هشدار کارشناسان نظامی دربار خطر ورشکستگی ارتش آلمان- اخبار اروپا - اخبار بین الملل تسنیم



به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه «فوکوس آلمان در مطلبی نوشت: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده از طرف دولت آلمان قرار است ۱۰۰ میلیارد یورو به عنوان بخشی از طرحی برای ایجاد »نقطه عطف" اعلام شده توسط اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان به بوندسوهر جریان یابد. اما به گفته مقامات باز هم هنوز چیزی نرسیده است. کارشناسان بودجه و دفاعی در آلمان هشدار می دهند که اگر این پول به زودی استفاده نشود، بوندسوهر ممکن است ورشکست شود.

در ادامه این مطلب آمده است: ارتش آلمان نمی تواند در شرایط اضطراری از خود آلمان دفاع کند. تجهیزات بد است. اخبار بد در مورد وضعیت سربازان و ارتش آلمان در رسانه ها اخیرا متوقف نمی شود و حالا هم خبر دیگری منتشر شده مبنی بر اینکه بوندسوهر در معرض ورشکستگی است.

ایگنو گادشنس، از اعضای کمیته دفاعی پارلمان آلمان برای حزب دموکرات مسیحی در این باره گفته است: اگر برنامه ریزی مالی فعلی حفظ شود، ارتش آلمان به زودی ورشکسته خواهد شد. آندریاس شوارتز، کارشناس بودجه و دفاع حزب سوسیال دموکرات نیز همین موضع را دارد. وی در این باره گفته است: اگر ما بودجه دفاعی را به شدت افزایش ندهیم، اوضاع به زودی برای بوندسوهر تیره و تار می شود.

بودجه دفاعی سالانه در آلمان ۵۰ میلیارد یورو است. علاوه بر این، صندوق ویژه ۱۰۰ میلیارد یورویی وجود دارد که اولاف شولتز بیش از یک سال پیش برای ایجاد تحول در ارتش اعلام کرده بود که تا کنون مقدار زیادی از آن به بوندسوهر نرسیده است.

اوا هوگل، کمیسر نیروهای مسلح پارلمان در اواسط ماه مارس از سرعت ایجاد این «نقطه عطف» انتقاد کرده و گفت: اولین پروژه ها در راه است. اما سربازان ما در سال ۲۰۲۲ هنوز یک سنت از صندوق ویژه دریافت نکرده اند. هوگل نوشت: سیستم تدارکات بسیار کند است. وی در ادامه تاکید کرد که دفاتر لشکرها پر شده است، اما لباس فروشی ها، انبارهای مهمات و لوازم یدکی نه."

سوزان ویگاند، رئیس تولید کننده تجهیزات زرهی رنک هم گفت: صنعت تسلیحات نیز با توجه به عدم سفارش از صندوق ویژه، از دولت انتقاد دارد. وی گفت: تا به امروز، سفارشات دریافتی برای صنایع آلمان از صندوق ویژه ناچیز بوده است.

این روزها رسانه های آلمانی در گزارش های مختلفی ابعاد تازه ای از ضعف های ارتش آلمان را آشکار می کنند.

دولت آلمان می خواهد با یک صندوق ویژه ۱۰۰ میلیاردی، ارتش را از نظر دفاعی مجهزتر کند. اما بر اساس گزارش رسانه ها، با وجود این تزریق نقدینگی تاریخی، به نظر می رسد که سربازان نمی توانند به اندازه کافی حتی به تعهدات خود در قبال ناتو عمل کنند.

ارتش آلمان این روزها با مشکلات زیادی از جمله کمبود پرسنل و تجهیزات مواجه است که جنگ اوکراین هم این کمبودها را بیشتر آشکار کرده است.

به گفته مقامات در سال ۲۰۲۲، برای دومین بار متوالی، ارتش آلمان بیش از استخدام نیرو تعداد زیادی سربازان خود را از دست داد.

در پایان ماه مارس مشخص شد که بیش از ۱۹۵۰۰ سرباز در سال ۲۰۲۲ بوندسوهر را ترک کرده اند که بالاترین رقم از سال ۲۰۱۷ بوده است. بر اساس اطلاعات وزارت دفاع آلمان برای اینکه ارتش آلمان بتواند به هدف سیاسی ۲۰۳۰۰۰ سرباز تا سال ۲۰۳۱ دست یابد، ۲۱۰۰۰ سرباز هر سال باید برای خدمت استخدام شوند.

ایوا هوگل ، کمیسیونر نیروهای مسلح بوندستاگ، هم اخیرا در اظهاراتی خواستار تقویت ارتش آلمان شد تا نه تنها بر مواد، بلکه بر استخدام پرسنل نیز تمرکز کند. او به روزنامه های گروه رسانه ای فونکه گفت: وزارت دفاع به دنبال این است که بوندسوهر را از ۱۸۳۰۰۰ سرباز فعلی به ۲۰۳۰۰۰ تا سال ۲۰۳۱ برساند. من آن را دست نیافتنی می دانم.

هوگل به کاهش درخواست ها و نرخ بالای ترک تحصیل در میان استخدام کنندگان اشاره کرد. او گفت: چالش ما درباره کارکنان حتی بیشتر از تجهیزات است.

اوا هوگل، کمیسیونر ارتش آلمان در پارلمان این کشور یک مشکل اساسی را در این راستا می بیند و آن این است که متقاضیان کافی برای افزایش نیروها وجود ندارد و حتی کسانی که می آیند لزوما نمی مانند.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان هم اخیرا در مصاحبه ای اظهار داشت که کمبود تجهیزات ارتش آلمان در این دهه قابل جبران نیست.

پیستوریوس در این باره گفت: همه ما می دانیم که شکاف های موجود تا سال ۲۰۳۰ نمی توانند به طور کامل بسته شوند. کمبود پول و ظرفیت تولید در صنعت وجود دارد.

وزیر دفاع آلمان گفت: بوندس وهر (نیروهای مسلح آلمان) بعد از دهه ها بی توجهی دولت فدرال، نیرو و تجهیزات کافی ندارد. پیستوریوس افزود: آلمان باید سرمایه گذاری بیشتری در ارتش خود داشته باشد تا در استانداردهای ناتو قرار بگیرد.

وزیر دفاع آلمان گفت که ارتش این کشور آماده دفاع از کشور در برابر تهاجم نظامی نیست.

این مقام آلمانی اظهار داشت: ما هیچ نیروی مسلحی نداریم که بتواند از کشور دفاع کند، یعنی قادر به دفاع در مقابل یک جنگ تهاجمی باشد که وحشیانه به راه انداخته شده است.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در هشدار کارشناسان نظامی دربار خطر ورشکستگی ارتش آلمان- اخبار اروپا - اخبار بین الملل تسنیم

گفتگو با هوش مصنوعی