هویت ایران برگرفته از فرهنگ امام رضا (ع) است

خبرگزاری مهر، گروه استان ها- بهرام قربانپور: دشمن قریب به پنج دهه است که شیوه های مختلفی را علیه دین، انقلاب و نظام اسلامی به کار گرفته است، از جنگ سخت گرفته تا فشارهای اقتصادی، تحریم های ظالمانه و جنگ نرم و امروز هم جنگ ترکیبی، شناختی و ادراکی را در دستور کار قرار داده است.
دشمن در طی این سال ها با تمام قوا و با استراتژی های میدانی، رسانه ای و پروژه فریب و نفوذ، در فرو ریختن دژهای محکم و پولادین اراده اسلامی مردم ناکام ماند و هزینه های میلیاردی علیه اسلام مقدس به باد فنا رفت.
اجرای میلیونی «سلام فرمانده» و خشم دشمن
اما آن چیزی که دشمن را عصبانی تر کرده و تمام ترفندها، تلاش ها و هزینه های گزاف را علیه انقلاب اسلامی بی اثر جلوه داده، رویش دهه هشتادی ها و دهه نودی ها و ارادت خاص این نسل به صاحب الزمان و مقام معظم رهبری است، نمونه این ارادت خالصانه و بی ریا را در اجرای میلیونی «سلام فرمانده» می توان استنباط کرد.
در این چهل و اندی سال عمر با برکت انقلاب اسلامی کوشید با ترفندها و تکنیک های مختلف، مردم را نسبت به نظام و دین مبین اسلام بدبین کند و با هدف شکاف سازی و انشقاق بین دین و مردم، پروژه های سنگینی را پیاده سازی کرد، یکی از این پروژه ها برگزاری جشنواره ها و فستیوال های بزرگ نظیر کن بود، جشنواره هایی که صرفا برای نابودی دین اسلام و ضربه زدن به نظام اسلامی شکل گرفت و با پوشش فرهنگی و سینمایی به جنگ با فرهنگ اسلامی و ایرانی آمد.
سلبریتی ها سرباز پیاده نظام دشمن
سیاست گذاران و تصمیم گیران این جشنواره ها با شناسایی افراد مسئله دار و دارای زاویه با نظام، آنها را با تشویق های انتزاعی و غیرواقعی به خدمت گرفته و به عنوان سرباز پیاده نظام خویش علیه انقلاب اسلامی از آنها استفاده می کنند.
هنرمندان و چهره های سرشناسی که تا دیروز با هزینه های بیت المال و نظام، نقاب «شهرت» به صورت زدند امروز با تولید آثار ضد ارزشی، ضد ایرانی و ضد دینی به مبارزه با ارزش های ملی و دینی می پردازند و در این فستیوال های کاملا سیاسی و ضد ارزشی، مفتخر به دریافت تندیس ابتذال می شوند.
«عنکبوت مقدس» یکی از ده ها آثار ضد ارزشی هنرمندنماهای خودفروخته ای که هویت اسلامی و ایرانی را زیر سوال برده است، به خاطر محتوای ضد دینی و ضد ارزشی در جشنواره کن موردپذیرش قرار گرفت و حواشی این جشنواره واکنش بسیاری از مردم، هنرمندان و هیئت های مذهبی و تشکل های مدنی را برانگیخت.
اجرای «سلام فرمانده» در ۲۰ کشور دنیا
حسن عباسی، رئیس اندیشکده یقین که در اجتماع بزرگ امام رضایی های رشت در گلزار شهدای این شهر حضور داشت، گیلانیان را مردمانی ولایی و انقلابی معرفی کرد و گفت: گیلان دیار بزرگان، فرهیختگان و نخبگان بوده که با تقدیم ۸ هزار شهید به انقلاب اسلامی این مهم را به اثبات رسانده است.
وی با گریزی به دین داری و یکتاپرستی مردمان دوران پیامبر و ائمه اطهار، به مقایسه مردم آن دوران و عصر حاضر پرداخت و اضافه کرد: هیچ پیامبری ۲۰۰ تا ۳۰۰ نیروی پا به کار مناسب نداشت، این در حالی است که ما در هر شهر این سرزمین پهناور، ابر انسان ها و شهدای عزیزی را تقدیم اسلام و انقلاب کردیم، که نشان دهنده تقواپیشگی و خردمندی مردمان عصر حاضر است.
این پژوهشگر مسائل سیاسی با بیان اینکه سرود «سلام فرمانده» رزق لا یحتسب ایران ما بود، به آوازه بین الملی این سرود ملی و مذهبی اشاره کرد و گفت: «سلام فرمانده» امروزه سفیر مذهبی ایران اسلامی در کشورهای منطقه و دنیاست و در بیش از ۲۰ کشور دنیا با زبان های مختلف اجرا شده است.
عباسی، موفقیت و محبوبیت «سلام فرمانده» را خاری در چشم دشمنان و شیاطین دانست و بیان کرد: کینه توزی ها و بداخلاقی های همیشگی دشمن علیه سرود «سلام فرمانده» و همچنین ارزش های دینی نشان داد که اسلام در مسیر درست قرار دارد و به هدفش رسیده است.
وی با اشاره به ادای احترام خاص دهه هشتادی و نودی ها به امام زمان (عج) در هنگام اجرای «سلام فرمانده»، این حرکت را یک نوع رزمایش فرهنگی علیه دشمن دانست و افزود: دشمن از این همه محبوبیت و دلباختگی نوجوانان و جوانان ایرانی نسبت به ائمه اطهار و انقلاب اسلامی مات و مبهوت شده است.
وجود سلبریتی های خودفروخته و وطن فروش، سم مهلک است
رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه در عصر حاضر جامعه بر سر دو راهی شهید و سلبریتی است، گفت: ملتی که به تقوا رسید خداوند فرقان را برای او به ارمغان می آورد، ملتی که می تواند بین این دو فرق بگذارد ایرانی ها هستند.
عباسی با اشاره به رفتار اشرافی گرانه، پوپولیستی و بعضا غیر اخلاقی سلبریتی ها، آنها را افرادی دنیاطلب، آسوده خواه و بی پایه و اساس خواند و تصریح کرد: در جامعه ای که وجب به وجبش به خون پاک شهدا مزین شده، وجود سلبریتی های خودفروخته و وطن فروش، سم مهلک است.
وی با بیان اینکه سلبریتی ها خوی غربی در وجودشان رخنه کرده است، افزود: همه حیثیت تفکر مدرن را جمع کنید سلبریتی بودن است.
هویت ایرانی ها برگرفته از فرهنگ امام رضایی است
عباسی با بیان اینکه هویت ایرانی ها برگرفته از فرهنگ امام رضایی است، به تبیین تلاش های خانواده بزرگ امام رضا (ع) در شیعی کردن ایران زمین پرداخت و اضافه کرد: به قدری امام موسی کاظم (ع) نیرو کم داشتند که فرزندانشان به عنوان یاران حضرت باید در جای جای دنیا قرار می گرفتند و تبلیغ و مبارزه می کردند از این رو برادران و خواهران امام رضا (ع) در جای جای ایران آرمیده اند و این امر باعث شد ایران یک کشور شیعه شود و هویت ایرانی و اسلامی مان را مدیون امام رضا (ع) و خاندان گرانقدر هستیم.
این پژوهشگر با بیان اینکه ما روح سیاسی حکومت را از امام رضا (ع) گرفتیم، تصریح کرد: ماجرا در ذهن شکل نمی گیرد، در قلب شکل می گیرد، مسئله امامت و ولایت در اسلام قلبی است و کار قلب شک و یقین نیست، حب و بغض است.
وی با بیان اینکه امام رضا (ع) افتخار ایران و جهان اسلام است، افزود: دشمن از امام رضایی بودن ایرانی ها واهمه دارد و به خشم آمده است.
زنان ابزار دشمن برای ضربه زدن به اسلام
رئیس اندیشکده یقین با اشاره به تاکید زیاد غرب بر مسئله زنان، این نگاه جنسیتی را حربه ای برای ضربه زدن به اسلام و انقلاب دانست و بیان کرد: آمریکایی ها بر طبق کتاب تورات و عقیده یهود که ابلیس با فریب حوا آدم را فریب داد و به زمین رانده شد تصمیم گرفتند حکومت هایی که انبیا و ولایت بر آن ها حاکم است را با استفاده از ابزار زنان و دختران و ایجاد نگاه جنسیتی، ضربه بزنند.
عباسی با بیان اینکه غرب هیچ وقت برای زن و خانواده ارزش قائل نبوده است، گفت: نگاه ابزاری به زن در دنیای مدرن غربی یک نوع عادی انگاری است و می خواهند به بهانه و شعار آزادی و امثالهم، این فرهنگ زن ستیز را در جامعه اسلامی پیاده کنند.
وی با ارائه آماری از تولد فرزندان نامشروع در اروپای مدرن و غرب، جایگاه خانواده را در این کشورها بسیار ذلت بار عنوان کرد و افزود: در کشوری مثل فرانسه بیش ۵۲ درصد از متولدین نامشروع هستند آن وقت چنین کشوری مدعی آزادی زنان و خانواده است.
رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه اشتباه ما این بود که نواقص سلبریتی ها را نشان ندادیم و در تریبون های رسمی آن ها را با نام و نشان معرفی نکردیم، تصریح کرد: این سلبریتی ها برای جوان امروز الگو شده و خیلی ها را به گناه کشاندند این در حالی است که خواننده های معروف قبل از انقلاب از راهی که رفته اند پشیمان شده و می گویند «کاش ازدواج می کردیم و فرزند داشتیم».
ریشه سلبریتی گرایی از زده خواهد شد
وی با اشاره به فرمایشات امام راحل مبنی بر اینکه «اگر به دین ما ضربه بزنید دنیایتان را نابود خواهیم کرد»، گفت: وارد حریم دین ما شدید، با دین و اعتقادات ما شوخی و توهین کردید، به مشهد الرضای ما توهین کردید ما هم ریشه سلبریتی گرایی را در این مملکت از ته خواهیم زد.
رئیس اندیشکده یقین با انتقاد شدید از فیلم «عنکبوت مقدس» با بازی یک زن ایرانی، تصریح کرد: این همه ایرانی در جشنواره کن بود، هیچکدام یک کلمه حرف نزدند و به عنوان شوالیه فرهنگی رفتند و هرچه می توانستند بی غیرت درباره ایران گفتند و کسی هم صدایش در نیامد و تازه عده ای هم برایشان کف زدند و توئیت افتخارآمیز پست کردند.
عباسی با تاکید بر اینکه سلبریتی ها دیگر نباید جایگاهی در سینمای ایران داشته باشند، گفت: آن ها که روبروی دین و ائمه ما ایستادند ما در برابر دنیایشان می ایستم و هر که به قرآن و دیانت ما بی حرمتی کند روبرویش می ایستیم و نسبت به دین و اعتقادات خود با کسی تعارف نداریم.
وی با تأکید بر اینکه فستیوال کن برای ابد توسط ایران بایکوت شد، افزود: هیچ دولتمردی در نظام جمهوری اسلامی حق ندارد اجازه بدهد از ایران فیلمی به جشنواره کن برود.
جشنواره جهانی دروازه جهنمی به نام کن است
رئیس اندیشکده یقین تصریح کرد: جشنواره جهانی دروازه جهنمی به نام کن است که به مقدسات ما توهین کند جایی در بین مردم ایران نخواهد داشت، هنرمندان ایران خودشان تصمیم بگیرد یا با ملت ایران هستند یا علیه ملت ایران.
عباسی با بیان اینکه شهید واژه مقابل سلبریتی است، به تبیین ویژگی های ارزشمند شهدا و خانواده های گرانقدر پرداخت و اظهار کرد: اگر شهید سوی حق است سلبریتی سوی باطل است و این دو در مقابل هم قرار دارند، هیچ شهیدی سلبریتی نبوده و هیچ سلبریتی شهید نشده و این بدترین حرف برای آن ها است.
زنده یاد طالب زاده الگوی تمام عیار برای جامعه هنری و فرهنگی
وی با اشاره به هنرمندان اصیلی چون نادر طالب زاده، بیان کرد: طالب زاده هویت اصیل و اصلی یک هنرمند واقعی و در تراز انقلاب اسلامی است که بارها توسط دشمن تحریم شد.
عباسی با اشاره به واهمه آمریکایی ها از زنده یاد طالب زاده، این هنرمند واقعی را منشأ خدمات ارزشمند برای انقلاب اسلامی دانست و اضافه کرد: نادر طالب زاده جز تحریم ویژه آمریکا بود و به گونه ای که حتی از شهید سلیمانی هم تحریمش سخت تر و جدی تر بود.
وی، زنده یاد طالب زاده را الگوی تمام عیار برای جامعه هنری و فرهنگی معرفی کرد و افزود: شکل و شمایل هنرمند اصیل ایرانی را باید در حاج نادر طالب زاده جست و جو کرد.
لزوم برخورد جدی با خودزنی های فرهنگی و مذهبی
اگر چه ماهیت ضد ارزشی و ضد ایرانی جشنواره های برون مرزی نظیر «کن» بر کسی پوشیده نیست و دشمن تلاش کرده با القاب و قالب های مختلف به جنگ به انقلاب اسلامی بیاید، جنگی که امروز خاکریزهای آن را به خانه ها نزدیک کرده است. دشمن دیگر به خودش زحمت نمی دهد که موشک قاره پیما بسازد، با یک نرم افزار ضد فرهنگی در کم ترین زمان ممکن، شروع به بمباران می کند در این بمباران های فرهنگی و رسانه ای هیچ رادار و کلاهک بازدارنده ای قادر نیست آن را خنثی کند و یا جلویش را بگیرد، مگر سرود «سلام فرمانده» ای که تمام بافته های ضدفرهنگی شأن را پنبه کرد.
جشنواره «کن» یک رویداد بین المللی است که در پوشش فرهنگی به جنگ با اسلام و مقدسات به پا خواسته اما سوال اینجاست که چرا فرزندان این دیار که روزی با هزینه های این مرز و بوم برای خودشان اسم و رسمی یافتند، نوکر حلقه به گوش غربی ها در پیاده سازی افکار، تصمیمات و سیاست های ضد فرهنگی شأن می شوند!؟ آیا این اقدام از روی نفهمی، عدم آگاهی و کج اندیشی است یا از روی حب و بغض و تفکر مهندسی شده!؟ و سوال دیگر اینکه چرا با اینگونه افراد برخورد نمی شود از این دست اتفاقات در طی این سال ها بسیار رخ داده است اما برخوردی با مسببان این خودزنی های فرهنگی صورت نگرفته است!
دشمن در طی این سال ها با تمام قوا و با استراتژی های میدانی، رسانه ای و پروژه فریب و نفوذ، در فرو ریختن دژهای محکم و پولادین اراده اسلامی مردم ناکام ماند و هزینه های میلیاردی علیه اسلام مقدس به باد فنا رفت.
اجرای میلیونی «سلام فرمانده» و خشم دشمن
اما آن چیزی که دشمن را عصبانی تر کرده و تمام ترفندها، تلاش ها و هزینه های گزاف را علیه انقلاب اسلامی بی اثر جلوه داده، رویش دهه هشتادی ها و دهه نودی ها و ارادت خاص این نسل به صاحب الزمان و مقام معظم رهبری است، نمونه این ارادت خالصانه و بی ریا را در اجرای میلیونی «سلام فرمانده» می توان استنباط کرد.
در این چهل و اندی سال عمر با برکت انقلاب اسلامی کوشید با ترفندها و تکنیک های مختلف، مردم را نسبت به نظام و دین مبین اسلام بدبین کند و با هدف شکاف سازی و انشقاق بین دین و مردم، پروژه های سنگینی را پیاده سازی کرد، یکی از این پروژه ها برگزاری جشنواره ها و فستیوال های بزرگ نظیر کن بود، جشنواره هایی که صرفا برای نابودی دین اسلام و ضربه زدن به نظام اسلامی شکل گرفت و با پوشش فرهنگی و سینمایی به جنگ با فرهنگ اسلامی و ایرانی آمد.
سلبریتی ها سرباز پیاده نظام دشمن
سیاست گذاران و تصمیم گیران این جشنواره ها با شناسایی افراد مسئله دار و دارای زاویه با نظام، آنها را با تشویق های انتزاعی و غیرواقعی به خدمت گرفته و به عنوان سرباز پیاده نظام خویش علیه انقلاب اسلامی از آنها استفاده می کنند.
هنرمندان و چهره های سرشناسی که تا دیروز با هزینه های بیت المال و نظام، نقاب «شهرت» به صورت زدند امروز با تولید آثار ضد ارزشی، ضد ایرانی و ضد دینی به مبارزه با ارزش های ملی و دینی می پردازند و در این فستیوال های کاملا سیاسی و ضد ارزشی، مفتخر به دریافت تندیس ابتذال می شوند.
«عنکبوت مقدس» یکی از ده ها آثار ضد ارزشی هنرمندنماهای خودفروخته ای که هویت اسلامی و ایرانی را زیر سوال برده است، به خاطر محتوای ضد دینی و ضد ارزشی در جشنواره کن موردپذیرش قرار گرفت و حواشی این جشنواره واکنش بسیاری از مردم، هنرمندان و هیئت های مذهبی و تشکل های مدنی را برانگیخت.
اجرای «سلام فرمانده» در ۲۰ کشور دنیا
حسن عباسی، رئیس اندیشکده یقین که در اجتماع بزرگ امام رضایی های رشت در گلزار شهدای این شهر حضور داشت، گیلانیان را مردمانی ولایی و انقلابی معرفی کرد و گفت: گیلان دیار بزرگان، فرهیختگان و نخبگان بوده که با تقدیم ۸ هزار شهید به انقلاب اسلامی این مهم را به اثبات رسانده است.
وی با گریزی به دین داری و یکتاپرستی مردمان دوران پیامبر و ائمه اطهار، به مقایسه مردم آن دوران و عصر حاضر پرداخت و اضافه کرد: هیچ پیامبری ۲۰۰ تا ۳۰۰ نیروی پا به کار مناسب نداشت، این در حالی است که ما در هر شهر این سرزمین پهناور، ابر انسان ها و شهدای عزیزی را تقدیم اسلام و انقلاب کردیم، که نشان دهنده تقواپیشگی و خردمندی مردمان عصر حاضر است.
این پژوهشگر مسائل سیاسی با بیان اینکه سرود «سلام فرمانده» رزق لا یحتسب ایران ما بود، به آوازه بین الملی این سرود ملی و مذهبی اشاره کرد و گفت: «سلام فرمانده» امروزه سفیر مذهبی ایران اسلامی در کشورهای منطقه و دنیاست و در بیش از ۲۰ کشور دنیا با زبان های مختلف اجرا شده است.
عباسی، موفقیت و محبوبیت «سلام فرمانده» را خاری در چشم دشمنان و شیاطین دانست و بیان کرد: کینه توزی ها و بداخلاقی های همیشگی دشمن علیه سرود «سلام فرمانده» و همچنین ارزش های دینی نشان داد که اسلام در مسیر درست قرار دارد و به هدفش رسیده است.
وی با اشاره به ادای احترام خاص دهه هشتادی و نودی ها به امام زمان (عج) در هنگام اجرای «سلام فرمانده»، این حرکت را یک نوع رزمایش فرهنگی علیه دشمن دانست و افزود: دشمن از این همه محبوبیت و دلباختگی نوجوانان و جوانان ایرانی نسبت به ائمه اطهار و انقلاب اسلامی مات و مبهوت شده است.
وجود سلبریتی های خودفروخته و وطن فروش، سم مهلک است
رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه در عصر حاضر جامعه بر سر دو راهی شهید و سلبریتی است، گفت: ملتی که به تقوا رسید خداوند فرقان را برای او به ارمغان می آورد، ملتی که می تواند بین این دو فرق بگذارد ایرانی ها هستند.
عباسی با اشاره به رفتار اشرافی گرانه، پوپولیستی و بعضا غیر اخلاقی سلبریتی ها، آنها را افرادی دنیاطلب، آسوده خواه و بی پایه و اساس خواند و تصریح کرد: در جامعه ای که وجب به وجبش به خون پاک شهدا مزین شده، وجود سلبریتی های خودفروخته و وطن فروش، سم مهلک است.
وی با بیان اینکه سلبریتی ها خوی غربی در وجودشان رخنه کرده است، افزود: همه حیثیت تفکر مدرن را جمع کنید سلبریتی بودن است.
هویت ایرانی ها برگرفته از فرهنگ امام رضایی است
عباسی با بیان اینکه هویت ایرانی ها برگرفته از فرهنگ امام رضایی است، به تبیین تلاش های خانواده بزرگ امام رضا (ع) در شیعی کردن ایران زمین پرداخت و اضافه کرد: به قدری امام موسی کاظم (ع) نیرو کم داشتند که فرزندانشان به عنوان یاران حضرت باید در جای جای دنیا قرار می گرفتند و تبلیغ و مبارزه می کردند از این رو برادران و خواهران امام رضا (ع) در جای جای ایران آرمیده اند و این امر باعث شد ایران یک کشور شیعه شود و هویت ایرانی و اسلامی مان را مدیون امام رضا (ع) و خاندان گرانقدر هستیم.
این پژوهشگر با بیان اینکه ما روح سیاسی حکومت را از امام رضا (ع) گرفتیم، تصریح کرد: ماجرا در ذهن شکل نمی گیرد، در قلب شکل می گیرد، مسئله امامت و ولایت در اسلام قلبی است و کار قلب شک و یقین نیست، حب و بغض است.
وی با بیان اینکه امام رضا (ع) افتخار ایران و جهان اسلام است، افزود: دشمن از امام رضایی بودن ایرانی ها واهمه دارد و به خشم آمده است.
زنان ابزار دشمن برای ضربه زدن به اسلام
رئیس اندیشکده یقین با اشاره به تاکید زیاد غرب بر مسئله زنان، این نگاه جنسیتی را حربه ای برای ضربه زدن به اسلام و انقلاب دانست و بیان کرد: آمریکایی ها بر طبق کتاب تورات و عقیده یهود که ابلیس با فریب حوا آدم را فریب داد و به زمین رانده شد تصمیم گرفتند حکومت هایی که انبیا و ولایت بر آن ها حاکم است را با استفاده از ابزار زنان و دختران و ایجاد نگاه جنسیتی، ضربه بزنند.
عباسی با بیان اینکه غرب هیچ وقت برای زن و خانواده ارزش قائل نبوده است، گفت: نگاه ابزاری به زن در دنیای مدرن غربی یک نوع عادی انگاری است و می خواهند به بهانه و شعار آزادی و امثالهم، این فرهنگ زن ستیز را در جامعه اسلامی پیاده کنند.
وی با ارائه آماری از تولد فرزندان نامشروع در اروپای مدرن و غرب، جایگاه خانواده را در این کشورها بسیار ذلت بار عنوان کرد و افزود: در کشوری مثل فرانسه بیش ۵۲ درصد از متولدین نامشروع هستند آن وقت چنین کشوری مدعی آزادی زنان و خانواده است.
رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه اشتباه ما این بود که نواقص سلبریتی ها را نشان ندادیم و در تریبون های رسمی آن ها را با نام و نشان معرفی نکردیم، تصریح کرد: این سلبریتی ها برای جوان امروز الگو شده و خیلی ها را به گناه کشاندند این در حالی است که خواننده های معروف قبل از انقلاب از راهی که رفته اند پشیمان شده و می گویند «کاش ازدواج می کردیم و فرزند داشتیم».
ریشه سلبریتی گرایی از زده خواهد شد
وی با اشاره به فرمایشات امام راحل مبنی بر اینکه «اگر به دین ما ضربه بزنید دنیایتان را نابود خواهیم کرد»، گفت: وارد حریم دین ما شدید، با دین و اعتقادات ما شوخی و توهین کردید، به مشهد الرضای ما توهین کردید ما هم ریشه سلبریتی گرایی را در این مملکت از ته خواهیم زد.
رئیس اندیشکده یقین با انتقاد شدید از فیلم «عنکبوت مقدس» با بازی یک زن ایرانی، تصریح کرد: این همه ایرانی در جشنواره کن بود، هیچکدام یک کلمه حرف نزدند و به عنوان شوالیه فرهنگی رفتند و هرچه می توانستند بی غیرت درباره ایران گفتند و کسی هم صدایش در نیامد و تازه عده ای هم برایشان کف زدند و توئیت افتخارآمیز پست کردند.
عباسی با تاکید بر اینکه سلبریتی ها دیگر نباید جایگاهی در سینمای ایران داشته باشند، گفت: آن ها که روبروی دین و ائمه ما ایستادند ما در برابر دنیایشان می ایستم و هر که به قرآن و دیانت ما بی حرمتی کند روبرویش می ایستیم و نسبت به دین و اعتقادات خود با کسی تعارف نداریم.
وی با تأکید بر اینکه فستیوال کن برای ابد توسط ایران بایکوت شد، افزود: هیچ دولتمردی در نظام جمهوری اسلامی حق ندارد اجازه بدهد از ایران فیلمی به جشنواره کن برود.
جشنواره جهانی دروازه جهنمی به نام کن است
رئیس اندیشکده یقین تصریح کرد: جشنواره جهانی دروازه جهنمی به نام کن است که به مقدسات ما توهین کند جایی در بین مردم ایران نخواهد داشت، هنرمندان ایران خودشان تصمیم بگیرد یا با ملت ایران هستند یا علیه ملت ایران.
عباسی با بیان اینکه شهید واژه مقابل سلبریتی است، به تبیین ویژگی های ارزشمند شهدا و خانواده های گرانقدر پرداخت و اظهار کرد: اگر شهید سوی حق است سلبریتی سوی باطل است و این دو در مقابل هم قرار دارند، هیچ شهیدی سلبریتی نبوده و هیچ سلبریتی شهید نشده و این بدترین حرف برای آن ها است.
زنده یاد طالب زاده الگوی تمام عیار برای جامعه هنری و فرهنگی
وی با اشاره به هنرمندان اصیلی چون نادر طالب زاده، بیان کرد: طالب زاده هویت اصیل و اصلی یک هنرمند واقعی و در تراز انقلاب اسلامی است که بارها توسط دشمن تحریم شد.
عباسی با اشاره به واهمه آمریکایی ها از زنده یاد طالب زاده، این هنرمند واقعی را منشأ خدمات ارزشمند برای انقلاب اسلامی دانست و اضافه کرد: نادر طالب زاده جز تحریم ویژه آمریکا بود و به گونه ای که حتی از شهید سلیمانی هم تحریمش سخت تر و جدی تر بود.
وی، زنده یاد طالب زاده را الگوی تمام عیار برای جامعه هنری و فرهنگی معرفی کرد و افزود: شکل و شمایل هنرمند اصیل ایرانی را باید در حاج نادر طالب زاده جست و جو کرد.
لزوم برخورد جدی با خودزنی های فرهنگی و مذهبی
اگر چه ماهیت ضد ارزشی و ضد ایرانی جشنواره های برون مرزی نظیر «کن» بر کسی پوشیده نیست و دشمن تلاش کرده با القاب و قالب های مختلف به جنگ به انقلاب اسلامی بیاید، جنگی که امروز خاکریزهای آن را به خانه ها نزدیک کرده است. دشمن دیگر به خودش زحمت نمی دهد که موشک قاره پیما بسازد، با یک نرم افزار ضد فرهنگی در کم ترین زمان ممکن، شروع به بمباران می کند در این بمباران های فرهنگی و رسانه ای هیچ رادار و کلاهک بازدارنده ای قادر نیست آن را خنثی کند و یا جلویش را بگیرد، مگر سرود «سلام فرمانده» ای که تمام بافته های ضدفرهنگی شأن را پنبه کرد.
جشنواره «کن» یک رویداد بین المللی است که در پوشش فرهنگی به جنگ با اسلام و مقدسات به پا خواسته اما سوال اینجاست که چرا فرزندان این دیار که روزی با هزینه های این مرز و بوم برای خودشان اسم و رسمی یافتند، نوکر حلقه به گوش غربی ها در پیاده سازی افکار، تصمیمات و سیاست های ضد فرهنگی شأن می شوند!؟ آیا این اقدام از روی نفهمی، عدم آگاهی و کج اندیشی است یا از روی حب و بغض و تفکر مهندسی شده!؟ و سوال دیگر اینکه چرا با اینگونه افراد برخورد نمی شود از این دست اتفاقات در طی این سال ها بسیار رخ داده است اما برخوردی با مسببان این خودزنی های فرهنگی صورت نگرفته است!
پرسش و پاسخ در
هویت ایران برگرفته از فرهنگ امام رضا (ع) است
گفتگو با هوش مصنوعی