مهم ترین دستاوردهای پژوهشگاه رویان در سال ۹۸ / رویکرد تحقیقات آینده چیست؟



مأموریت پژوهشگاه رویان علاوه بر درمان ناباروری، توسعه علم و ارایه خدمت در زمینه زیست شناسی و پزشکی تولیدمثل، سلول بنیادی و زیست فناوری برای رفع نیاز کشور است، دستاوردهای رویان در سال ۹۸ و جهت گیری آینده این مجموعه در این گزارش ارائه شده است.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، پژوهشگاه رویان نزدیک به ۳۰ سال پیش با هدف پژوهش و آموزش در زمینه ناباروری و ارائه درمان به زوج های نابارور در ذیل مجموعه جهاد دانشگاهی تاسیس شد.

ویدئوی زیر گزارشی از اهم فعالیت های رویان در سالی که گذشت و جهت گیری آینده این مجموعه در تحقیقات را ارائه می دهد.

عبدالحسین شاهوردی رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس مهم ترین فعالیت های اخیر پژوهشگاه رویان را این طور شرح می دهد: رویان علاوه بر درمان ناباروری، رویان به عرصه های علمی دیگر از جمله سلول های بنیادی، پزشکی تولید مثل و زیست فناوری هم وارد شده است و تاکنون نتایج تحقیقات رویان در زمینه سلول درمانی در درمان بیماری های مربوط به استخوان، غضروف، پوست، چشم و سیستم عصبی موثر بوده است.

وی گفت: همچنین موضوعات مربوط به بیوتکنولوژی از دیگر موضوعاتی است که در رویان دنبال می شود و بیشتر در زمینه دامپروری کشور از جمله همانندسازی حیوانی که در معرض انقراض بود و ایجاد نسل های خوب دامیکاربرد دارد.

به گفته شاهوردی، رویان اخیرا مطالعه روی سرطان و دیابت را هم آغاز کرده است. مطالعه سرطان در رویان با تمرکز بر سلول بنیادی سرطان زا انجام می شود که سلول های بنیادی یکی از علل سرطان هستند و شناسایی این سلول ها به پیشگیری از بروز سرطان کمک می کند. بیماری دیابت هم یک بیماری مربوط به سبک زندگی صنعتی شهری است و به دلیل نیاز که در جامعه امروز شایع شده پژوهشگاه رویان به درمان دیابت هم ورود کرده است.

رئیس پژوهشگاه رویان تاکید می کند: تحقیقات آینده در رویان روی پزشکی آینده یا پزشکی بازساختی است که به جای دارو از سلول و بافت بدن برای ترمیم زخم و درمان بیماری استفاده می شود.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در مهم ترین دستاوردهای پژوهشگاه رویان در سال ۹۸ / رویکرد تحقیقات آینده چیست؟

گفتگو با هوش مصنوعی