طلاب برای مقابله با کرونا خط شکن شدند



ایسنا/خراسان شمالی نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: طلاب و حوزویان مدافع سلامت در زمینهٔ مقابله با کرونا خط شکن شدند و زیبایی نظام اسلامی و نگاه متعالی روحانیت شیعه را متجلی کردند.

حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، ششم اردیبهشت در دیدار گروه های جهادی طلاب و مدافعان سلامت که به مناسبت هفته سلامت برگزار شد، به تبیین نگاه اسلام به موضوع پیشگیری از بیماری ها پرداخت.

وی با اشاره به نگاه اسلام به ضرورت پیشگیری و جلوگیری از ابتلا به بیماری ها و دردهای مختلف، اظهار کرد: در آیه «کلوا واشربوا و لا تسرفوا؛ بخورید و بیاشامید و اسراف نکنید» تمام حرف های گفتنی در بحث بهداشت و سلامت آمده است؛ زیرا خود این آیه دستور بهداشتی و پزشکی است که در صورت اهتمام به آن، بی نیاز از طبیب می شویم.

یعقوبی با بیان اینکه دین اسلام دین سلامت و بهداشت جسم و جان است، خاطرنشان کرد: اسلام به سلامتی ما اهمیت فراوانی داده و در این میان یکی از مواردی که به سلامت ما کمک می کند روزه گرفتن است.

وی با اشاره به اینکه اسلام برای بهداشت روح و جان و جسم حرف و رهنمود دارد، تصریح کرد: اگر دستورات اسلامی را در آداب مختلف رعایت کنیم بدون شک دچار بسیاری از بیماری ها نخواهیم شد.

یعقوبی با بیان اینکه دین اسلام دین مدافع سلامت جسم و جان است؛ به این معنا که هم مدافع روح و هم مدافع جسم است، افزود: نسخه سلامت جسم و جان انسان در قرآن و روایات آمده است که اگر رعایت کنیم سلامت خود را تضمین کرده ایم.

وی در ادامه با گرامیداشت هفته سلامت، از مجاهدت های مدافعان سلامت در عرصه مقابله و مبارزه با کرونا قدردانی کرد و گفت: مدافعان سلامت درزمینهٔ مقابله با کرونا خط شکن شدند و آن قدر خوش درخشیدند که مقام معظم رهبری فرمودند هر کدام از مدافعان سلامت در این راه جان خود را از دست دهد حکم شهید دارد.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: طلاب و حوزویان مدافع سلامت درزمینهٔ مقابله با کرونا خط شکن شدند و زیبایی نظام اسلامی و نگاه متعالی اسلام را متجلی کردند.

پیوند پزشکان و روحانیان درزمینهٔ مقابله با کرونا منشأ برکات فراوانی شد

یعقوبی با بیان اینکه مدافعان سلامت در جریان مقابله با کرونا حافظ جان و سلامت مردم شدند و در ردیف مدافعان حرم و حریم و شهدا قرار گرفتند، افزود: اینکه برخی افراد شبانه روز خود را وقف سلامت کسانی کردند که از ویروس کرونا متأثر شده بودند بسیار باارزش و ستودنی است.

وی اضافه کرد: این زیبایی نظام اسلامی و تجلی گر نگاه متعالی مردم ما است، برخلاف نگاه غرب که همه اخلاقیات آنها سودمحور بوده و اخلاق را تا جایی پیگیری می کنند که سود شخصی آنها به خطر نیفتاده است؛ اما اسلام این گونه تأکید کرده که خود را نبینید بلکه ابتدا دیگران را دیده و برای رفع گرفتاری آنها تلاش کنید.

یعقوبی خاطرنشان کرد: کرونا گرچه آثار تخریبی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی زیادی داشت اما تجربه ای بود که نگاه ما را به دنیا معرفی کرد و به همه نشان داد فرهنگ ایران اسلامی فرهنگ دفاع از بشریت و انسانیت است.

وی افزود: برخلاف کشورهای غربی که در بین بیماران کرونایی گزینش کرده و از درمان پیران به نفع جوانان صرف نظر می کردند در کشور ما برای سلامت همه تلاشی جهادگونه صورت می گیرد؛ زیرا در اسلام جوان و پیر نداریم و انسان، انسان است که در جریان مقابله با کرونا این نگاه وسیع اسلام به دنیا مخابره شد.

یعقوبی گفت: ایران این ویروس را به خوبی مدیریت کرد، دلیل آن هم این است که دین و مذهب و آیین در ایران جایگاه خود را حفظ کرده و اقشار مختلف برای مقابله با کرونا با اعتقاد اسلامی و انسانی خود وارد عرصه شدند.

رئیس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی اظهار کرد: درزمینهٔ مقابله و مبارزه با کرونا پیوند روحانیت و پزشکان و پرستاران بسیار زیبا بود.

وی بیان کرد: این فعالیت های مشترک و همکاری و هم افزایی نشان داد که همه جا می توانیم باهم باشیم و باهم بودن برکت دارد؛ زیرا اگر همه با هم باشیم مشکلات ما زودتر رفع می شود.

امام جمعه بجنورد در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر تداوم رعایت مسائل بهداشتی برای پیشگیری از کرونا، اظهار کرد: با کاهش روند ابتلا به این بیماری ذوق زده نشویم و زحمت های گذشته را هدر ندهیم؛ ازاین رو باید رعایت مسائل و توصیه های بهداشتی تا ریشه کنی این بیماری ادامه داشته باشد.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در طلاب برای مقابله با کرونا خط شکن شدند

گفتگو با هوش مصنوعی