آب پاکی که شورای عالی شهرسازی بر ۱۷ سال بلاتکلیفی اراکی ها می ریزد

بلاتکلیفی مردم اراک در طرح ۵۵ متری بعد از ۱۷ سال انتظار به زودی با تصمیم شورای عالی شهرسازی و معماری کشور پایان می یابد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت مطلبی با عنوان «سرگردانی مردم اراک بعد از ۱۶ سال در طرح ۵۵ متری» خواستار پیگیری این موضوع شدند.
طرح ۵۵ متری اراک نخستین طرح اتصال معابر شرقی به غربی شهر اراک محسوب می شود که حدود ۱۷ سال پیش طراحی و به تصویب نهایی رسید و سال ها بلاتکلیف مانده است.
این طرح از جمله طرح های کلان شهر اراک است که مطالعات آن از سال ۸۲ باهدف حل معضل ترافیک و کاهش مشکلات روحی و روانی و مسائل مبتلا به آن آغاز و در کمیته فنی وزارت مسکن سابق مصوب و به عنوان طرح پیشنهادی باانگیزه اصلی شکست بار ترافیکی شهر در معاونت شهرسازی وزارت مسکن آن زمان به تصویب رسید و امروز بعد از گذشت حدود ۱۷ سال همچنان در چاله چه کنم چه کنم مسؤولان گرفتار است.
انتشار گزارش «با هزینه اجرای طرح ۵۵ متری بخش های زیادی از شهر احیا می شود/مسئولان حق توهین به شعور مردم را ندارند» در تاریخ ۱۷ آذر ماه، «تبدیل تراکم ۳ طبقه به ۱۴ طبقه خلاف صریح قانون است» در تاریخ ۱۳ آذرماه، «گنجاندن طرح ۵۵ متری در قالب بافت فرسوده دروغی بود که خورد مردم دادند/ مخالفان سوداگر زمین نیستند، از مردم عذرخواهی کنید لطفا» در تاریخ ۱۳ آذرماه،« عضو شورای شهر اراک خطاب به استاندار مرکزی: آقای استاندار مردم به کجا و به چه کسی متوسل شوند؟» در تاریخ ۵ ماه، «مهلت یک ماهه استاندار مرکزی برای پاسخ به وزارت راه/ با پیگیری فارس ۵۵ متری تعیین تکلیف می شود؟» در تاریخ ۲۸ آذرماه، « شورای شهر اراک پیشنهاد لغو طرح ۵۵ متری را مصوب کرده است» در تاریخ ۲۹ دی ماه، «لغو مصوبه اجرای خیابان ۵۵ متری در اراک» در تاریخ ۱۱ دی ماه بخشی از پیگیری های خبرگزاری فارس در رابطه به این سوژه بود.
اواخر سال گذشته بود که فرزانه صادق مالواجرد معاون شهرسازی و معماری به منظور بررسی میدانی طرح احداث بلوار ۵۵ متری اراک راهی استان مرکزی و اراک شد و در نشست با ساکنین پروژه ۵۵ متری اعلام کرد که طرح ۵۸ متری اراک در قالب طرح جامع این شهر مطرح شده و پیش بینی ملاحظات ترافیکی آن مربوط به ۱۶ سال پیش است که تا به امروز ترافیک قطعا افزایش پیدا کرده است، لذا این طرح به صورت ویژه در کمیته حمل و نقل و ترافیک شورای عالی شهرسازی بررسی خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی نیز در سفر خود به استان مرکزی در پاسخ به اعتراضات شهروندان اراکی که از اجرای این طرح ابراز نارضایتی کردند، عنوان کرد که آنچه قبل از اجرای هر طرح از اهمیت بالایی برخوردار است، میزان رضایت مردمی است و تا رضایت مردمی نباشد طرحی اجرایی نخواهد شد.
طرح این سخنان از سوی وزیر راه در جمع معترضین کافی بود تا ساکنین کوی ۵۸ متری که بارها و بارها از مسوولان استانی پاسخی در این رابطه دریافت نکرده و نا امید بودند، موضوع را از طریق معاونت شهرسازی وزارت راه و شهرسازی پیگیری کنند.
بعد از روی خوش وزیر راه و شهرسازی اراکی ها درخواستی را به حوزه معاونت شهرسازی وزارت راه و شهرسازی ارائه داده و ظرف گذشت ۶ روز درخواست آنان پاسخ داده و از آنها خواسته شد برای بیان دیدگاه و نظرات خود در روز هفتم به وزارت خانه مراجعه کنند و در روز دوازدهم کمیته فنی شهرسازی تشکیل و موضوع را رسیدگی کرد.
این اتفاق در حالی شکل گرفت که به گفته علیرضا مرادی عضو شورای اسلامی شهر اراک مردم ۶ ماه از یک مسؤول در استانداری وقت خواستند تا صحبت های خود را مطرح کنند بعد از گذشت ۷ ماه وقت دوساعته به آنها داده شد که از این دوساعت هم یک ساعت و ۵۰ دقیقه خود مسؤولان صحبت کرده و تنها ۱۰ دقیقه به مردم اجازه حرف زدن دادند.
جلسه اول کمیته فنی در تاریخ ۲۷ آبان ماه با حضور معاون راه و شهرسازی کشور و مدیران کل بافت فرسوده، بافت تاریخی و طرح جدید به اضافه ۷ نماینده مردم برگزار شد و در این جلسه مسؤولین حاضر نظرات و اعتراضات مردم را شنیدند، جلسه دوم نیز هفتم آذرماه با حضور اعضای کمیته فنی کشور، مشاورین و معاونین وزارت راه و شهرسازی، نماینده مسکن و شهرسازی استان، نماینده شهرداری اراک، نماینده استانداری، رئیس شورای شهر و تنی چند از مردم ساکن در این منطقه برگزار شد.
۲۹ خردادماه امسال نشست دیگری در شورای عالی شهرسازی و معماری کشور تشکیل و قرار شد تصمیم گیری نهایی در خصوص طرح جامع اراک پس از بازدیدهای میدانی گرفته شود.
امروز اما در سکوت کامل خبری و بدون دعوت از رسانه ها و ساکنین طرح ۵۸ متری، اعضای کمیته فنی شورایعالی شهرسازی و معماری ایران از محدوده طرح بازدید کردند.
رئیس شورای شهر اراک چند روز گذشته در گفت وگو با رسانه ها از پیش بینی لغو پروژه ۵۸ متری توسط شورای عالی شهرسازی و معماری خبر داده و اعلام کرده بود: چیزی که به نظر می رسد این است که احتمال لغو پروژه ۵۸ متری اراک توسط شورای عالی شهرسازی و معماری کشور زیاد است.
با توجه به اینکه احتمال لغو این طرح در شورای عالی شهرسازی و معماری کشور بیش از ۹۰ درصد است، ساکنین کوی ۵۸ متری که این روزها بیش از هر زمان دیگری نگران سرنوشت این طرح هستند با حضور در دفتر خبرگزاری فارس استان مرکزی از مسوولان استان خواهش داشتند که بیش از این برای لغو طرح سنگ اندازی نکرده و سعی نکنند با نفوذ خود مانع از لغو طرح شوند.
عبداله شهبازی یکی از مالکین محدوده ۵۸ متری و نماینده ساکنین محدوده این طرح در گفت وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: مردم این منطقه حدود ۱۷ سال است سرگردان و در بلاتکلیفی به سر می برند و ظلمی که در این سال ها در حق مردم این منطقه شد با هیچ چیزی قابل جبران نیست.
وی تصریح کرد: سال ها بود مسؤولان استانی ساکنین منطقه ۵۵ متری را از غولی ترسانده بودند که نه تنها ترسی نداشت، بلکه در کوتاه ترین زمان ممکن به درخواست ملاقات معترضین را اجابت کرده و آنها را به حضور پذیرفتند.
نماینده ساکنین محدوده ۵۸ متری تصریح کرد: از زمان تصویب طرح سال (۸۲) تا سال ۹۶ همه مسائل مربوط به اجرای طرح در اختیار مسوولان استانی بود، اما هیچ اقدامی نمی شد و کسی هم پاسخگو نبود، در این مدت یک هزار و ۲۰۰ ساکن منطقه حق هیچ گونه خرید و فروشی نداشتند و اجازه دخل و تصرف در سرمایه خود را از دست داده بودند.
شهبازی بیان داشت: بیش از ۱۶ سال مردم در انتظار اجرا یا عدم اجرای طرح بودند تا اینکه سال گذشته به دلیل آنکه پاسخی از مسوولان استانی دریافت نکردند، اعتراض خود را به گوش مسوولان راه و شهرسازی رسانده و از آنان طلب کمک کردند.
وی افزود: در نشست های متعددی که نمایندگان ساکنین با حضور کارشناسان مسائل ترافیک، راه و شهرسازی، معماری و محیط زیست برگزار کردند نظر مخالف همه آنها را مبنی بر توجیه نداشتن طرح و معایب آن دریافت کردند، این مخالفت ها در حالی بیان می شد که تنها دو نفر در استان بر اجرای طرح تأکید و ابرام داشتند.
نماینده ساکنین محدوده ۵۸ متری بیان کرد: از مسوولان استان که این همه سال در حق مردم این منطقه ظلم کردند خواهش داریم این روزها که مسوولان در وزارت راه و شهرسازی به دنبال بررسی ابعاد این طرح هستند از هرگونه اعمال نفوذی مبنی بر اجرا شدن طرح خودداری کرده و اجازه دهند یک بار برای همیشه مردم از بلاتکلیفی رها شوند.
شهبازی گفت: در طرح ۵۸ متری بدون نظر مشاور اقدام به بلوک بندی محدوده طرح شد، اما زمانی که این ایده در شورای عالی با مخالفت روبه رو شد، به جای بلوک بندی ایجاد فضای سبز در طرح گنجانده شد که آن هم با مخالفت روبه رو شد.
ستوده یکی دیگر از نمایندگان مردم ساکن در محدوده ۵۵ متری نیز گفت: بسیاری از مالکین گرفتار در ۵۵ متری از دنیا رفتند و به حقشان نرسیدند و به سایر ساکنین و مالکین ضررهای جبران ناپذیری وارد شد، مسوولان باید در رابطه با حق الناسی که طی ۱۷ سال از مردم سلب شد، پیش خدا پاسخگو باشند.
وی افزود: از شهرداری و شورای شهر پنجم تقاضا داریم در خصوص جبران قسمتی از ضرر و زیان های که طی این ۱۷ سال بر مالکین ۵۸ متری وارد شد، همگام با لغو طرح ۵۸ متری که در وزارت راه و شهرسازی در دست اقدام است، تصمیماتی را همچون تخفیف در عوارض، هزینه های پروانه های ساختمانی، تراکم بیشتر و … اتخاذ کنند که علاوه بر افزایش استقبال مردم برای دریافت پروانه های ساختمانی و درآمد شهرداری، هرچند ناچیز قسمتی از این ضرر و زیان های مالکین جبران گردد، چون به غیر از این نیست که طی این سال ها با افزایش و چند برابر شدن هزینه ها، شرایط ساخت و ساز برای افرادی که طی سال های پیش قصد تخریب و نوسازی را داشتند، دشوارتر شده است.
مالک محدوده ۵۵ متری با اشاره به دلایل مخالفتش با اجرای این طرح اظهار کرد: اجرای این طرح آسیب به کل شهروندان را به همراه دارد که جای بحث زیادی دارد، اجرای ۵۵ متری هیچ آسیب مالی به ملک ما وارد نمی کرد، چراکه با توجه به اینکه ملک ما از دو طرف در خیابان ۱۹ دی و از طرفی دیگر در موقعیت دقیقا مماس با حریم قرار می گرفت، می توانست با قرار گرفتن در بر خیابان از امتیازات تجاری و … برخوردار شود و ارزش ملک را چند برابر کند و منافع چند صد میلیونی و میلیاردی داشته باشد، ولی در واقع نه تنها بنده، بلکه خیلی از افراد واقع در حریم، در راستای وحدت و همبستگی با سایر مالکین واقع در معبر، این گونه منافع نادیده در نظر گرفتند.
ستوده افزود: تشکیل کمیته فنی و بحث کارشناسی در وزارت راه و شهرسازی فرصتی بود تا افرادی که مدعی بودند اجرای این طرح برای شهر ضروری است، با کارشناسان و اساتید راه و شهرسازی و حوزه های مربوط به چالش بنشینند، اما آنچه شاهدش بودیم نظریه حداکثری اعضای کمیته فنی، مبنی بر ایرادات این طرح برای شهر بود و غیر از این نیست که اگر این طرح لغو نشود، از راهکارها و رانت های خارج از حوزه کارشناسی و فنی اقدام می شود.
وی بیان کرد: اصرار در اجرای ۵۵ متری از سه حالت خارج نیست، افرادی که ادعا می کردند اصرارشان بر اجرای این طرح صرفا برای کاهش ترافیک و پیشرفت شهر است، اکنون دیگر باید قانع شده باشند، در صورتی که باز ابرام در اجرای طرح داشته باشند، شک نباید کرد که در پشت پرده ۵۵ متری منافع شخصی نهفته است نه منافع عمومی، چون اعضای کمیته فنی آب پاکی را روی آتش ۵۵ متری ریختند.
انتهای پیام/ ق
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت مطلبی با عنوان «سرگردانی مردم اراک بعد از ۱۶ سال در طرح ۵۵ متری» خواستار پیگیری این موضوع شدند.
طرح ۵۵ متری اراک نخستین طرح اتصال معابر شرقی به غربی شهر اراک محسوب می شود که حدود ۱۷ سال پیش طراحی و به تصویب نهایی رسید و سال ها بلاتکلیف مانده است.
این طرح از جمله طرح های کلان شهر اراک است که مطالعات آن از سال ۸۲ باهدف حل معضل ترافیک و کاهش مشکلات روحی و روانی و مسائل مبتلا به آن آغاز و در کمیته فنی وزارت مسکن سابق مصوب و به عنوان طرح پیشنهادی باانگیزه اصلی شکست بار ترافیکی شهر در معاونت شهرسازی وزارت مسکن آن زمان به تصویب رسید و امروز بعد از گذشت حدود ۱۷ سال همچنان در چاله چه کنم چه کنم مسؤولان گرفتار است.
انتشار گزارش «با هزینه اجرای طرح ۵۵ متری بخش های زیادی از شهر احیا می شود/مسئولان حق توهین به شعور مردم را ندارند» در تاریخ ۱۷ آذر ماه، «تبدیل تراکم ۳ طبقه به ۱۴ طبقه خلاف صریح قانون است» در تاریخ ۱۳ آذرماه، «گنجاندن طرح ۵۵ متری در قالب بافت فرسوده دروغی بود که خورد مردم دادند/ مخالفان سوداگر زمین نیستند، از مردم عذرخواهی کنید لطفا» در تاریخ ۱۳ آذرماه،« عضو شورای شهر اراک خطاب به استاندار مرکزی: آقای استاندار مردم به کجا و به چه کسی متوسل شوند؟» در تاریخ ۵ ماه، «مهلت یک ماهه استاندار مرکزی برای پاسخ به وزارت راه/ با پیگیری فارس ۵۵ متری تعیین تکلیف می شود؟» در تاریخ ۲۸ آذرماه، « شورای شهر اراک پیشنهاد لغو طرح ۵۵ متری را مصوب کرده است» در تاریخ ۲۹ دی ماه، «لغو مصوبه اجرای خیابان ۵۵ متری در اراک» در تاریخ ۱۱ دی ماه بخشی از پیگیری های خبرگزاری فارس در رابطه به این سوژه بود.
اواخر سال گذشته بود که فرزانه صادق مالواجرد معاون شهرسازی و معماری به منظور بررسی میدانی طرح احداث بلوار ۵۵ متری اراک راهی استان مرکزی و اراک شد و در نشست با ساکنین پروژه ۵۵ متری اعلام کرد که طرح ۵۸ متری اراک در قالب طرح جامع این شهر مطرح شده و پیش بینی ملاحظات ترافیکی آن مربوط به ۱۶ سال پیش است که تا به امروز ترافیک قطعا افزایش پیدا کرده است، لذا این طرح به صورت ویژه در کمیته حمل و نقل و ترافیک شورای عالی شهرسازی بررسی خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی نیز در سفر خود به استان مرکزی در پاسخ به اعتراضات شهروندان اراکی که از اجرای این طرح ابراز نارضایتی کردند، عنوان کرد که آنچه قبل از اجرای هر طرح از اهمیت بالایی برخوردار است، میزان رضایت مردمی است و تا رضایت مردمی نباشد طرحی اجرایی نخواهد شد.
طرح این سخنان از سوی وزیر راه در جمع معترضین کافی بود تا ساکنین کوی ۵۸ متری که بارها و بارها از مسوولان استانی پاسخی در این رابطه دریافت نکرده و نا امید بودند، موضوع را از طریق معاونت شهرسازی وزارت راه و شهرسازی پیگیری کنند.
بعد از روی خوش وزیر راه و شهرسازی اراکی ها درخواستی را به حوزه معاونت شهرسازی وزارت راه و شهرسازی ارائه داده و ظرف گذشت ۶ روز درخواست آنان پاسخ داده و از آنها خواسته شد برای بیان دیدگاه و نظرات خود در روز هفتم به وزارت خانه مراجعه کنند و در روز دوازدهم کمیته فنی شهرسازی تشکیل و موضوع را رسیدگی کرد.
این اتفاق در حالی شکل گرفت که به گفته علیرضا مرادی عضو شورای اسلامی شهر اراک مردم ۶ ماه از یک مسؤول در استانداری وقت خواستند تا صحبت های خود را مطرح کنند بعد از گذشت ۷ ماه وقت دوساعته به آنها داده شد که از این دوساعت هم یک ساعت و ۵۰ دقیقه خود مسؤولان صحبت کرده و تنها ۱۰ دقیقه به مردم اجازه حرف زدن دادند.
جلسه اول کمیته فنی در تاریخ ۲۷ آبان ماه با حضور معاون راه و شهرسازی کشور و مدیران کل بافت فرسوده، بافت تاریخی و طرح جدید به اضافه ۷ نماینده مردم برگزار شد و در این جلسه مسؤولین حاضر نظرات و اعتراضات مردم را شنیدند، جلسه دوم نیز هفتم آذرماه با حضور اعضای کمیته فنی کشور، مشاورین و معاونین وزارت راه و شهرسازی، نماینده مسکن و شهرسازی استان، نماینده شهرداری اراک، نماینده استانداری، رئیس شورای شهر و تنی چند از مردم ساکن در این منطقه برگزار شد.
۲۹ خردادماه امسال نشست دیگری در شورای عالی شهرسازی و معماری کشور تشکیل و قرار شد تصمیم گیری نهایی در خصوص طرح جامع اراک پس از بازدیدهای میدانی گرفته شود.
امروز اما در سکوت کامل خبری و بدون دعوت از رسانه ها و ساکنین طرح ۵۸ متری، اعضای کمیته فنی شورایعالی شهرسازی و معماری ایران از محدوده طرح بازدید کردند.
رئیس شورای شهر اراک چند روز گذشته در گفت وگو با رسانه ها از پیش بینی لغو پروژه ۵۸ متری توسط شورای عالی شهرسازی و معماری خبر داده و اعلام کرده بود: چیزی که به نظر می رسد این است که احتمال لغو پروژه ۵۸ متری اراک توسط شورای عالی شهرسازی و معماری کشور زیاد است.
با توجه به اینکه احتمال لغو این طرح در شورای عالی شهرسازی و معماری کشور بیش از ۹۰ درصد است، ساکنین کوی ۵۸ متری که این روزها بیش از هر زمان دیگری نگران سرنوشت این طرح هستند با حضور در دفتر خبرگزاری فارس استان مرکزی از مسوولان استان خواهش داشتند که بیش از این برای لغو طرح سنگ اندازی نکرده و سعی نکنند با نفوذ خود مانع از لغو طرح شوند.
عبداله شهبازی یکی از مالکین محدوده ۵۸ متری و نماینده ساکنین محدوده این طرح در گفت وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: مردم این منطقه حدود ۱۷ سال است سرگردان و در بلاتکلیفی به سر می برند و ظلمی که در این سال ها در حق مردم این منطقه شد با هیچ چیزی قابل جبران نیست.
وی تصریح کرد: سال ها بود مسؤولان استانی ساکنین منطقه ۵۵ متری را از غولی ترسانده بودند که نه تنها ترسی نداشت، بلکه در کوتاه ترین زمان ممکن به درخواست ملاقات معترضین را اجابت کرده و آنها را به حضور پذیرفتند.
نماینده ساکنین محدوده ۵۸ متری تصریح کرد: از زمان تصویب طرح سال (۸۲) تا سال ۹۶ همه مسائل مربوط به اجرای طرح در اختیار مسوولان استانی بود، اما هیچ اقدامی نمی شد و کسی هم پاسخگو نبود، در این مدت یک هزار و ۲۰۰ ساکن منطقه حق هیچ گونه خرید و فروشی نداشتند و اجازه دخل و تصرف در سرمایه خود را از دست داده بودند.
شهبازی بیان داشت: بیش از ۱۶ سال مردم در انتظار اجرا یا عدم اجرای طرح بودند تا اینکه سال گذشته به دلیل آنکه پاسخی از مسوولان استانی دریافت نکردند، اعتراض خود را به گوش مسوولان راه و شهرسازی رسانده و از آنان طلب کمک کردند.
وی افزود: در نشست های متعددی که نمایندگان ساکنین با حضور کارشناسان مسائل ترافیک، راه و شهرسازی، معماری و محیط زیست برگزار کردند نظر مخالف همه آنها را مبنی بر توجیه نداشتن طرح و معایب آن دریافت کردند، این مخالفت ها در حالی بیان می شد که تنها دو نفر در استان بر اجرای طرح تأکید و ابرام داشتند.
نماینده ساکنین محدوده ۵۸ متری بیان کرد: از مسوولان استان که این همه سال در حق مردم این منطقه ظلم کردند خواهش داریم این روزها که مسوولان در وزارت راه و شهرسازی به دنبال بررسی ابعاد این طرح هستند از هرگونه اعمال نفوذی مبنی بر اجرا شدن طرح خودداری کرده و اجازه دهند یک بار برای همیشه مردم از بلاتکلیفی رها شوند.
شهبازی گفت: در طرح ۵۸ متری بدون نظر مشاور اقدام به بلوک بندی محدوده طرح شد، اما زمانی که این ایده در شورای عالی با مخالفت روبه رو شد، به جای بلوک بندی ایجاد فضای سبز در طرح گنجانده شد که آن هم با مخالفت روبه رو شد.
ستوده یکی دیگر از نمایندگان مردم ساکن در محدوده ۵۵ متری نیز گفت: بسیاری از مالکین گرفتار در ۵۵ متری از دنیا رفتند و به حقشان نرسیدند و به سایر ساکنین و مالکین ضررهای جبران ناپذیری وارد شد، مسوولان باید در رابطه با حق الناسی که طی ۱۷ سال از مردم سلب شد، پیش خدا پاسخگو باشند.
وی افزود: از شهرداری و شورای شهر پنجم تقاضا داریم در خصوص جبران قسمتی از ضرر و زیان های که طی این ۱۷ سال بر مالکین ۵۸ متری وارد شد، همگام با لغو طرح ۵۸ متری که در وزارت راه و شهرسازی در دست اقدام است، تصمیماتی را همچون تخفیف در عوارض، هزینه های پروانه های ساختمانی، تراکم بیشتر و … اتخاذ کنند که علاوه بر افزایش استقبال مردم برای دریافت پروانه های ساختمانی و درآمد شهرداری، هرچند ناچیز قسمتی از این ضرر و زیان های مالکین جبران گردد، چون به غیر از این نیست که طی این سال ها با افزایش و چند برابر شدن هزینه ها، شرایط ساخت و ساز برای افرادی که طی سال های پیش قصد تخریب و نوسازی را داشتند، دشوارتر شده است.
مالک محدوده ۵۵ متری با اشاره به دلایل مخالفتش با اجرای این طرح اظهار کرد: اجرای این طرح آسیب به کل شهروندان را به همراه دارد که جای بحث زیادی دارد، اجرای ۵۵ متری هیچ آسیب مالی به ملک ما وارد نمی کرد، چراکه با توجه به اینکه ملک ما از دو طرف در خیابان ۱۹ دی و از طرفی دیگر در موقعیت دقیقا مماس با حریم قرار می گرفت، می توانست با قرار گرفتن در بر خیابان از امتیازات تجاری و … برخوردار شود و ارزش ملک را چند برابر کند و منافع چند صد میلیونی و میلیاردی داشته باشد، ولی در واقع نه تنها بنده، بلکه خیلی از افراد واقع در حریم، در راستای وحدت و همبستگی با سایر مالکین واقع در معبر، این گونه منافع نادیده در نظر گرفتند.
ستوده افزود: تشکیل کمیته فنی و بحث کارشناسی در وزارت راه و شهرسازی فرصتی بود تا افرادی که مدعی بودند اجرای این طرح برای شهر ضروری است، با کارشناسان و اساتید راه و شهرسازی و حوزه های مربوط به چالش بنشینند، اما آنچه شاهدش بودیم نظریه حداکثری اعضای کمیته فنی، مبنی بر ایرادات این طرح برای شهر بود و غیر از این نیست که اگر این طرح لغو نشود، از راهکارها و رانت های خارج از حوزه کارشناسی و فنی اقدام می شود.
وی بیان کرد: اصرار در اجرای ۵۵ متری از سه حالت خارج نیست، افرادی که ادعا می کردند اصرارشان بر اجرای این طرح صرفا برای کاهش ترافیک و پیشرفت شهر است، اکنون دیگر باید قانع شده باشند، در صورتی که باز ابرام در اجرای طرح داشته باشند، شک نباید کرد که در پشت پرده ۵۵ متری منافع شخصی نهفته است نه منافع عمومی، چون اعضای کمیته فنی آب پاکی را روی آتش ۵۵ متری ریختند.
انتهای پیام/ ق
گفتگو با هوش مصنوعی
💬 سلام! میخوای دربارهی «آب پاکی که شورای عالی شهرسازی بر ۱۷ سال بلاتکلیفی اراکی ها می ریزد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.