۹۵ درصد زندانیان خراسان رضوی «دیپلم» دارند- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، سعید جان فدا ظهر امروز در آیین انعقاد تفاهمنامه همکاری اداره کل آموزش و پرورش و اداره کل زندان های خراسان رضوی اظهار داشت: مجرمان آسیب دیده واقعی اجتماعی اند، تعداد بسیاری از زندانیان افرادی اند که در دبستان یا سال های ابتدایی متوسطه ترک تحصیلکرده و بازمانده از تحصیل هستند؛ پس با رسیدگی به وضعیت پوشش تحصیلی دانش آموزان نیز می توان در کاهش آمار جرم و بزه در آینده موثر بود.

وی افزود: جامعه ما هزینه سنگینی بابت بزه و جرم پرداخت می کند که هزینه آن از جیب خانواده ها و مردم پرداخت می شود.

جان فدا گفت: با اطلاعات آماری جمع آوری شده از زندانیان و ورودی های زندان های استان مشخص شده که تعدادی از این افراد سابقه حضور در زندان را دارند و ما به عنوان متولیان تعلیم و تربیت اقدامات پیگیرانه ای برای آموزش های فرهنگی، هنری، حرفه آموزی و … داشته ایم که باید افزایش یابند.

رسیدگی به وضعیت پوشش تحصیلی دانش آموزان در کاهش آمار جرم و بزه در آینده موثر است

مدیرکل زندان های خراسان رضوی با اشاره به تعریف یونسکو از باسوادی افزود: همان طور که یونسکو سواد را توانایی تغییر در زندگی معرفی کرده است؛ما برای ایجاد این تغییر برآنیم تا تغییر در نگرش و تفکر افراد حاضر در زندان ایجاد کنیم که منجر به تغییر رفتار آن ها شود و با انجام برنامه هایی که با ممارست همراه باشد، تبدیل به چیزی در فرد شود که پس از خروج از زندان به دنبال جرم و بزه نرفته و زندگی سعادت مندی را پی بگیرد.

وی با اشاره به این که نفس انسان ضدیتی در برابر قانونمندانه رفتار کردن دارد؛ گفت: سرمایه های اجتماعی مثل خانواده، تحصیل و شغل باعث نرفتن انسان به سمت جرم می شود. ۹۵ درصد زندانیان ما دارای مدرک تحصیلی دیپلم و زیر دیپلم هستند و ۵ درصد آن ها مدرکی بالاتر از دیپلم دارند و این نشان می دهد تحصیلات خود یک عامل بازدارنده از جرم محسوب می شود.

جانفدا تصریح کرد: یکی از مجموعه هایی که زحمت زیادی برای زندان ها کشیده و پای کار بوده را آموزش و پرورش است؛ مجرمان آسیب دیده واقعی اجتماع هستند. ۹۵ درصد این افراد،کسانی هستند که در دبستان یا سال های ابتدایی متوسطه ترک تحصیل کرده و بازمانده از تحصیل هستند؛ پس با رسیدگی به وضعیت پوشش تحصیلی دانش آموزان نیز می توان در کاهش آمار جرم و بزه موثر بود.

مدیرکل زندان های خراسان رضوی گفت: باید به جایی برسیم که به جای زندان مدرسه بسازیم و این خود باعث کاهش زندانیان نیز خواهد شد. امیدواریم این نهضت تحصیلی را از خراسان شروع کرده و به کل کشور تسری ببخشیم.

می توان زندان را به مکانی برای آموزش و یادگیری مبدل ساخت



سید امیر شوشتری، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز اظهار داشت:همه دستگاه ها با همکاری هم می توانند حتی زندان را به مکانی برای آموزش و یادگیری مبدل سازند.

وی افزود: در بازدیدی که از زندان های استان داشتیم، کار، کارآفرینی و مشغولیت و فعالیت زندانیان باعث خوشحالی ما شد.

شوشتری ادامه داد: اکنون مدیریت زندان های ما با رویکرد فرهنگی است؛ ما معمولا زندان را با قوانین خشک و کنترل کننده تصور می کنیم، اما با این نگاه مدیریتی زندانی پویا را مشاهده می کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی درباره پوشش تحصیلی بهتر برای زندانیان گفت: کارگروهی به این منظور تشکیل می شود و با آموزش از راه دور، مراکز بزرگسالان و سایر ظرفیت های موجود سعی می کنیم پوشش تحصیلی را به طور کامل داشته باشیم.

وی ادامه داد: در این راستا تا جایی که بتوانیم از ظرفیت خود زندانی ها استفاده می کنیم و پس از آن از نیروهای خود در بیرون کمک می گیریم.

شوشتری خاطرنشان کرد: همان گونه که افتتاح مدرسه در بیمارستان کودکان را به همت معاونت ابتدایی آموزش و پرورش استان انجام دادیم، زندان نیز یکی از مراکز مهم برای انجام این کار و آموزش است.

انتهای پیام/۲۸۲/.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۹۵ درصد زندانیان خراسان رضوی «دیپلم» دارند- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.