موافقت <a href="/fa/dashboard/ معظم رهبری" class="text info">مقام معظم رهبری</a> برای برداشت از <a href="/fa/dashboard/ توسعه ملی" class="text info">صندوق توسعه ملی</a> جهت ساخت <a href="/fa/dashboard/ آهن چابهار – زاهدان" class="text info">راه آهن چابهار – زاهدان</a>



وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد؛

اسلامی گفت: از مقام معظم رهبری برای ساخت و تکمیل راه آهن چابهار – زاهدان درخواست برداشت از صندوق توسعه ملی کرده بودیم که خوشبختانه موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در مراسم بهره برداری از ۲۱۳ دستگاه ناوگان ریلی جدید با بیان اینکه در شرایط تحریمی با همت بالا و باور توانستیم رونق تولید را معنا می کنیم، گفت: ایران دارای نیرو های با استعداد بسیار زیاد و مردم با ظرفیتی است و ما آنچه که نیاز داریم را در داخل می توانیم تأمین کنیم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: با تعاملات و انجام کار های تیمی و کار های بین بخشی می توانیم از ظرفیت های پروژه ای در این بخش استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: طرح دریافت مالیات از خانه های خالی تا پایان سال اجرایی می شود/ واگذاری مدیریت پایانه های مرزی به وزارت راه و شهرسازی

اسلامی افزود: ما حتما این شایستگی را داریم و باید باور کنیم در صنعت ریلی در بازار جهانی سهم داشته باشیم. اشتغال و ظرفیت تولید را افزایش دهیم و سهم بازار را جذب کنیم.

وی ادامه داد: آسیا حدود ۶۰ درصد جمعیت جهان را دارد و توسعه، انرژی و خیلی از منابع اینجا است.

اسلامی اضافه کرد: باید سعی کنیم این ظرفیت ها به موقع پیگیری شود و زمینه رشد روزافزون صنعت ریلی را فراهم کنیم و برندسازی داشته باشیم و باور کنیم که برند جهانی هستیم.

وزیر راه و شهرسازی افزود: در بهره برداری از خط آهن یکی از تکالیف ما که در احتساب مدیرعامل راه آهن بود ارتقای بهره وری، ارتقای کیفیت و رشد رضایتمندی بود.

اسلامی ادامه داد: اصلاح مسیرها، افزایش ظرفیت خطوط، ایجاد خطوط موازی و اتصال جدید به استان ها و مراکز بار از استراتژی های ما است که در برنامه ششم توسعه و سیاست های کلی نظام مورد تأکید قرار گرفت.

وی با تأکید بر اینکه باید اولویت ها را مدنظر قرار دهیم و منابع را به جا هزینه کنیم تا عملکرد راه آهن بهتر شود، گفت: در راستای تکمیل خط آهن چابهار - زاهدان از مقام معظم رهبری تقاضا کردیم اجازه برداشت از صندوق توسعه ملی را به ما بدهند که ایشان موافقت کردند و پیش بینی می کنیم این پروژه به سال ۱۴۰۰ برسد.

وزیر راه و شهرسازی افزود: با روان سازی خدمات، کاهش بوروکراسی و به حداقل رساندن زمان توقف بار در راه آهن باید سهم خود را از صد میلیون تن بار اطراف خزر افزایش دهیم که این به اشتغال و تولید پایدار می انجامد و درآمد سرانه کشور را از حمل ونقل ریلی افزایش می دهد.

وزیر راه و شهرسازی گفت: باید سهم خود را از ۱۰۰ میلیون تن بار اطراف خزر افزایش دهیم؛ که این امر موجب افزایش اشتغال و همچنین تولید پایدار می شود.

اسلامی گفت: ۵ دستگاه لوکوموتیو و ۲۰۸ دستگاه واگن، وارد حوزه حمل و نقل می شود و به زودی به بهره برداری می رسد.

انتهای پیام/

۵ دستگاه لوکوموتیو و ۲۰۸ دستگاه واگن وارد حوزه حمل و نقل می شود
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «موافقت مقام معظم رهبری برای برداشت از صندوق توسعه ملی جهت ساخت راه آهن چابهار – زاهدان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.