زائران اربعین مراقب گرمای زیاد باشند



دهقان زاده از مربیان و مدرسان با سابقه جمعیت هلال احمر در حوزه آموزش، از مخاطرات در سفر معنوی اربعین حسینی گفت: هر نوع جابجایی و سفر حتی در بهترین شرایط با مخاطراتی همراه خواهد بود. در مواردی که فرد مبتلا به بیماری های زمینه ای و مزمن است، مانند: بیماری دیابت، بیماری قلبی و..، توصیه می شود حتما قبل از سفر، به پزشک خود مراجعه کند و از او مجوز سفر دریافت کند، به دنبال مجوز سفر، افراد موظفند: تمهیداتی را مهیا کنند تا مخاطراتی برای خود و دیگران در سفر ایجاد نکنند، قدم اول این است: که دارو های مورد مصرف روزانه خود را حداقل به میزان دو برابر مورد نیاز روزانه به همراه داشته باشند.

او ادامه داد: ممکن است فرد مبتلا به بیماری های تنفسی، مانند: آسم باشد، این بیماری در شرایط گرما و گرد و غبار تشدید می شود و فرد در معرض خطر جدی قرار می گیرد.

وی همچنین در خصوص افراد مبتلا به بیماری های عضلانی اسکلتی مزمن مانند آرتید روماتوئید گفت: این افراد قبل از سفر باید توانایی های حرکتی خود را برآورد کنند، زیرا این سفر ممکن است برای این بیماران، با مخاطرات جدی همراه باشد.

کارشناس برنامه در پاسخ به این سوال که کودکان با وجود بیماری های خاص و ناتوانی های ذهنی و جسمی، اجازه رفتن به این سفر را دارند؟، گفت: این خانواده ها باید از قبل تمهیداتی بیاندیشند که آیا با حضور در سفر اربعین، بیماری فرزندشان تشدید می شود یا خیر، او به افرادی که اولین بار است به این سفر می روند، توصیه کرد: قبل از تصمیم به سفر، حتما مشاوره های لازم با پزشک معالج خود را انجام دهند.

کارشناس برنامه در پاسخ به این سوال که توصیه شما به افرادی که دارای بیماری های زمینه ای هستند، چیست؟، گفت: جهت برآورد صحیح سازمان های امدادی، حتما هنگام ثبت نام، اظهارات صحیحی از بیماری های خود ثبت کنید تا سازمان های مورد نظر برآورد درستی از امکانات، تجهیزات و دارو های مصرفی داشته باشند.

دهقان زاده در پایان توصیه کرد: زائرانی که عاشقانه و با پای دل به این سفر معنوی می روند، حتما توانایی های جسمی خود را در نظر داشته باشند و مقدمات سفر را با آگاهی کامل آماده کنند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «زائران اربعین مراقب گرمای زیاد باشند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.