برنامه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برای حمایت از رساله های دکتری دارای ایده فناورانه



سرپرست مرکز رشد مقدماتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برنامه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در راستای توسعه کسب وکارهای دانش بنیان، گفت: فراخوان اول برنامه رستار به مدت دو هفته برگزار شد.

ناصر نوروزی در گفت وگو با ایسنا، در خصوص فراخوان اول برنامه رستار، اظهار کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در راستای توسعه کسب و کارهای دانش بنیان حاصل از فعالیت های علمی و فناوری دانشگاه های همکار شهرک علمی و تحقیقاتی در استان از پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری دارای ایده فناورانه در قالب برنامه رستار حمایت می کند.

وی هدف از این برنامه حمایتی را کمک به تبدیل ایده های اولیه متقاضیان به ایده های اثبات شده و تبدیل آن به نمونه محصول و یا خدمت قابل ارائه به بازار اعلام کرد و گفت: در فراخوان اول، پایان نامه های دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه هنر اصفهان مورد ارزیابی قرار گرفتند.

سرپرست مرکز رشد مقدماتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه فراخوان نخست این برنامه به مدت دو هفته از تاریخ ۲۸ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد برگزار شد، اعلام کرد: تاکنون بیش از ۵۰ پایان نامه از سه دانشگاه صنعتی، علوم پزشکی و هنر اصفهان به دبیرخانه برنامه رستار ارسال شده است که بیشتر موارد ارسال شده در رشته فنی بوده است.

نوروزی در خصوص حمایت مالی این پایان نامه ها گفت: حداقل مبلغ حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد ۶ میلیون تومان و حمایت مالی رساله های دکتری ۸ میلیون تومان است که امکان افزایش این مبلغ تا سقف ۹ و ۱۲ میلیون تومان وجود دارد.

سرپرست مرکز رشد مقدماتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان یادآور شد: نواقص پرونده های ارسال شده تا آخر خرداد و نتایج داوری ها تیرماه اعلام می شود.

وی از امکان برگزاری فراخوان های دیگر در سال جاری خبر داد و گفت: حداقل یک فراخوان دیگر نیز تا پایان سال برنامه ریزی شده که متعاقبا اعلام می شود. در نظر داریم در فراخوان های بعدی حمایت از پایان نامه های دانشگاه اصفهان و کاشان نیز اضافه شود.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در برنامه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برای حمایت از رساله های دکتری دارای ایده فناورانه

گفتگو با هوش مصنوعی