<span class="text danger">36 درصد</span> مدارس <a href="/fa/dashboard/ class="text info">تهران</a> &quot;تخریبی یا فرسوده&quot; است



به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس زارع؛ مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران امروز در نشست خبری با رسانه ها اظهار کرد: سال گذشته ۱۱۱ مدرسه در قالب ۱۲۷۳ کلاس درس و ۱۶۲ هزار متر مربع تحویل آموزش و پرورش استان تهران دادیم که ۸۶ مدرسه در شهرستان ها و ۲۵ مدرسه در تهران بود، همچنین ۲۰۴ مدرسه در دو سال گذشته تحویل شده است.

وی افزود: آمار مدارس فرسوده کاهش داشته است و ۵۰۰ کلاس تخریب و بازسازی را حذف و مجدد ساختیم، از ۱۱۱ مدرسه ساخته شده در سال ۱۴۰۲، ۱۰ درصد مدارس در بازه زمانی ۶ ماه تحویل داده شد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران گفت: سال گذشته، صنعتی سازی را در برنامه ها داشتیم و در حال انعقاد قرارداد با وزارت دفاع هستیم و روش نوینی به کار گرفته می شود.

حذف بخاری از مدارس استان تهران

زارع بیان کرد: حذف بخاری در استان تهران محقق شده است واگر در مدرسه ای بخاری گازی یا نفتی باشد جزو مدارس استیجاری است.

وی با اشاره به استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس و اصلاح موتورخانه های مستهلک گفت: ۱۲۶ مدرسه در قالب ۱۴۳۳ کلاس درس که ۱۰۰ مدرسه در شهرستان ها و ۲۶ مدرسه در تهران است، ساخته خواهد شد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران ادامه داد: از ۱۱۱ مدرسه تحویلی در سال گذشته ۵۵ درصد با مشارکت خیران بود که ۳۰ درصد آن آورده خیران و مابقی آورده دولت بود.

تاکید بر مقاوم سازی به جای ساخت مدارس

زارع با تاکید بر مقاوم سازی مدارس بیان کرد: هزینه مقاوم سازی یک سوم هزینه ساخت است و خیرانی را که آورده کم دارند به سمت مقاوم سازی می بریم.

۱۳ درصد مدارس استان تهران باید تخریب شود

وی بیان کرد: در استان تهران ۵۶۲۹ مدرسه دولتی و ۵۹۴۰۰ کلاس درس داریم که ۱۳٫۸ درصد کلاس های موجود نیازمند تخریب و بازسازی هستند و عمدتا در شهر تهران در مناطق ۱۰، ۱۱،۱۲، ۱۳،۱۶،۱۹،۶،۸و ۹ قرار دارند و در شهرستان های تهران در شهریار، شهرری، دماوند و پاکدشت قرار دارند.

۲۲ درصد مدارس استان تهران نیازمند مقاوم سازی

زارع گفت: ۱۳۵۸۵ کلاس درس در استان تهران نیازمند مقاوم سازی هستند یعنی در مجموع ۲۲٫۸ درصد کلاس های موجود نیازمند مقاوم سازی هستند.

اوضاع حاد کمبود مدرسه در ۴ منطقه تهران

زارع بیان کرد: سرانه فضای آموزشی در استان تهران ۴٫۷۴ متر مربع است و در ۴ منطقه ۱۵، ۱۷، ۱۸ و ۱۹ سرانه از این مقدار هم پایین تر است، ۱۳۴ مدرسه ۱۵ کلاسه در شهر تهران و ۶۹۵ مدرسه ۱۵ کلاسه در شهرستان های استان تهران نیاز داریم و در مجموع به ۸۲۹ مدرسه ۱۵ کلاسه برای رسیدن به سرانه متوسط ۴٫۷۴ متر مربع با اعتبار ۲۴ هزار و ۸۷۰ میلیارد تومان نیاز داریم.

حل مشکل مدارس در استان تهران نیازمند ۵۰ هزار میلیارد تومان

مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران بیان کرد: ۸ هزار کلاس درس نیازمند مقاوم سازی هستند و برای حل این مشکل به ۵۵۰ مدرسه ۱۵ کلاسه نیاز است و در مجموع ۵۰ هزار میلیارد تومان نیاز است تا مشکل مدارس در استان تهران حل شود.

وی با اشاره به برنامه هفتم توسعه گفت: طبق برنامه باید سالانه ۹۰۰ کلاس درس را تخریب و بازسازی و ۸۰۰ کلاس درس را مقاوم سازی و ۱۰۲۰کلاس درس بسازیم، منابع تحقق این اهداف از اعتبارات استانی، ملی، خیران و مولد سازی است

وی تاکید کرد: در استان تهران مشکل تامین زمین داریم و باید برای اختصاص زمین پیگیری لازم شود همچنین اعتباراتی که برای استان تهران تأمین می شود براساس شاخص های استانی است در حالیکه بحث مدارس متفاوت است، آموزش و پرورش هم باید در نگه داری مدارس تلاش کند.

زارع درباره مولدسازی املاک با ذکر یک مثال گفت: مدرسه شهید رجایی میدان ونک دو سال قبل ۴ همت ارزش گذاری شده بود و جزو اموال مولدسازی است که با فروش آن ۱۵۲ مدرسه را مقاوم سازی کرده و مدارس استاندارد تحویل می دهیم.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «36 درصد مدارس تهران "تخریبی یا فرسوده" است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.