ضرورت استقرار نظام دیده بانی منابع انسانی سلامت در کشور



محمود صمدپور گفت: یکی از پروژه هایی که مرکز تحقیقات و مطالعات منابع انسانی سلامت در محور امور خود قرار داده، بحث استقرار نظام دیده بانی منابع انسانی حوزه سلامت است. استقرار این نظام نیاز به عزم ملی و مشارکت بالای همه ذی نفعان بخش سلامت دارد.



او گفت: اجرای این نظام در کلیه بخش های دولتی و غیر دولتی با فراهم سازی قدرت اجرایی و اهرم های مورد نیاز وزارت بهداشت در اجرا و با در نظر گرفتن زمان لازم میسر خواهد بود.



رئیس مرکز تحقیقات و مطالعات منابع انسانی وزارت بهداشت تحقق این کار مهم و گسترده طبق نقشه راه ترسیم شده را مستلزم حمایت همه جانبه و جلب مشارکت مدیران وزارت بهداشت و سایر بخش های سلامت خارج از حوزه وزارت بهداشت دانست.



او گفت: بحث ساماندهی نیروی انسانی به لحاظ جمیع شاخص هایی که نظام دیده بانی واجد آن ها است، تنها با اجرای صحیح این نظام میسر خواهد بود.



صمدپور ضمن تشریح اقدامات مرکز تحقیقات و مطالعات منابع انسانی وزارت بهداشت، گفت: اقداماتی که تاکنون در مرکز تحقیقات به منظور تحقق نظام دیده بانی انجام شده است؛ به طور خلاصه شامل سه طرح تحقیقاتی و مطالعاتی بوده اند. طرح اول به منظور تعیین الزامات و ارائه مدل دیده بانی بومی منابع انسانی سلامت برای کشور انجام شد.



او گفت: در طرح دوم امکان سنجی استقرار نظام دیده بانی انجام شد که طی آن سبد شاخص های دیده بانی و اقدام اطلاعاتی مورد نیاز آن ها تعیین شده است و چالش های استخراج شاخص های دیده بانی شناسایی و راهکارهای رفع آن ها بررسی شد. در طرح سوم نقشه راه استقرار نظام دیده بانی منابع انسانی ترسیم شد که در حال حاضر در فاز یک این طرح هستیم و جلسات متعددی با کارشناسان و خبرگان حوزه منابع انسانی و فن آوری اطلاعات به عنوان زیرساخت های پیاده سازی این نظام داشته ایم.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ضرورت استقرار نظام دیده بانی منابع انسانی سلامت در کشور» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.