سیستم ورزش و جوانان فاقد بنیه علمی است



نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه در حوزه ورزش و جوانان از سطح وزارتخانه تا سطوح پایینتر، بنیه علمی تخصصی ندارند.

به گزارش ایسنا، بهروز بنیادی در نخستین جلسه شواری ورزشی شهرستان کاشمر عنوان کرد: اگرچه در سال های گذشته دولتها بودجههایی را در اختیار مراکز استان ها قرار میدادند اما مدیران اغلب اعتبارات را در مشهد هزینه میکردند و این موجب میشد شهرستان ها در این سال ها مورد غلفت قرار بگیرند.

وی ادامه داد: خوشبختانه امروزه در اغلب روستاهای بخش مرکزی کاشمر یک فضای ورزشی طراحی شده است، در داخل شهر نیز شهردار این شهر بیشترین نقش را در پیشرفت و توسعه ورزشکاران داشته است. اگر چه در گذشته کاشمر به عنوان قطب ورزشی در استان مطرح بود، به طوری که بعد از مشهد دومین شهری بود که در همه رشتهها حرف برای گفتن داشت، اما متاسفانه مسیر نزولی را طی کردیم.

وی در ادامه بنیه علمی را یکی از ضعفهای ورزش و جوانان دانست و عنوان کرد: متاسفانه در خود ورزش و جوانان از سطح وزارتخانه تا سطوح پائینتر گرفته بنیه علمی تخصصی را ندارند، به عنوان نمونه هیچ کدام از همکاران رئیس اداره ورزش و جوانان کاشمر تخصصی نیستند.

بنیادی گفت: باتوجه به اینکه دیگر کارهای سنتی جواب نمیدهد باید به سمت هوشمندسازی و تخصصی شدن حرکت کرد، همچنین باید در حد توان مکان ها و فضاهای ورزشی موجود در شهرستان ها به افرادی که در خود شهرستان حضور دارند واگذار شود تا نگهداری بهتر انجام شود.

وی در ادامه نیازهای شهرستان را بسیار متعدد دانست و افزود: در منطقه با پراکندگی فضاها مواجه هستیم، اگرچه در شهرستان خلیلآباد زمین بسیار خوبی برای تمرین ورزشکاران حتی در سطح استان و ملی پیش بینی شده بود اما از سال ها قبل اقدامی در این پروژه صورت نگرفت و در حال تخریب است.

وی همچنین اظهار کرد: اگرچه یکی از نیازهای اساسی دومیدانی وجود پیست است، اما هیچ فضای خاصی برای این رشته در شهرستان کاشمر نداریم، حتی پیست موجود در استادیوم آزادی هیچ تغییری نکرده و باید ساماندهی شود.

وی در خصوص وضعیت اماکن ورزشی در بخش کوهسرخ افزود: بخش کوهسرخ با نزدیک به ۵۰ هزار نفر جمعیت هیچ مکان ورزشی ندارد، همان سالن موجود هم مناسب نیست و این موجب شده از مردم کوهسرخ خجالت بکشیم.

وی بیان کرد: حتی در داخل خود روستاها نیز زمینهای خاکی مناسبی نداریم، اگر چه در شهر ریوش زمینی پیش بینی شده اما سال هاست نیمه کاره مانده است.

افتتاح۱۵۰ خانه ورزش روستایی تا پایان سال در خراسان رضوی

در ادامه این نشست مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی اظهار کرد: خوشبختانه ورزش استان در یک سال گذشته به افتخارات خوبی دست یافته است به طوری که با تلاش هیئت های ورزشی موفق به کسب رتبه اول در ورزش همگانی کشور، کسب رتبه دوم در المپیاد استعدادیابی کشور و جزء سه استان برتر در حوزه ورزش بانوان شده ایم.

فرزاد فتاحی از کسب رتبه اول کشور در بحث ورزش روستایی خبر داد و افزود: سال گذشته ۱۵۰ خانه ورزش روستایی در سطح استان افتتاح شده که مورد استقبال روستاییان قرار گرفته است.

وی همچنین عنوان کرد: در ۶ ماهه نخست سال ۶۰ خانه ورزش روستایی در استان به بهره برداری رسیده است و با برنامه ریزی و هدف گذاری انجام شده تا پایان سال نیز ۱۵۰ خانه ورزش روستایی در خراسان رضوی احداث و مورد بهره برداری قرار می گیرد و به ۲۱۰ خانه ورزش روستایی خواهد رسید.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: در شهرستان کاشمر نیز آمادگی داریم در صورتی که شهرستان فضای مورد نیاز خانه ورزش روستایی را تحویل دهد اداره کل ورزش و جوانان نیز تا پایان سال نسبت به تأمین تجهیزات مورد نیاز ۵ تا ۱۰ خانه ورزش روستایی اقدام کند.

فتاحی اظهار کرد: درآمد اماکن ورزشی در هر شهرستان متعلق به همان شهرستان است و از این حیث اعتبارات خوبی به شهرستان ها پرداخت شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه هر شهرستانی به هرمیزانی که درآمد داشته باشد برای خودشان خواهد بود، گفت: درآمد حوزه ورزش استان در سال ۹۶ مبلغ ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بود، با فعالیت ها و تلاش های انجام شده این میزان درآمد در سال گذشته به ۴ میلیارد ریال افزایش یافت که پیش بینی می کنیم این درآمد در سال جاری به ۸ میلیارد تومان برسد.

وی تاکید کرد: مجموع درآمد و اعتبارات اختصاصی حوزه ورزش در سال ۹۶ حدود ۱۱ میلیارد تومان بوده است و درآمد و اعتبار اختصاص یافته به حوزه ورزش خراسان رضوی در سال گذشته ۱۷ میلیارد تومان بوده به طوری که موفق شدیم در سال گذشته تمام بدهی ها را پرداخت کنیم.

فتاحی یادآور شد: در سال جاری نیز اگر رقم اعتبارات و درآمدی همانند سال گذشته اختصاص یابد قطعا سال خوبی پیش روی ورزش استان قرار می گیرد و هیئت های ورزشی که برنامه داشته باشند از این اعتبارات بهره مند می شوند.

وی در ادامه گفت: اعتبارات حوزه جوانان از ۳۵۰ میلیون تومان در سال ۹۶ به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در سال ۹۷ رسیده است.

وی در خصوص وضعیت ورزش در بخش کوهسرخ گفت: هر کاری بتوانیم برای این بخش انجام خواهیم داد تا پروژه های نیمه تمام را تکمیل کنیم.

اماکن ورزشی کاشمر فرسوده هستند

در این جلسه فرماندار کاشمر خواستار توجه جدی به حوزه جوانان و تأسیس سازمان های مردم نهاد در این حوزه شد.

مسلم ساقی افزود: در اداره کل ورزش و جوانان باید جوانان بیشتر از ورزش مورد توجه قرار بگیرند، بدون شک تاسیس سازمان های مردم نهاد کمک بسیاری در رفع مشکلات خواهد نمود.

فرماندار کاشمر ادامه داد: با توجه به نقش و کارکردهای اجتماعی ورزش می طلبد که توسعه ورزش به ویژه ورزش همگانی مورد توجه قرار گیرد تا علاوه بر کاهش بیماری ها منجر به کاهش افسردگی و سایر آسیب ها شود.

فرماندار کاشمر عنوان کرد: آمادگی داریم تا پایان سال ۱۰ خانه ورزش روستایی را برای تجهیز و بهره برداری تحویل اداره ورزش و جوانان دهیم.

ساقی با اشاره به اینکه اماکن ورزشی کاشمر به دلیل قدمت بالای ساختمانی فرسوده هستند و نگهداری و بهسازی این مجموعه ها نیازمند هزینه ها و اعتبارات بسیاری است، از مدیرکل ورزش و جوانان خواست تا در تخصیص اعتبارات نگاه ویژهای به اماکن ورزشی در این شهرستان داشته باشد.

فضاهای ورزشی بسیار نامناسب است

در این جلسه رئیس اداره ورزش و جوانان کاشمر گفت: در حال حاضر ۴۸ هیئت ورزشی در سطح شهرستان کاشمر داریم که ۴۳ هیئت در سطح استان و کشور بسیار فعال هستند، همچنین ورزشکاران شهرستان در سطح ملی نیز مقامهای بسیار خوبی را تاکنون کسب کرده اند.

محمد شایگان عنوان کرد: به رغم تنگناها و مشکلات اعتباری اما دولت تدبیر و امید اعتبارات بسیار خوبی را در سال گذشته و امسال برای توسعه اماکن ورزشی به شهرستان تخصیص داده است.

وی همچنین گفت: به رغم اینکه برخی اماکن را داریم اما استفاده بهینه نمیشود، که تلاش شده در جهت استاندارد سازی این اماکن اقدام شود.

وی با اشاره به اینکه فضاهای ورزشی شهرستان بسیار نامناسب است، عنوان کرد: مناسب سازی و بهسازی اماکن ورزشی در اولویت قرار گرفته است.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سیستم ورزش و جوانان فاقد بنیه علمی است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.