گلایه باقرزاده از شرکت توسعه تجهیز: با کدام کارشناسی سالن شمشیربازی را به جودو دادند؟



رییس فدراسیون شمشیربازی گفت: نمی دانم با کدام کار کارشناسی سالن تخصصی شمشیربازی را قرار است به جودو بدهند و من انتظار داشتم با نتایجی که گرفتیم بیشتر به ما توجه شود.

به گزارش ایسنا، فضل الله باقرزاده در مورد اینکه شمشیربازی سالن تخصصی ندارد و قرار است سالن تخصصی شمشیربازی که در اختیار فدراسیون کشتی است، از کشتی گرفته و به جودو داده شود، تصریح کرد: من نمی دانم آقای کریمی رییس شرکت توسعه و تجهیز روی چه سیستم کارشناسی سالنی که برای شمشیربازی است را به جودو می دهد. نمی دانم چه کسی کار کارشناسی می کند که سالن ما را دارند به جودو می دهند. فکر می کنید من درخواست نداده ام؟ ساعت ها با داورزنی و مسئولان ورزش رایزنی کردم اما وقتی سالن را واگذار کردند من چه کار کنم؟

او ادامه داد: شما ببینید ملی پوشان بدون داشتن سالن تخصصی چنین افتخار آفرینی هایی می کنند و اگر سالن خود را داشتند چه کار می کردند. از فخری گرفته تا عابدینی و پاکدامن همه نسبت به این مسئله ناراحت بودند و می گفتند مگر ما ندرخشیدیم.

باقرزاده در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه نایب رییس کمیته ملی المپیک است انتظار بیشتری از او وجود دارد که بتواند حداقل با لابی یک سالن برای شمشیربازی تهیه کند و چرا چنین اتفاقی نمی افتد، تصریح کرد: دست من نیست. من کارشناس هستم و نظر کارشناسی خود را می دهم. کارشناسان وزارت ورزش و شرکت توسعه و تجهیز باید این نگاه را داشته باشند که سالن شمشیربازی را به این فدراسیون بدهند. آن سالن، زیباترین سالن در خاورمیانه است.

او در مورد اینکه چرا در جلسه ستاد عالی بازیها مشکل نداشتن سالن را مطرح نکرده است، گفت: جلسه ستادعالی بازی ها بیشتر کارشناسی روی خود شمشیربازی بود و اینکه چه حمایت هایی باید کنند که سهمیه گرفته شود. این سالن حتی اینکه دست کشتی هم هست ایراد دارد چون سه هزار تا صندلی دارد و سالن مسابقه است نه تمرین. من این انتظار را داشتم با نتایجی که داشتیم به ما توجه کنند. تمام درخواست ما این است سالن ما را بدهند اما اگر نمی دهند حداقل همین سالن افراسیابی را بدهند تا تجهیزش کنیم.

باقرزاده در مورد جام جهانی شمشیر بازی سابر تهران بیان کرد: من هیج موقع از لحاظ مالی گلایه نکردم اما همه تیم ها برای این مسابقات آمدند و از طرفی به مشکل اینترنت هم برخورد کردیم. البته روزی که آمدند اینترنت در هتل وصل شد و توانستند با خانواده های خود در تماس باشند. سطح مسابقات هم نسبت به دوره های قبل که خودم بودم، بالاتر بود. ایران هم نتوانست مقامی بالاتر از دوازهمی به دست آورد. البته می توانستم مانند برخی رشته ها تیم های ضعیف تری بیاوریم تمام مدال ها را درو کنیم. از لحاظ اقتصادی هم خیلی رعایت کردیم که ریخت و پاش نداشته باشیم.



باقرزاده در پاسخ به این پرسش که کسب عنوان دوازدهمی در بخش انفرادی این مسابقات نشان نمی دهد پشتوانه ما ضعیف شده است و به مسابقات کمی هم اعزام می شوند، تصریح کرد: بخاطر شرایطی که هست نمی توانیم خیلی اعزام داشته باشیم. الان چند مسابقه دیگر مانند جام جهانی تهران دارد در نقاط مختلف دنیا برگزار می شود اما نمی توانم هزینه های سنگین اعزام را تامین کنم. اسپانسر هم وارد نمی شود چون می خواهد دیده شود. با این حال اردوهای خیلی زیادی برای آنها گذاشتیم و داریم تلاشمان را می کنیم.

رییس فدراسیون شمشیربازی در پاسخ به این پرسش که اگر نسل طلایی سابر کنار برود نگرانی برای پشتوانه آنها ندارد، تاکید کرد: در سابر پشتوانه سازی خیلی خوبی داریم. در فلوره و اپه هم جوانان خوبی پیدا کرده ایم. ما داریم با بضاعتی که داریم تلاشمان را می کنیم.



او در عملکرد سابریست های بزرگسال در جام جهانی مصر گفت: ما دنبال سهمیه انفرادی نیستیم و دنبال سهمیه تیمی هستیم. ما در جام جهانی مصر ششم شدیم و ۳۰ امتیاز گرفتیم اما شاه بیت کار ما باید در المپیک باشد. برای سهمیه تیمی هم باید معجزه شود که چین سهمیه بگیرد، پس سهمیه تیمی ما تقریبا حتمی است.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در گلایه باقرزاده از شرکت توسعه تجهیز: با کدام کارشناسی سالن شمشیربازی را به جودو دادند؟

گفتگو با هوش مصنوعی