۴۴ مدرسه استان قم به صورت هیئت امنایی اداره می شود



حمیدرضا شیخ الاسلام در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به نحوه عملکرد مدارس هیئت امنایی اظهار داشت: یکی از برنامه های سند تحول بنیادین جلب و جذب صاحب نظران و علاقه مندان به آموزش و پرورش است که این طرح در جلسه ۷۸۸ شورای عالی آموزش و پرورش مصوب و دستور اجرای آن به ادارات کل ارسال شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم اولویت ثبت نام در این مراکز را با منطقه جغرافیایی و محدوده آن دانست و تصریح کرد: مجوز هیئت امنایی مدارس به صورت موافقت اصولی موقت صادر می شود و در صورتی که عملکرد مدرسه از نظر شورای آموزش و پرورش منطقه اثربخش باشد، اداره مدرسه به صورت هیئت امنایی با رعایت مقررات واگذاری مدارس انجام می شود.

وی با اشاره به تعداد مدارس هیئت امنایی در سطح استان قم، تصریح کرد: به دلیل تراکم بالای جمعیت دانش آموزی و دو شیفته شدن اغلب مدارس در حال حاضر در سطح استان قم ۴۴ مدرسه به صورت هیئت امنایی اداره می شوند؛ به نحوی که با درخواست مدارس در صورت تمایل در شورای آموزش و پرورش مطرح شده و بعد از بررسی، پیگیری و تصویب، تغییر شرایط می دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم، خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که قانون گذار در اختیار هیئت امنا قرار داده اتخاذ تصمیم در مورد برنامه ریزی و برگزاری کلاس های فوق برنامه است که شامل دروس جبرانی، تکمیلی، تقویتی، فرهنگی، ورزشی، بهداشتی و اردوها و بازدیدهای علمی می شود.

شیخ الاسلام در زمینهٔ میزان وجه دریافتی از سوی اولیا که صرفا برای برگزاری خدمات آموزشی و پرورشی تحت عنوان فوق برنامه ارائه می شود یادآور شد: بر اساس تعیین هیئت امنا و هماهنگی با شورای عالی مناطق، هزینه کلاس های فوق برنامه مقطع ابتدایی مبلغ ۱۸۰ هزار تومان و مقطع متوسطه اول ۲۱۰ هزار تومان، متوسطه دوم نیز مبلغ ۲۴۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/ح

پرسش و پاسخ در ۴۴ مدرسه استان قم به صورت هیئت امنایی اداره می شود

گفتگو با هوش مصنوعی