نمایشگاه دستاوردهای ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی در سنندج برپا می شود



به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سپاه بیت المقدس استان کردستان، سردار ذبیح الله مالکی اظهارداشت: نمایشگاه دستاوردهای ۴۰ سالگی انقلاب در راستای نشان دادن خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مردم با فرهنگ و فرهیخته کردستان، همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر در یادمان شهدای گمنام و مقاومت شهرستان سنندج برگزار می شود.

وی افزود: در کنار این نمایشگاه، برنامه های جانبی از جمله اجرای تئاتر خیابانی با موضوع انقلاب و دفاع مقدس، پخش فیلم سینمایی با موضوعات دفاع مقدس و انقلاب در سالن همایش های اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کردستان برای بهره مندی بیشتر بازدیدکنندگان اجرا می شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کردستان ادامه داد: چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فرصت مغتنمی است تا ضمن مرور مجدد آرمان های سترگ بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و اندیشه های متعالی مقام معظم رهبری، نسبت به تبیین ابعاد مولفه ها، مبانی، ارزش ها و برکات انقلاب اسلامی به ویژه در حوزه دفاع مقدس و مقاومت، به منظور طراحی افق های بلند و چاره اندشی برای حذف موانع، رفع مشکلات، چالش های ناشی از هجمه های سخت افزاری و نرم افزاری نظام جهانی سلطه، گام های بلندی برداشته شود.

مالکی در بخش دیگری از سخنان خود به استان کردستان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و با بیان اینکه شناسایی پیشکسوتان کردستانی در عرصه دفاع مقدس یکی از اهداف این اداره کل است، یادآور شد: با تشکیل شورای پیشکسوتان دفاع مقدس استان کردستان، این اهداف تحقق خواهد یافت.

وی بیان کرد: یادگاران دوران دفاع مقدس افتخار آفرینان میهن اسلامی هستند و امروزه به عنوان یادگار شهدا و امام شهدا و حافظ ارزش ها تلاش و خدمت می کنند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کردستان با بیان اینکه حضور رزمندگان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس مایه خیر و برکت است، گفت: باید برای حفظ پویایی و انتقال روحیه انقلابی به نسل های آینده، یاد و خاطره حماسه ها و رشادت های شهیدان انقلاب اسلامی گرامی داشته شود.

مالکی با بیان اینکه کردستان زادگاه انسان های انقلابی و ایثارگر است، اظهارداشت: تداوم راه شهدا سبب رشد و ارتقای جامعه در حوزه های مختلف فرهنگی، اخلاقی، سیاسی و اجتماعی خواهد شد.

وی با بیان اینکه نسل جوان حاضر جامعه تشنه دانستن و یادگیری هستند و دشمن نیز آماده است تا از این فرصت به نفع خود استفاده کند، افزود: با گردشگری دفاع مقدس می توان گردشگران را با تاریخ حماسه ها و رشادت های مردم دیارمان آشنا کرد و فرهنگ شهادت و ایثار را به گردشگران معرفی کرد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کردستان ادامه داد: استان کردستان از جمله استان های درگیر در هشت سال دفاع مقدس ایران و عراق بود، به همین دلیل مناطق جنگی و آثار زیادی از رشادت های رزمندگان، ایثارگران و شهیدان در این استان به یادگار مانده است.

مالکی یادآور شد: در سطح استان کردستان دو هزار و ۵۰۰ نقطه یادمانی شناسایی و ثبت شده و همچنین ۹۰۰ نقطه نیز به عنوان مدخل دانشنامه استان به تهران ارسال شده تا در دایره المعارف ثبت شود در حالی که مردم از این نقاط یادمانی زیاد آگاه نیستند و لازم است که تابلوهایی برای توضیح مردم در این نقاط یادمانی نصب شود تا مسافران و گردشگران از آن آگاه شند.

وی بیان کرد: ۱۵ یادمان در سطح استان وجود دارد، اما هفت یادمان در سطح کشور جهت بازدید گردشگران و راهیان نور مورد تایید قرار گرفته است.

پرسش و پاسخ در نمایشگاه دستاوردهای ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی در سنندج برپا می شود

گفتگو با هوش مصنوعی