مصالحه ۸۹ درصدی پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره انتظامی در بهار



به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ بزرگعلی نوری گفت: گستردگی و عمق برخی مسائل اجتماعی مانع از آن است که پلیس صرفا با افزایش تعداد نیروهای خود، احداث کلانتری ها و یا افزایش گشت زنی بتواند امنیت پایدار را محقق سازد.

وی افزود: تحقق امنیت در چنین شرایطی مستلزم توجه همه سازمان ها به بحث جرم و پیشگیری از آن است که این امر نیز ضرورت تغییر شیوه های پلیسی در برخورد با جرایم و بهره گیری از شیوه های اجتماعی را قطعی می سازد.

وی اضافه کرد: اصول و رویکرد جامعه محوری پلیس با بهره گیری از مشارکت عمومی در برقراری نظم و امنیت اجتماعی، ارائه آموزش همگانی به اقشار مختلف جامعه با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی و اطلاع رسانی محقق می شود.

سرهنگ نوری با اشاره به اینکه مشاوران معاونت اجتماعی نیروی انتظامی، مصداق این رویکرد جدید در پیشگیری از جرایم هستند، گفت: مراکز مشاوره و مددکاری با هدف ایجاد رابطه نزدیک و صمیمی بین پلیس و مردم، شناسایی ریشه ها و زمینه های رفتارهای ناهنجار و بزهکاری ها، تلاش برای از بین بردن بسترهای بروز معضلات اجتماعی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی و آگاه سازی جامعه به منظور افزایش توانایی های مقابله ای و ایجاد فرهنگ مشاوره در بحران های زندگی راه اندازی شده است.

وی عنوان کرد: طی ۶ ماهه اول سال جاری، تعداد ۵۴۴ فقره پرونده به مرکز مشاوره و دوایر مددکاری کلانتری و پاسگاه های تابعه شهرستان بهار ارجاع شده که ۸۹ درصد آنها با تلاش مشاوران و مددکاران به مصالحه رسیده است.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «مصالحه ۸۹ درصدی پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره انتظامی در بهار» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.