفاه و کار اجتماعی را می طلبد، افزود: از حوزه کار مطالبه داریم تا تسهیلات مشاغل خانگی به دامپروری ها و دامداری ها و توجه به تعاونی های فعال و روستایی و همچنین پرورش ماهی ها در سطح شهرستان ارائه دهند به طوریکه برخی تعاونی ها نیازمند کمک جدی هستند و این برنامه باید ادامه داشته باشد و صورت گیرد.

ناصری خاطرنشان کرد: ایجاد و راه اندازی رویدادهای کارآفرینی در شهرستان ، تقویت و توانمندسازی روستاها در قالب طرح های تولیدی و اشتغالزا از اولویت های شهرستان برای جامعه هدف است.

وی با اشاره به اهمیت تولید و برنامه های اقتصادی دولت در زمان تحریم ها اظهار کرد: با توجه به ظرفیت شهرستان در حوزه کشاورزی و دامداری، این موضوع عاملی کلید در بخش کارآفرینی و اشتغالزایی به ویژه در زمان تحریم ها محسوب می شود که با حمایت های مسئولان استان می تواند سهم بسیار مؤثری در توسعه و رفع بیکاری شهرستان داشته باشد.

ناصری با اشاره به یک چهارم جمعیت شهرستان یعنی ۱۶ هزار بیمه شده اصلی و ۴۶ هزار بیمه شده تبعی در حوزه تأمین اجتماعی یادآور شد: یک درمانگاه تک شیفتی در شهرستان نمی تواند نیاز شهرستان حدود ۲۰۰ هزار نفری را در این حوزه پاسخگو باشد که نیازمند حمایت استان در این زمینه هستیم.

وی با اشاره به اینکه محصولات باغی نهاوند سرشار است اما صنایع تبدیلی همچنان از جمله مطالبات مهم مردم شهرستان به شمار می آید و هنوز این مشکل مرتفع نشده، تصریح کرد: بیش از ۹۰ درصد تولید گشنیز استان در نهاوند و تأمین نیاز بیش از ۶۰ درصد کشور از این شهرستان است اما در این حوزه فعالیتی برای مانع شدن از خام فروشی و از طرفی ایجاد اشتغال انجام نشده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان نیز گفت: ۵۲ میلیارد تومان تسهیلات روستایی برای اشتغال ۱۰۶۵ نفر از ابتدای طرح در سال ۹۷ با نرخ ۶ درصد پرداخت و امسال در حوزه بهزیستی ۵۶ میلیارد و کمیته امداد ۱۳میلیارد تسهیلات ارائه شده است.

سیداحمد توصیفیان بیان کرد: سال گذشته در حوزه مشاغل خانگی ۵۹۰ میلیون تومان و امسال ۶۰۰ میلیون تومان در شهرستان نهاوند تسهیلات ارائه کرده ایم که از مجموع اعتبارات این اداره در استان تاکنون ۹۴ درصد آن پرداخت شده و مابقی هم منتظر تأیید طرح های ارائه شده هستیم. در ضمن به ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر نیز در سطح استان بیمه بیکاری در رابطه با کرونا پرداخت شده است.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «مدیران استانی موانع موجود بر سر راه توسعه نهاوند را مرتفع کنند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.